Izdvajamo

INANA

on on . Hits: 397

Magični kanal drevne sumerske boginje Inane – “Nebeske dame”. Sumerska boginja Inana je boginja ljubavi, lepote, seksualne požude, plodnosti, ali i znanja, mudrosti, rata i borbe. Poznata je i kao čuvar kosmičkih zakona. Takodje je poznata i kao Ištar kod Akađana, ali su oni svoju boginju poistovetili sa Inanom prilikom prihvatanja sumerske kulture. Pošto je, između ostalog, i boginja plodnosti, prikazivana je sa širokim kukovima. Često je prikazivana bogato ukrašena nakitom.

Energije kanala su magične, moćne, usmerene na privlačenje lepote, visoke harizme, stvaranje mistične snažne aure, ispunjavanje ženskom snagom, seksualnošću. Stvara se posebna veza sa boginjom Inanom i ugradjuju i uskladju njeni aspekti sa ličnim aspektima. Izuzetno snažan informacioni kanal. Ceo prostor oko vas može biti ispunjen čarolijom ljubavi, vaše želje se manifestuju i ostvaruju na najneverovatniji način.
Ispunjeni ste magijom na svim nivoima, sećajući se vaše drevne ženske moći šarma, strasti i seksualnosti. Magija privlačnosti sada je prisutna u vašoj odeći, u aromama vašeg parfema, svi vaši pokreti, pa čak i vaš hod se menjaju. Vaše misli, snovi i želje imaju veliku moć.

Energija kanala je inteligentna i može delovati automatski, prateći vas svuda i uvek nakon inicijacije.

Sistem ima dva simbola, priložena u priručnikui.

U procesu primanja inicijacije u energiju kanala, Boginja Inana može da vam podariti neobične, mistične eterične artefakte: zlatne sandale, zlatni magični štapić, itd. Koristite ih kreativno, intuitivno.

U energiji kanala takodje postoji eterični kristal, dostupan je svima i uvek za povećanje nivoa duhovnog razvoja i povezanosti sa duhovnim svetom magije.

Energija se može primenjivati kako za sebe tako i za druge osobe.

Ki & Chi preporuka! Za ljubitelje Lavinijinih sistema može biti interesantno da je ova energija iz istih izvora kao njene energije i oseća se sličnost u dejstvu i efektima.

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
- Distanciono – do potraživanja 

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Master Teacher Novih Energija
Uz inicijaciju i obuku, dobija se detaljan priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.

Kotizacija 70,00 Eur