Izdvajamo

ZLATNI SKIPTAR

on on . Hits: 77

Kanal za muškarce. Kraljevska energija koja daje samopouzdanje, stabilnost, moć da se preuzme kontrola nad sopstvenim životom! Mudrost Kralja je da umete da slušate sebe, da ne idete protiv toka, da ne idete protiv pokreta svemira, ako ovo nije vaš put, onda ga jednostavno nećete slediti, ili ćete se na vreme isključiti. Ali ako ste pošli, onda ćete imati snagu s kojom možete napredovati i učiniti od sebe ono što želite da postanete.

Energija stavlja akcenat na samopoštovanje, čast, plemenitost, odgovornost, sposobnost da se odgovara za svoje reči. Učtivost, uzdržanost, nešto zbog čega će vas drugi videti kao osobu na koju se mogu osloniti, koja će održati reč i zaštititi, kojoj se može verovati.

Kanal "Zlatni Skiptar" obrazuje i jača snagu volje, daje vašoj reči magičnu moć. Daje unutrašnjem jezgru bića moć i nepokolebljivost kralja, otpornost na sve uticaje i mudrost da se nepokolebljivost ne pretvori u tvrdoglavost.

Iako su u ovoj energiji prisutni elementi vatre, ona neće proizvesti ratobornost. Daće dovoljno mudrosti i ljubavi prema sebi i prema drugima, prema životu, da ne trošite energiju nepotrebno ulazeći u sukobe, već da je usmerite ka ostvarenju cilja. Sposobnost da sebi postavite ciljeve i postignete ih, uživajući u životu, svojim dostignućima, nastavljate da idete dalje. Stalno rastete i razvijate se iznutra.

Ostali efekti:

- Radeći sa energijom, postiže se naboj vitalnosti, energije i pozitivnog stava.
- Energija utiče na libido i potenciju.
- Uvodi razumevanje suprotnog pola na podsvesnom nivou, čime se eliminiše ljutnja prema ženama.
- Daje muškarcima mekoću u karakteru, nežnost i strepnju u odnosu na svoju voljenu i srodne duše!
- Energija ublažava stres i iritaciju u aspektu vaspitanja dece. Pruža mogućnost da budete autoritet i uzor za svoju decu.
- Energija daje šarm i smisao za humor. Pomaže u održavanju čvrstih prijateljstava, jača porodične odnose.
- Razvija liderske sposobnosti.
- Pomaže u biznisu i donošenju pravih i pravovremenih odluka.
- Energija čisti i štiti praktičara ove energetske metode od bilo kakvog uticaja, mentalnog, magijskog ili crno magijskog.

 

Može se primenjivati kako za sebe tako i za druge, kontaktno ili na daljinu.

 

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Kotizacija za praktičarski stepen: 50 eur.

Napomena: Ovaj energetski sistem zamišljen je kao metoda nege koja može poboljšati sve preporuke koje vam lekar da.
Nije predviđen da se koristi umesto medicinske nege. Molim vas da budete mudri i da koristite pomoć medicinskih stručnjaka.