Izdvajamo

SAFIR SRECE IZOBILJA DUGOVECNOSTI

on on . Hits: 156

Višedimenzionalni kanal Safir sreće, izobilja, ljubavi i lepote, radi sa informacionim potencijalom vaših prošlih inkarnacija, istražuje i analizira uzročno posledične veze, izvodi energetsko informacione zaključke koji pomažu u rešavanju problema sa karmičkom pozadinom. Programski utiče na gen starosti tako što aktivira dugovečnost, uspostavljajući uslove za dobro zdravlje i mladost duha i tela. Ona ispunjava život čoveka svim potrebnim resursima u aktuelnoj fazi života, jačajući i vezu sa Višim planovima. Daje odlično uzemljenje (veoma bitan element u praktikovanju ove tehnike) i vezu sa prirodnim elementima. Energija je veoma snažna, sa zaštitnim funkcijama i funkcijama čišćenja. Kanal kontrolišu Uzvišeni Majstori i Arhanđeli, koji pomažu u svakoj fazi, vode i daju smernice.

Oblast primene je prilično širok, praktično ne postoji pitanje koje ne može biti tretirano ovom energijom uključujući neka specifična pitanja kao što je aktivacija Nano ćelije. Smatra se da je ova ćelija odgovorna za dugovečnost i zdravlje po Božanskom etalonu. Tokom aktivacije nano-ćelije, koju je moguće izvršiti preko ove energije, prisutni su Uzvišeni Majstori, ima ih dosta, sve se dešava pod njihovom budnom kontrolom, naš zadatak je da se što više opustimo, sve ostalo će biti urađeno na najpovoljniji način za sve.

Takodje, energija ovog kanala puni energijama ljubavi i sreće na svim nivoima, u svim inkarnacijama, prošlosti, budućnosti i sadašnjosti. Procesi se odvijaju slojevito. Ponekad se prikazuju naši životi u kojima nije bilo ljubavi i sreće, energiziranje takvih života će vam definitivno dati podsticaj u stvarnosti.

Jedan od brojnih efekata je i ispunjavanje materijalnim obiljem, svim resursima koji su osobi neophodni da svoj život učini lakšim, lepšim i sigurnijim.

Energija daje mogućnost rada na više ciljeva istovremeno.

Može se primenjivati kako za sebe tako i za druge, kontaktno ili na daljinu.

 

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Kotizacija za praktičarski stepen: 65 eur.

Napomena: Ovaj energetski sistem zamišljen je kao metoda nege koja može poboljšati sve preporuke koje vam lekar da.
Nije predviđen da se koristi umesto medicinske nege. Molim vas da budete mudri i da koristite pomoć medicinskih stručnjaka.