Izdvajamo

Zlatna Knjiga Magije

on on . Hits: 337

Magična Avantura… Energetski sistem Zlatna Knjiga Magije vam otvara vrata ka najvišim znanjima i misterijama magije. Pružiće vam ogromnu pomoć za razumevanje i izučavanje magičkog sistema mišljenja što će omogućiti da budete visoko, magično obučeni kroz duhovni svet i duhovni razvoj. A Zakon magije broj 1. Je Zakon samospoznaje: Mag, koji nema znanje o sebi ne može imati znanje o svojoj magiji (i, shodno tome, moć nad njom). Upoznajte sebe. Vaše magične sposobnosti će se probuditi / ojačati i doći ćete u kontakt sa najvišim magijskim energijama, korak po korak. To se može dogoditi na razne „načine“, kroz snove, preko meditacija, tokom spiritualnih ili svakodnevnih rituala, kroz intuiciju i vođenje kroz duhovni svet.

Aktivirajte ovaj sistem pre nego što odete na spavanje, pre meditacija, pre sopstvenih rituala i svakodnevno, kao autotretman da biste usidrili osnažujuće i NEVEROVATNE magične energije u vama ...

Napomena: Ovaj sistem poseduje enormno jake energije kojima se pokreće proces koji može izazvati ozbiljne promene! On je samo za ličnu upotrebu i ne možete ga aktivirati za druge. Ako se pokuša aktivirati ovaj sistem da bi se nepravedno nanela šteta drugima, snaga i moć ovog sistema ODMAH će biti povučeni od strane duhovnog sveta.

Sistem poseduje simbol.

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Reiki Master Učitelj.

Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 50,00 eur