Izdvajamo

KRISTALNO KRALJEVSTVO ELFA

on on . Hits: 176

Kristalno Kraljevstvo Elfa je energija koja razvija vašu ličnu magiju kroz koju, kao kroz prizmu, gledaćete na ceo vaš život, imajući pristup, na taj način, mnogo većem njegovom delu. Jer, otvara vrata u nama i između svetova.

Imaćete divna putovanja u svet vilenjaka, koji će vas voditi i pokazati vam njihove izuzetne plavo-bele gradove i hramove. Dobićete lekcije iz magije i razvoja svojih talenata. Energija podešavanja je usmerena na usklađivanje energetskog sistema, ubrzavajući spore procese u vašem životu.

Vilenjaci će vam pokazati najkraći i najsigurniji put da postignete svoje ciljeve. Ako ste još uvek u potrazi za sobom u ovom životu, otkriće vam se vaša sudbina, pomoći će vam da spoznate misterije prirode, daće vam snagu i probuditi vaše želje. Vilenjaci će vas uvek podržati, u svakoj situaciji između vas će se uspostaviti jaka veza, energetska veza.

Energija podešavanja ima jedan simbol, preko kojeg uvek možete pozvati vilenjake u pomoć ili samo da komunicirate i primate informacije. Uronićete u tajni, magični svet i prožeti njegovom snagom, vaše sposobnosti će biti poboljšane, dobićete darove vilenjaka koji su namenjeni samo vama.

Napomena:

Kristalno Kraljevstvo Elfa je deo trilogije "Čarobni svet" u koju spadaju i energije:

- Kraljica Elfa.

- Kristalni Zodijak.

 

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Kotizacija za praktičarski stepen: 45,00 eur