Izdvajamo

IZGRADNJA NOVOG SVETLOSNOG TELA

on on . Hits: 305

 

Energetski sistem „Svetlosna transformacija - Izgradnja novog svetlosnog tela" je lepo uklopljen energetsko informacioni sistem za poboljšanje opšteg stanja ljudskog tela i organizma u celosti. Energije koje su sastavni deo ovog sistema aktiviraju mehanizam protiv starenja vašeg tela, a kada se vrata vašeg mehanizma protiv starenja već otvore - osećaćete se mlađe i živahnije. Praktično se njegova primena odvija u toku 30 dana svakodnevnih sesija po tačno uredjenom redosledu primene energija koje su njihov sastavni deo sistema a to su:

- Svetlosna koža
- Svetlosna stomatologija
- Svetlosni zglobovi
- Izgradnja matrice strukture DNK i aktivacija DNK
- Izgradnja Fizičkog Tela u punom obimu od Novog Trenutka Rođenja
- Svetlosno Otvaranje Srca

Ceo energetski sistem i svaka njegova energija pojedinačno, uskladjen je i uskladjuje se sa energetskim, evolucionim promenama kako na Zemlji tako i celog čovečanstva kako bi povećale sposobnost čoveka da na najprikladniji i najkomforniji mogući način pripremi se i transformiše na nivo viših vibracija. Ove energije to čine tehnikom ugradnje eteričnih zlatnih svetlosnih niti u energetski sistem vašeg tela i transformišu ga u roku od 30 dana.

Opšta struktura sesija u energetskom sistemu "Izgradnja novog Svetlosnog tela " podrazumeva:
- Pročišćavanje i detoksikacija od onih štetnih materija i toksina koji su se nakupili tokom života.
- Punjenje vašeg tela eteričnom plavom želatinastom supstancom koja upija sve mikroorganizme nepoželjne za prelazak u novo svetlosno prostranstvo i oslobađanje od njih prirodnim izlaskom iz ljudskog tela.
- Hranjenje vašeg tela zlatnim polenom (zlatnom prašinom) kako biste ponovo ujedinili oštećena tkiva.
- Ugrađivanje novih zlatnih energetskih niti u vaše telo, koje uklanjaju sve destruktivno, a ujedno čine i novi "okvir" vašeg tela.

Dejstvo se u početku vrši na lice i sve njegove strukture (kožu, kosu, zube, sistem kostiju lica) – svi delovi se obnavljaju tokom sesija.

Tretmani se sprovode dan za danom uzastopno, bez prekida i pauza, u toku 30 dana.
- Tretmani za čišćenje i detoksikaciju 10 dana (svakodnevno).
- Tretmani za punjenje plavom želatinastom supstancom 10 dana (svakodnevno).
- Tretmani koji neguju vaše telo zlatnim polenom 5 dana (svakodnevno).
- Tretmani ugrađivanja novih zlatnih energetskih niti u vaše telo 5 dana (svakodnevno.)

Možda ćete primiti sesije ili inicijaciju u energiju izgradnje svetlosnog tela - nije važno. Učinak je isti. Razlika je u tome što kada primite inicijaciju, procesi pročišćavanja, regeneracije i izgradnje novog tela se odvijaju deset puta brže nego tokom sesija od druge osobe (Mastera).

Seanse sa ovim energijama-aktivacijama mogu se sprovoditi u bilo kom trenutku kada osetite da je vašem telu potrebno lečenje i obnova. Mogu da se sprovode neposredno pre spavanja, kako bi se zatim procesi odvijali tokom noćnog sna i odmora. Važno je jednostavno izreći nameru da ste spremni da odete u kliniku kosmičke energije na sesiju sa nužnom energijom.

Opisi pojedinačnih energija

SVETLOSNA KOŽA

Svetlosna Koža je energija – aktivacija čijim prenosom se u celom telu aktiviraju zlatne energetske niti koje pune svaku ćeliju vašeg tela energijom dugovečnosti i mladosti. Ove sesije utiču na vaše opšte stanje i poboljšavaju sve funkcije fizičkog tela ali njegov glavni deo je koža. Odmah nakon što primite ovu energetsku aktivaciju, moći ćete videti i osetiti koliko je vaša koža promenila ten, postala čistija, mekša i slično tome. Svako ima svoje senzacije dok prima ovu energiju, uglavnom se osećaju senzacije toplote ili lagano peckanje kože no sve će to proći nakon nekog vremena kada se telo i energetske zlatne niti usklade.

