Izdvajamo

ALMA VIVA

on on . Hits: 138

Živa Duša Bogorodice. Alma Viva je energija Bogorodice koja ispunjava životom, ljubavlju, uzemljuje, harmonizuje i centrira. Divna, bela energija. izraženog "ženskog" principa, ali može da se koristi i za muškarce, pošto je Bogorodica veliki iscelitelj i utešitelj tela i duša.

Alma Viva pomaže da se stekne ženska snaga i mudrost, smirenost i samopouzdanje. Alma Viva daje uvid u sopstveno istinsko mesto u svetu i aktivira individualno zvučanje duše, njen akord, pomažući vam da pronađete potpunu harmoniju sa sobom i sa svetom, da postanete smireni, uravnoteženi i prosperitetni, oslobođeni anksioznosti, strahova i nespokoja.

Energija kanala harmonizuje muške i ženske energije u svakom čoveku, pomaže ženi da oseti i prihvati sebe kao Ženu i aktivira i manifestuje najbolje ženske kvalitete. Radeći u energiji kanala Alma Viva, čovek se može povezati sa svešću Majke Božije i ispuniti se njenom mudrošću i iskustvom. Možemo je pitati da kroz njenu razboritost i kroz njenu ljubav istraži i izleči vaš problem, vezu, duševnu bol... Ova energija pomaže kod emocionalnih rana, gubitaka, ličnih tragedija. Meko i nežno leči, smiruje, uklanjajući sloj po sloj negativne emocije i negativne mentalne programe, dajući sposobnost prihvatanja i svest o poukama zbog kojih je ova situacija data. Ispunjava harmonijom i mudrošću.

Alma Viva otvara i „oživljava“ Vašu Dušu, aktivira, proširuje i ispunjava Vašu srčanu čakru dobrotom, ljubavlju i svetlošću.

Ova energija se može otvoriti na sebi ili na drugima za isceljenje sa namerom – “Bogorodice, spasi me i sačuvaj” ili “Bogorodice spasi i sačuvaj (ime).”

Može se otvoriti za malu decu, da se smire i ne plaše ukoliko su iz nekog razloga ostali bez nadzora majke, oca ili drugih bližnjih, da budu pod zaštitom i nadzorom Bogorodice kao i za dobar miran san deteta. Energiju možete otvoriti i na sebe za spavanje i okrepljujući san - “Bogorodice, sačuvaj moj san i mir od zla i negativnosti. Daj odmor mom Duhu i telu.”

Alma Viva će vas umotati u svoju energetsku belu čahuru kao zaštitu od zla i zemaljskih nevolja. A svojim belim velom za privlačenje sreće.

Možete tražiti uspešan brak ili zamoliti da upoznate svog muškarca ili ženu. A energija Bogorodice će vam svakako pomoći.

Energija kanala Alma Viva može se koristiti sa grupama ljudi tokom perioda katastrofa, epidemija, prirodnih katastrofa kako bi se sprečila ili zaustavila panika. Ova energija je došla na Zemlju tokom pandemije COVID-19 da bi izlečila kolektivnu svest od strahova i konfuzije kao i za ceo prelazni period u kom se nalazimo.

U postavci je simbol - lopta bele mlečne boje, koja akumulira i pojačava energiju. Dok radite sa energijom, možete ući u ovu loptu ili je postaviti na bolno mesto, možete staviti ovu zaštitnu loptu na sebe ili svoje rođake da se zaštitite od negativnosti, tražeći od Majke Božije da vas zaštiti i spasi. Možete poslati loptu sa ovom energijom osobi čija vas veza uznemirava ili čini nervoznim, a ljubav, mudrost i svetlost Bogorodice će vam pomoći da poboljšate vaš odnos. Stavite ovu loptu blizu bračnog kreveta ili krevetića, i vaš dom i vaš život biće ispunjeni nežnim toplim energijama dobrote i ljubavi!

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
- Distanciono – do potraživanja 

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Master Teacher Novih Energija
Uz inicijaciju i obuku, dobija se detaljan priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.

Kotizacija 45,00 Eur