Izdvajamo

SILA LJUBAVNOG AMETISTA

on on . Hits: 142

Moć Ljubavnog Ametista - Ova energija pomaže u privlačenju za vas, najboljeg partnera u ovom trenutku. Takvo partnerstvo biće zasnovano na uzajamnoj saradnji, zajedničkom stvaranju i napredovanju u ličnom razvoju. Razvija sposobnost prihvatanja sebe i drugih. Daje proširenje svesti i srčanog centra.

Kao što je poznato sve veze imaju svoje uspone i padove a naročito dugotrajne veze, redovno praktikovanje može pomoći da se krizni periodi prevazidju u ljubavi i razumevanju. Lekcije će biti pravilno prihvaćene i put ka daljem razvoju i novim nivoima biće otvoren.

Ova energija zbog svojih osnovnih efekata takodje utiče na harmonizaciju seksualnih odnosa. Može se koristiti za isceljivanje seksualnih trauma i blokada, lečenje anorgazmije, impotencije i neplodnosti. Daje aktivan razvoj ženi i muškarcu, u smislu njihove seksualnosti, uklanja energetske blokade i stege fizičkog plana. Aktivirani seksualni centar pruža mnogo prednosti: doživljavaj punih intimnih osećaja, a pošto je to delokrug Svadhistana čakre, dejstvo energije će pokazati svoj uticaj i na:
• otvaranje kanala novca, otkrivanje i osvetljavanje izvora finansijskog blagostanja kao i novih mogućnosti za sebe.

Energija je veoma mnogostruka, može se koristiti u različitim oblastima života, važno je da pravilno kreirate svoju nameru. Povezuje se i ujedinjuje sa prve četiri čakre, što znači da može blagotvorno uticati na potrebe fizičkog tela, podizanje energije, povećanje sopstvenog obima dozvola, isceljivanje raznih emocionalnih blokada kao i vodjenje kvalitetnog društvenog života.

Može se primenjivati kako za sebe tako i za druge, kako kontaktno tako i distanciono.

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, sertifikovani Master Teacher Srebrnog Bloka
Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.

Napomena: Ovaj energetski sistem zamišljen je kao metoda nege koja može poboljšati sve preporuke koje vam lekar da.
Nije predviđen da se koristi umesto medicinske nege. Molim vas da budete mudri i da koristite pomoć medicinskih stručnjaka.

Kotizacija za praktičarski stepen: 43,00 eur