SVETLOSNA STOMATOLOGIJA

Energija "Svetlosne Stomatologije" je aktivacija namenjena čišćenju i detoksikaciji desni i zuba na energetskom nivou, kao i zaštiti tkiva zuba i desni sa zlatnom energijom. Prilikom prenosa-aktivacije energije kroz aparat vilice aktiviraju se zlatne energetske niti koje ispunjavaju svaku ćeliju zuba i desni energijom dugovečnosti i mladosti. Prilikom aktivacije senzacije se osećaju uglavnom u zubima i usnoj šupljini.

- Oslobađanje od nepotrebnog u zubima na energetskom nivou (plombe, igle, krunice, implantati);
- Dubinsko čišćenje korenskog sistema svih zuba;
- Impregnacija zlatnim polenom;
- Ugrađivanje ojačavajućih eteričnih zlatnih niti.
Sesije se obavljaju naizmenično sa drugim energijama sistema.

SVETLOSNI ZGLOBOVI

Energija "Svetlosni zglobovi" je aktivacija za čišćenje i detoksikaciju zglobova na energetskom nivou, kao i zaštiti tkiva i kosti zglobova sa zlatnom energijom. Prilikom prenosa-aktivacije energije u svim zglobovima aktiviraju se zlatne energetske niti koje pune svaku ćeliju zglobova energijom zdravlja i mladosti. Prilikom aktivacije senzacije se osećaju uglavnom u zglobovima i koštanom sistemu.

- Čišćenje i detoksikacija, zarastanje i restauracija zglobova;
- Ishrana zglobova zlatnim polenom;
- Ugrađivanea novih zlatnih energetskih niti u vaše zglobove.

ENERGIJA "IZGRADNJA MATRICE STRUKTURE DNK I AKTIVIRANJE DNK"

Energija "Izgradnja matrice strukture DNK i aktiviranje DNK" je aktivacija za čišćenje, isceljivanje i obnovu DNK na energetsko informacionom nivou, kao i za aktivaciju "uspavanih" niti DNK energijama viših vibracija. Tokom aktivacije energije, kroz sve strukture DNK i u celom telu, aktiviraju se zlatne energetske niti koje ispunjavaju svaki lanac DNK zlatnim energijama.

- Prečišćavanje i detoksikacija DNK;
- Restauracija DNK;
- Izgradnja matrice DNK strukture koja odgovara energijama vremena;
- DNK aktivacije;
- Buđenje uspavanih slojeva DNK;
- Punjenje/ishrana DNK Božanskom Zlatnom svetlošću.

Energija Izgradnja fizičkog tela u potpunosti od novog trenutka rođenja

ENERGIJA "IZGRADNJA FIZIČKOG TELA U POTPUNOSTI OD NOVOG TRENUTKA RODJENJA"

Nmenjena je za čišćenje, lečenje i restauraciju do energetski nivoa svetlosnog tela prepunog energija viših vibracija. Tokom prenosa-aktivacije energije po celom telu, aktiviraju se zlatne energetske niti koje ispunjavaju svaku ćeliju tela zlatnim energijama visokih vibracija.

ENERGIJA "SVETLOSNOG OTVARANJA SRCA"

Energija "Svetlosnog otvaranja srca" je aktivacija čišćenje i detoksikaciju fizičkog tela na energetskom nivou, kao i punjenje zlatnom energijom i ugodnije otvaranje srca (šta znači otvaranje srca na univerzalnoj skali: za ujedinjenje, osećaj jedinstva sa spoljnjim svetom, ispunjavanje i okruživanje sebe ljubavlju, manifestacija celog postojanja prirodno, lijepo i skladno). Prilikom prenosa-aktivacije energije u celom telu aktiviraju se zlatne energetske niti koje ispunjavaju svaku ćeliju energijom zdravlja, mladosti i univerzalne ljubavi.

- Pročišćavanje, isceljenje i otvaranje srca;
- Ishrana srca zlatnim polenom;
- Ugradnja novih zlatnih energetskih niti u srce.

Energije sistema Izgradnja Svetlosnog tela su po svojim osobinama specijalni energetski talasi, koji deluju kao preokret brzom starenju koje se dešava duboko u našem ćelijskom matriksu ne samo u našem životu, već i na nivou našeg DNK.

Može se primenjivati kako za sebe, tako i za druge osobe, kontaktno ili na daljinu.

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
- Distanciono – ONLINE

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Master Teacher Novih Energija
Uz inicijaciju i obuku, dobija se detaljan priručnik i sertifikat Mastera Izgradnje Novog Svetlosnog Tela, u elektronskoj formi.

Kotizacija 150,00 Eur