Izdvajamo

SREBRNA BARIJERA

on on . Hits: 51

Vrhunska zaštita vašeg doma i poslovanja. Predstavljamo vam "Srebrnu Barijeru", snažnu energetsku i meditativnu praksu stvorenu da štiti vaš prostor – bilo da je to vaš dom ili poslovni prostor – od svih vrsta negativnih magijskih intervencija. U današnjem svetu, gde se često suočavamo sa različitim izazovima, bilo da su oni vidljivi ili skriveni, važno je imati sredstva koja nas mogu štititi.

Kako funkcioniše?

Lična zaštita: Osim što štiti vaše prostore, "Srebrna Barijera" može se koristiti i kao štit protiv magijskih i drugih negativnih uticaja koji se odnose direktno na vas. Gde god da se nalazite, možete računati na njenu zaštitu.

Fleksibilna primena: Zaštita koju nudi "Srebrna Barijera" može se postaviti na bilo koji željeni period. Bez obzira na to da li vam je potrebna kratkoročna ili dugoročna zaštita, ova praksa će biti vaša neprobojna odbrana.

Održavanje zaštite: Ako se odlučite za dugoročnu zaštitu, preporučujemo da je periodično obnavljate kako biste osigurali njen stalni i neprekidni intenzitet.

U današnjem brzom svetu, gde su energetske fluktuacije česte, "Srebrna Barijera" nudi mir i sigurnost. Neka vas ova praksa vodi kroz život sa osećajem sigurnosti, znajući da ste zaštićeni od svih negativnih uticaja. Osigurajte sebi i svom prostoru neprobojnu barijeru protiv svih pretnji.

Može se primenjivati kako za sebe tako i za druge.

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono –online

Seminar izvodi: Dragana Stašević, sertifikovani Master Teacher Bloka Srebrnih Energija
Uz obuku, dobija se detaljan priručnik i sertifikat u elektronskom formatu.


Kotizacija za praktičarski stepen: 35,00 eur