Izdvajamo

DIJAMANTSKA STAZA

on on . Hits: 221

Dijamantskа Staza je energija ulaska u polje "Nulte Tačke", mesta gde se mogu preokrenuti nepovoljne situacije ili neželjeni događaji, jer je to polje velike koncentracije energije. ... Polje Nulte Tačke stvara komunikaciju putem koje energija u obliku energetskog tretmana na daljinu, šamanskog isceljenja mogu biti trenutno isporučeni udaljenim primaocima a molitve uslišene. Nulta tačka nije samo tačka u kojoj dolazimo do kraja sebe i svoje snage, već je to i tačka u kojoj možemo pronaći novi početak. To je tačka u kojoj naše otvorene ruke sada mogu dobrovoljno da prime pomoć od Viših razuma i Boga. Jer ona je Božja aura.

I verovatno će se jednog dana, u njoj sastati nauka i spiritualnost pošto se u nauci uveliko istražuje mogućnost da energetsko polje univerzalne životne energije pokazuje kosmičku svest pored svojih drugih kvaliteta.

Energija Dijamantska Staza kao energija ulaska u stanje Nulte Tačke, može se koristiti za ispravljanje karmičkih deformacija, zdravstvenih problema, problema s novcem, s poslom, problema u međuljudskim odnosima, u ljubavi, u porodici, u braku itd.

Pred vama se formira put koji se sastoji od iskričavih tokova energije. Širok tok energije, napuniće ceo čakralni sistem i energetski kokon. Zbog svoje snažne vibracije, potrebna je dobra procedura uzemljenja. Deluje brzo i snažno.

Namenjena je za ličnu upotrebu i pomoć drugima.

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
- Distanciono – online

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Master Teacher Novih Energija
Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik.

Kotizacija za praktičarski stepen: 60,00 Eur