Izdvajamo

KRALJICA ELFA

on on . Hits: 232

U narodnim predanjima i brojnim mističnim izvorima nalazimo mnoge reference na druge svetove koji se ukrštaju sa našim svetom, svetom ljudi. Dok se u nekim pričama nalaze samo nejasne predstave o drugim svetovima, dodatna istraživanja otkrivaju mnoga područja koja se preklapaju i u kojima se sprovode prakse pomoću kojih može da se komunicira, sklapaju savezi sa stanovnicima ovih carstava radi proširenja svojih sposobnosti. Ti svetovi leže u osnovi naše stvarnosti, u pitanju je samo drugačija vibracija. Svet vila i elfa je povezan sa eterom i predstavlja oblast koja vibrira izvan naše normalne percepcije. On je odraz ovog sveta, i obrnuto. Ovo carstvo je povezano sa “drugim vidom” – prirodnom sposobnošću da se vide drugi svetovi i komunicira sa njihovim stanovnicima, što se može manifestovati kao proročke vizije, sposobnosti da se vide vile i slično.

Prava lica vila su drugačija od onoga što možemo zamisliti. Kada se susretnu sa terminom 'vila', neki će se možda setiti slika popularne kulture, zamišljajući hirovite vilenjake ili slatke, simpatične pikse u prelepim, šarenim haljinama koje plešu od cveta do cveta, savršena scena da oduševi decu širom sveta. Iako ovaj opis može biti istinit za mali deo onih stvorenja koja evropska narodna tradicija opisuje kao vile, on ne prenosi puno značenje ovog koncepta koju vile mogu predstavljati. Vile nisu minijaturna, razigrana i šarmantna stvorenja, već moćna, bestelesna rasa stvorenja neraskidivo povezana sa skrivenim procesima prirode i samim poreklom čarobnjaštva. Ogromna većina izveštaja o susretima vila prikazuje mnogo intenzivniju sliku.

Energetsko informaciona postavka Kristalnog bloka Sirijusa “Kraljica Elfa” je jedna od tri energetske postavke koje u ovom bloku kompletiraju način stvaranja uspostavljanja blagotovorne komunikacije sa svetom vila. Pored Kraljice Vila, to su: “Kristalni Zodijak” i “Čarobni Svet Elfa”.

Prema drevnim legendama, kraljica vilenjaka imala je mnogo imena, neka od njih su prilično poznata: Galadriel, Nerven, Imiladris a neka od njih su tajna, i daju se posvećenima u tajne ovog carstva. Dobijanje tajnog imena je velika čast koji nosi i veliku odgovornost.

Pomoću sistema “Kraljica Elfa” – imate mogućnost susresti se sa najmoćnijim svetlosnim bićem toga carstva - Kraljicom Vilenjaka. Njena energija, snaga i moć, njena magija ne mogu se opisati rečima ovoga sveta jer je njena Duša je upijala vekovnu mudrost, ogromno iskustvo, bezgraničnu ljubav i saosećanje, milosrđe, kao i sposobnost da zaštiti sebe, svoje magično Kraljevstvo i njegove stanovnike, da obezbedi prosperitet i obilje u svemu.

Postavka se sastoji od 2 nivoa.

Prvi nivo - Povezuje se sa Snagom Majke Zemlje, energijom ljubavi, milosrđa i saosećanja za sva živa bića. Otvara srčanu čakru Anahatu. Uklanja blokade i sve destrukcije i poremećaje iz energetskih polja.
Eliminiše iz srečanog centra negativne privrženosti (ovo može biti patnja i bol od raskida, razvod, jaka ogorčenost, možda ste bili izdani u ljubavi, itd.) proširuje ga i ispunjava isceljujućom magičnom energijom i magijom Kraljice Vilenjaka. Na fizičkom planu moguće je lečiti srčane bolesti (već postoji pozitivan trend u lečenju bradikardije).

Dok prolazite ovaj nivo, možda ćete osetiti da vaša emocionalna pozadina nije stabilna, možda ste tužni, možda će doći neke uspomene iz daleke ili nedavne prošlosti .Mnogo spoznaja dolazi kroz san. No sve je to neophorno za vaše najviše dobro i prolazi brzo.

Drugi nivo - Aktivira kanale novca, puni i kondenzuje energetsku čahuru kristalno snažnom energijom novca. Čisti lični kanal novca što je više moguće od svake vrste negativnosti, uključujući i magijske uticaje, uklanja sve upade u kanal novca, bez obzira na vreme nastajanja.

Deluje kao primarni izvor ljubavi, saosećanja i zaštite. Postavlja moćni zaštitni sloj kristalne energije na vaš energetski kokon.

U podešavanju postoji jedan simbol koji dobijate od Kraljice Elfa. Simbol je magični cvet izuzetne lepote. Za svakog od vas ovaj cvet će biti veoma poseban, upravo onaj koji samo vama odgovara i biće vam nezaobilazni pomoćnik u radu sa energijom. Simbol je "sidro", rezonanca, usklađivanja sa energijom. A oni koji su posebno osetljivi mogu osetiti čudesni miris...

Tokom podešavanja na dva nivoa ovog sistema takodje ćete dobiti magične alate:
• Čarobni štapić,
• Zaštitni vilenjački ogrtač nevidljivosti,
• Magični cvet ljubavi.

Dobijeni alati se koriste kreativno za ispunjenje želja, zaštititi i privlačenje ljubavi u svoj život.

Ki & CHI preporuka:

Da biste osetili pun potencijal ovog sistema preporučujemo podešavanje na ostale dve energije trilogije "Čarobni svet", što vam omogućujemo po posebnoj kotizaciji. 

- Kristalno Kraljevstvo Elfa

- Kristalni Zodijak

 

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Kotizacija za praktičarski stepen - I nivo: 50,00 eur

Kotizacija za praktičarski stepen - II nivo: 50,00 eur

Kotizacija za praktičarski stepen za celu trilogiju Čarobni Svet: 150 eur