Izdvajamo

ENERGIJA MORSKOG BISERA

on on . Hits: 139

Energija Morskog Bisera namenjena je za podmladjivanje lica i tela. Sastoji se od tri esencije, svaka sa svojim efektima a koje se mogu primenjivati kako pojedinačno tako i istovremeno. Veoma popularna energetska tehnika medju praktičarima energetskih metoda ima sledeću primenu:

- Podmladjivanje kože lica i tela. Energija blagotovrno utiče na ten, dajući svež, mladalački, zdrav izgled kao i i svojevrsni sedefasti sjaj, zahvaljujući tome što efikasno balansira hidriranost kože.
- Povećava čvrstinu i elastičnost celog tela.

Tokom inicijacije bićete podešeni na tri podmladjujuće energetske esencije:
PLAVA BISERNA ESENCIJA: Puderasta struktura energetskog potoka deluje u dubokim slojevima kože, ujednačava turgor kože, tretira bore i aktivno ih zaglađuje.

ROZE BISERNA ESENCIJA: Deluje sa površinskim slojevima kože, jača okvir lica, zateže kožu na bokovima, stomaku i zadnjici.

BELA BISERNA ESENCIJA: Najjača i najaktivnija, koristi se za smanjenje viška kilograma i borbu protiv celulita, zaglađuje ožiljke na koži. Sa određenom namerom, mineralizuje skeletni sistem, aktivNA je pri radu sa zglobovima, može se koristiti za lečenje preloma i povreda tokom perioda oporavka. Otklanja otoke. Esencija se može koristiti i u stomatološke svrhe jača desni, izbeljuje zube, omekšava kamenac na prirodan način.

Energija se može primenjivati kako za sebe tako i za druge, kontaktno ili na daljinu.

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
- Distanciono – online

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Master Teacher Novih Energija
Uz inicijaciju i obuku, dobija se detaljan priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.

Kotizacija 40,00 Eur u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.