Izdvajamo

MALAHITOV BLJESAK

on on . Hits: 125

Energija Kanala Malahitov Bljesak pomaže u realizaciji planova, pokazuje nova moguća rešenja problema. Svi smo bili u situacijama kada smo želeli da uradimo nešto ali nismo znali kako. Karakteristika ove energije se ogleda u tome da već u toku samog praktikovanja dolaze ideje i razumevanje kako to sprovesti. Veoma često, posle deset minuta rada sa energijom dolazi ideja, koje ranije nije bilo. Na primer, da treba da pozovete neku osobu a kada je pozovete ispostavi se da je ta osoba spremna da saradjuje sa vama oko vašeg zadatka ili problema.

Namere u radu sa energijom Malahitova Bljesak, treba da se odnose na nove ideje, najbolje načine za ostvarenje vaših planova, rešavanje problema. Energija će sama dati informaciju i potrebne ideje u bilo kojoj fazi situacije da se nalazite. Da li ste na početku, došli ste do sredine i zaglavili ste se, ili je stvar došla do pred kraj i stala.

Energija vam daje priliku da se izrazite. Oslobađa skriveni potencijal. Razvija snagu volje, sposobnost samokontrole.

Energija pomaže da razumete i prihvatite sebe onakvima kakvi jeste. Zahvaljujući tome otkriće u čoveku sposobnost da voli i brine se o drugima.

Energija je istovremeno i veoma nežna i brižna. Ako redovno radite sa ovom energijom, to će pomoći da prevazidjete i takva stanja kao što su neobjašnjiva pohlepa, licemerje, stalna i neshvatljiva anksioznost.

Može se primenjivati kako za sebe tako i za druge, kontaktno ili na daljinu.

 

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Kotizacija za praktičarski stepen: 40 eur.

Napomena: Ovaj energetski sistem zamišljen je kao metoda nege koja može poboljšati sve preporuke koje vam lekar da.
Nije predviđen da se koristi umesto medicinske nege. Molim vas da budete mudri i da koristite pomoć medicinskih stručnjaka.