Izdvajamo

ZLATNA KAMELIJA

on on . Hits: 137

Da li ste ikada videli dragulj u prirodi? Pa, kamelija je sigurno jedan od njih! Cveta bujno i divno sa više slojeva latica u uvek lepim nijansama ružičaste, crvene i bele. Vekovima su ljudi bili hipnotisani i oduševljeni njenom velikom lepotom.

Uopšteno govoreći, kamelije su povezane sa ljubavlju, romantikom i odanošću zbog svog bujnog cvetanja i jedinstvenog rasporeda latica.

U kineskoj kulturi označava snažnu posvećenost dvoje ljubavnika. Razlog je taj što ako posmatrate kameliju koja vene, videćete da će se ceo cvet odvojiti kao jedan, a ne latica po latica.

Osim značenja i simbolike kamelije se dugo koriste za širok spektar medicinskih i kulinarskih svrha.

Predivna energija kanala “Zlatna Magnolija”, je energija veoma visoke vibracije koja ima široko područje delovanja:

- Radi na regeneraciji i podmlađivanju kože, ojačavaći je eteričnim zlatnim nitima. Daje svež podmladjeni izgled, poboljšava stanje kože, hidrira je i pročišćava.
- Lepota na svim nivoima, podmlađivanje, visokoenergetska harizma.
- Jača i harmonizuje svaku emotivnu vezu i odnos, čineći ga čvršćim. Povezuje osobu koja je uz vas još dublje s vašom dušom.
- Privlači ljubav u vaš život.
- Uklanja vezanosti za negativne programe (na primer: star sam, ružan sam, debeo sam, bolestan sam itd.).
- Energijom kanala Zlatna Kamelija možete raditi na obnavljanju metabolizma, uklanjanju toksina i toksičnih supstanci iz tela, aktiviranju vitalnih i zaštitnih energija. Čisti jetru.
- Zlatna Kamelija je odličan čistač prostora od svake negativne energije, pouzdano će zaštititi vaš stan od prodiranja negativnih vibracija. Atmosfera u kući postaje čistija, transparentnija, napetost nestaje.
- Deluje kao adaptogen. Biljka čaja, Camellia sinensis, je jedini adaptogen koji se najviše konzumira na planeti. Čaj je osvežavajući, ali je samo blago stimulativan i može stvoriti stanje blagostanje u telu i umu.
– Omekšava sve vibracije, otklanja preterano uzbuđenje kada je osoba prezasićena intenzivnim energijama, dovodi astralne struje u ravnotežu i harmoniju, privlači energije mira i ravnoteže iz Univerzuma.
- Pogodna za one koji žele da vode miran, odmeren, kontemplativan život. Za ljude koji ne tolerišu gužvu i buku, stvoriće pouzdan štit od smetnji bilo kakvih negativnih vibracija i energija.

 Može se primeniti za sebe i za druge, kontaktno ili na daljinu.

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Reiki Master Učitelj.

Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik u elektronskoj formi.
Kotizacija za praktičarski stepen: 45,00 eur