Izdvajamo

ZLATNI VULKAN

on on . Hits: 42

Element Vatre je povezan sa transformacijama bilo koje vrste, on je suštinski univerzalan. Vatra greje i osvetljava tamu, ali može da gori i uništava. Uz njenu pomoć, možete napraviti bilo kakav uticaj: zaštititi, pročistiti, opčiniti i uskladiti odnose, uništiti i loše i dobre. Vatra se smatra simbolom ljubavne strasti i seksualnog žara, pa mnogi rituali magije elementa Vatre imaju ljubavnu konotaciju. Vatra pomaže u povećanju energije.

Posebnost Vatre je u tome što ima tendenciju da promeni i uništi sve sa čime je u interakciji, i to brzo. Ovo svojstvo elementa Vatre koristimo u praksama očišćenja ili izgnanstva. Čišćenje uz pomoć elementa Vatre naziva se žarenje. Posebno je prikladno kada je potrebno ukloniti strahove, blokade, brige i druge psihičke problem, entitete, lošu energiju itd.

Energija Kanala Zlatni Vulkan je nekoliko puta pojačana verzija Kanala Zlatna Lava iz Zlatnog bloka Sirijus energija. Predstavlja vatreno čišćenje energetske strukture na svim nivoima.

Ostali efekti:
- čišćenje od negativnih entiteta. Trajno ih uništava/neutrališe ili transformiše u pozitivne.;
- zatvara negativne kanale/portale/kapije, kao i kanale oticanja energije;
- uklanja energetske blokade, uklanja otiske anksioznosti, straha, panike, tuge i očaja, ogorčenosti, razočaranja i sumnje.
- Čisti i osvetljava energetsku strukturu.
- Štiti od bilo kakvih negativnih uticaja.

Plasiranjem energije na kristale daće moćnu zaštitnu amajliju (može se koristiti za ličnu zaštitu, za zaštitu stambenog ili poslovnog prostora, bilo kakvih situacija, životinja, finansija itd. itd..);

Može se primenjivati i za sebe i za druge, kako kontaktno tako i na daljinu.

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, sertifikovani Master Teacher Bloka Srebrnih Energija
Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.
Kotizacija za praktičarski stepen: 40,00 eur

Napomena: Ovaj energetski sistem zamišljen je kao metoda nege koja može poboljšati sve preporuke koje vam lekar da.
Nije predviđen da se koristi umesto medicinske nege. Molim vas da budete mudri i da koristite pomoć medicinskih stručnjaka.