Izdvajamo

MISTICNI KANALI

on on . Hits: 257

Veoma interesantan magično mistični blok kanala za pomoć u raznim situacijama, za rešavanje problema iz svih oblasti života. Sastoji se od četiri kanala, od kojih dva povezuju sa energijama Silfa i Vila a dva predstavljaju magičke instrumente koji se ugradjuju u naše energetsko telo.

Kanal SILFAR
Duh Pomoćnik iz vazdušnog elementa, rado stupa u kontakt i staje na vašu stranu po svim pitanjima. Može pomoći u rešavanju i komplikovanih stvari, dati ubrzanje u rešavanju važnih pitanja. Uz dobar kontakt, koji se gradi redovnim praktikovanjem, daće pregršt korisnih informacija, uvida, saveta, ukazati na skrivene prepreke, neprijatelje... Otkriva tajne mladosti, lepote i dugovečnosti.

Kanal Vile UNA.
Vila Una je Duhovni vodič u Carstvo Vila. Uz njenu pomoć, šarm, lepota, ogromna harizma, privlačnost ispunjavaju energetska polja, stvara se magični šarm. Deluje isto i za muškarce i za žene. Energija ovog Kanala, zapravo je veoma univerzalna i može se koristiti za sva pitanja.

Kanal VEIL - Magični štap.
Magični štap je mudrost, volja i reč. Snažna energija ovog kanala pomoći će vam upravo u ove tri stvari, da budete mudra, da imate jaku volju i da vaša reč ima snagu. To su sposobnosti magičara. A onda je lako koristiti energiju za ispunjenje želja, za povećanje potencijala i resursa, za otvaranje kanala obilja i još mnogo toga.

Kanal KAPA NEVIDLJIVOSTI - Moćan magični kanal sa najvišim vibracijama u ovom bloku. U vizualu se najčešće vidi kao magični šešir koji maglom stvara neprobojno polje i štiti svog vlasnika od nedaća i zlih pogleda. Daje neprekidnu zaštitu od eventualnih energetskih napada od strane drugih ljudi ili entiteta. Od agresivnih energija drugih ljudi, uroka, prokletstva, magijskih uticaja i sličnih napada, koje možemo i da ne osetimo, ali koji će se bez dobre zaštite, pre ili kasnije osetiti kroz promene raspoloženja, nizom nepovoljnih dešavanja u međuljudskim odnosima i u životu i slabosti fizičkog tela. Može, ukoliko to želite uzvratiti energetski napad pošiljaocu!

Dostupni metodi aktivacije:
• - Distanciono – online

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Master Teacher Novih Energija
Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 50,00 Eur

Kotizacija za master stepen s pravom prenosa: 100 eur