Izdvajamo

Srebrna Nit - Energija Zivota

on on . Hits: 940

Univerzalna energija, udružena kreacija Siriusa, Plejada, Andjela Nataniela, Arhandjela Rafaila.

Srebrna Nit Života – to je najvažnija veza, koja nas drži u ovom Svetu, to je veza izmedju duše i tela. Od kvaliteta „srebrne niti“ zavisi fizičko zdravlje, kvalitet i dužina života čoveka.

Šta je to „srebrna nit i kako ona obrazuje vezu duše i tela?

Kroz naše telo protiču dva moćna energetska potoka: Jang i Jin. Jang – neguje dušu, Jin – neguje telo. Pri preplitanju tih potoka nastaje oblik srebrne niti, poput svojevrsne šipke, ili jednostavnije, užeta. Bez sumnje ona ima svoja svojstva i kvalitete: to je sposobnost privlačenja, zadržavanja i sposobnost stvaranja veza. Uz to, naše zdravlje zavisi od stanja srebrne niti.

Srebrna nit je elastična i može se protezati poput elastične trake, pa je astralno telo u stanju odmaknuti se od fizičkog (na primer, u snu), ali jaka veza između njih razlog je što se naša duša uvek vraća u telo nakon takvih putovanja.

Tačka dodira tela i duše može se osetiti u telu na mestu vaše duše. Ako ste izuzetno uplašeni, upravo u takvom trenutku izgleda kao da duša želi napustiti telo, tada se srebrna nit povlači nazad, nateže se i javlja se efekt vraćanja ispružene elastične trake u prvobitni oblik.

Po pravilu, ona se prostire od Manipure do Višude, u regiji Anahata čakre. Manifestacije i osećaji duše su individualni kod svakog čoveka. Neko oseća baš konkretnu tačku, neko nejasno područje….

Zašto je srebrna nit tako važna?

Kao što smo već rekli, od strukture srebrne niti zavisi naše zravlje: tamo gde je ona povredjena ti organi neće funkcionisati dobro, ako je povreda energetskog tipa, onda u toj oblasti ili oblasti neke čakre dešavaće se poremećaji. Svakoj srebrnoj niti odgovara odredjena količina zdravlja i novca.

• Srebrna nit je snažan povezujući most između duše i tela - garancija je našeg zdravlja, dugovečnosti, blagostanja i skladnog unutrašnjeg stanja.
• Takozvani "hvatajući zrak" nastaje od srebrne niti, a odgovoran je za našu privlačnost u očima suprotnog pola i za sposobnost začeća i rađanja deteta. Prirodno, što je moćnija naša srebrna nit, to će potomci biti zdraviji, pametniji i izdržljiviji.
• Srebrna nit je sistem energetsko-informacionih veza. Dečja srebrna nit nastaje od hvatajućih zraka muškarca i žene. Shodno tome, vašu su srebrnu nit jednom stvorili vaši roditelji.

Srebrna nit života može se izlečiti, ojačati, pa čak i učvrstiti, produžujući tako životni vek, poboljšavajući njegov kvalitet, poboljšavajući naše fizičko zdravlje. Možemo samostalno poboljšati parametre koji su upisani začećem, kao i popraviti postojeća oštećenja i obnoviti pohabanost niti.

Upravo zbog toga postoji ova Srebrna Nit - Energija Života. Sesije sa energijom Srebrne Niti za isceljivanje i jačanje Srebrne Niti Života efikasno deluju kod starijih i oslabljenih osoba, osoba koje su pretrpele srčani i moždani udar, teških bolesnika, ljudi koji se pripremaju za operativni zahvat (po mogućnosti aktivirati 2-3 dana pre njega, što je pre moguće) - osiguraće uspešan ishod operacije i brži oporavak.

Energetske mogućnosti:
• Oporavak, podrška i jačanje fizičkog zdravlja.
• Obnavljanje, održavanje i jačanje energetskog zdravlja.
• Podmlađivanje (stalnom interakcijom se manifestuje vrlo brzo i pre svega)
• Produženje života i očuvanje večne mladosti
• Isceljivanje bilo kojih bolesti (u teškim stanjima to treba dugo raditi) - zbog jačanja Srebrne Niti zdrave ćelije zameniti će bolesne - proces deobe zdravih ćelija , njihova reprodukcija se ubrzava
• Najmoćnija energetska potpora tokom čišćenja energije, transformacija
• Obnavljanje ili stvaranje (u zavisnosti od početnog stanja) snažnog okvira aure - okvir aure se obnavlja (ili stvara po potrebi), - obnavljaju se (stvaraju se) svi kanali, meridijani, - sva izobličenjase ispravljaju i stvara se idealna struktura, obnavlja (stvara)
• Imunološki sistem je isceljen, dolazi do podmlađivanja. Na ćelijskom nivou i nivou DNK.

Karakteristike rada energije:
Prvo, jarka srebrna svetlosna energija Siriusa prolazi kroz naše kanale, meridijane, čisti, poravnava, dovodi sve u ravnomernu strukturu - Tada se povezuju zlatne energije Plejada, dolazi do punjenja. Srebrne energije čiste, posvetljuju, obnavljaju, poravnavaju, centriraju - izvršiće potpunu popravku. Zlatne energije ispunjavaju vitalnošću, mladošću, zdravljem ... 

S energijom Srebrna Nit - Energija Života se radi u režimo kostvaranja jer je živa.

Energije se mogu primenjivati kako za sebe, tako i za pomoć drugima, kako kontaktno, tako i na daljinu.

Preduslovi: Nema.
Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, sertifikovani Master Teacher Srebrnog Bloka
Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 70,00 eur

 

Napomena: Ovaj energetski sistem zamišljen je kao metoda nege koja može poboljšati sve preporuke koje vam lekar da.
Nije predviđen da se koristi umesto medicinske nege. Molim vas da budete mudri i da koristite pomoć medicinskih stručnjaka.