Izdvajamo

DELFIN PLATINIUM LOTUS LAMPA

on on . Hits: 56

Veoma moćan energetski sistem koji u sebi sadrži nekoliko vibracionih energetskih komponenti sa svojim mističnim svojstvima: paltinium, lotus i delfini.  Platinium sadrži energije iluminacije; prodoran je i fokusiran, stabilan i lagan. On odbacuje negativne energije nazad do njihovog izvora. Razotkriva skriveno i neistinito, tako da je dobar „dijagnostičar“ energija za upotrebu u radiesteziji i kineziologiji.

Dobro ga je koristiti u vremenima stresa i stresnih situacija. Takođe je koristan za usklađivanje sistema čakri i postizanje božanske harmonije. Njegova energija je nepotkupljiva, zbog čega ima sjajan potencijal za čišćenje i zaštitu ne samo ljudskog energetskog polja već i životne sredine.
Platinium deluje na endokrini sistem. Platina podržava životnu snagu u svim telima, fizičkim, emocionalnim, mentalnim, duhovnim, itd. i okolnom polju aure, omogućavajući veće obilje vitalne energije. Daje osećaj potpunog blagostanja.
Koristi se u lečenju kancera i kao osnova u nekim od hemoterapeutskih tretmana u konvencionalnim bolnicama, iako ne u odgovarajućem (prirodnom) obliku.

Platinium može biti efikasan u ubijanju bakterija, gljivica, virusa koje izazivaju bolesti i pomaže u jačanju imunološkog sistema.

O kristalnom lotosu:

• Balansira fizičko telo.
• Unapredjuje vaš duhovni rast.
• Podešava vaše energetske centre.
• Otvara srce.
• Ublažava emocionalno-mentalne poremećaje.
• Uzemljenje.

Rad sa platinijumskom svetlošću, kroz lotus lampu, stvara specijalnu Svetlost koju za nas podržava i obazbedjuje duh delfina. Veruje se da ova Svetlost, veoma visoke frekvencije, se prilično uspešno koristi za pomoć raznim planetama i galaksijama širom Univerzuma. Nedavno, ovaj zrak je bio prizemljen na Zemlju preko naših prijatelja, delfina. Ovaj zrak je koristan za lečenje, čišćenje karme i obnavljanje svih živih bića (uključujući i Majku Zemlju). To je veoma moćan zrak, i treba ga često primenjivati za čovečanstvo i planetu Zemlju.

Sistem poseduje specijalan simbol.

U priručniku su navedeni detalji s namerama za rad ovom energijom. Može se upotrebljavati kako za sebe tako i za druge, kontaktno ili distanciono.

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
- Distanciono – online

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Master Teacher Novih Energija
Uz inicijaciju i obuku, dobija se detaljan priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.

Kotizacija 40,00 Eur

Napomena: Ovaj energetski sistem zamišljen je kao metoda nege koja može poboljšati sve preporuke koje vam lekar da.
Nije predviđen da se koristi umesto medicinske nege. Molim vas da budete mudri i da koristite pomoć medicinskih stručnjaka.