Izdvajamo

Kristalni Zodijak

on on . Hits: 114

MAGIČNI SVET. Kosmička inicijacija u čarobnu energiju 4 elementa koja će vam pomoći u praksi korišćenja magije u ljubavnim situacijama.

Prva faza inicijacije je Magični element vatre.
Dobićete svoj sopstveni kanal ove vatrene energije koji se treba koristiti za pročišćavanje. Sfera primene je velika: pročišćavanje od entiteta i bilo koje vrste vezanosti, čišćenje negativnih energetskih dejstava, magijskih uticaja (ljubavni uroci, “zlo oko”, kletve itd.)

Druga faza inicijacije je Magični element Zemlje.

Dobijate kanal komunikacije sa svojim Rodom i njegovom podrškom. Takođe, svi rituali i obredi magije koji su povezani sa Zemljom biće znatno poboljšani uticajem ovog elementa. Dobićete snažno uzemljenje, otkriće sposobnosti pronalaska blaga i druge metode dobijanja stvarnih vrednosti.

Treća faza inicijacije je Magični element Vode. U procesu inicijacije u ovaj magični element otkrivaju se sposobnosti razumevanja jezika morskih bića i komunikacije sa njima na visokom energetskom nivou. Moćićete osetiti tok vode pod zemljom. Imaćete priliku da svaki izvor vode napunite pozitivnom, plodnom energijom. Zahvaljujući ovoj energije moći ćete ukloniti sve štetne materije i mikrobe. Voda će postati važna komponenta u primeni magije.

Četvrta faza inicijacije je Magični element Vazduha. Dobićete njuh psa i lako ćete pronaći izgubljene predmete, odrediti trenutnu lokaciju neke osobe. Sve četiri faze inicijacije biće završene za 4 dana. Tokom tog procesa vaša svest će se proširiti, a ako u vašem rodu ima magova, dobićete njihovu snažnu podršku u otkrivanju svojih magičnih sposobnosti. Ako već praktikujete magiju vaše sposobnosti će biti poboljšane.

Peta faza podešavanja je Primanje darova. To su neophodni atributi svake magijske aktivnosti.
Dobićete  čarobnu palicu - o tome odlučuju Viši Sile i Uzašli Učitelj – Sen žermen, koji će kontrolisati sve faze vaše inicijacije.
Drugi poklon je čarobna kristalna kugla, a takođe ćete dobiti i čarobni pentakl.


Nakon završetka svih 5 etapa, ovladaćete jedinstvenim talenatom koji će vam omogućiti da koristite svoje magijske sposobnosti u raznim oblastima:
* ljubavne veze; porodične veze - uklanjanje svađa i skandala, jačanje bračne zajednice; uklanjanje rivala i još mnogo toga...
* posao, biznis; donosi puno sreće u poslu, otvaranje puteva za zaradu velikog novca, finansijska sreća...
* zdravlje; lečenje ljudi i životinja;
* pročišćavanje i zaštita, kako za sebe tako i za druge;širenje svetlosnog tela, stvaranje magične sfere za zaštitu, dobijanje potrebnih informacija iz različitih izvora energije ...
* rad sa čarobnim tokovima i još mnogo toga...

U procesu dobijanja ovog magičnog podešavanja dobićete „Kristalni pentakl“ - lični, magični instrument za vašu zaštitu i magijski rad.

Napomena:

Kristalni Zodijak je deo trilogije "Čarobni svet" u koju spadaju i energije:

- Kraljica Elfa.

- Kristalno Kraljevstvo Elfa.

Energija se može primenjivati kako za sebe, tako i za pomoć drugima, kako kontaktno, tako i na daljinu.

 

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, sertifikovani Master Teacher Srebrnog Bloka
Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 70,00 eur