Izdvajamo

SREBRNO TELO 5D

on on . Hits: 57

Ključ za Fizičko i Mentalno Blagostanje. U savremenom svetu, svi težimo unutrašnjem miru, ravnoteži i holističkom zdravlju. "Srebrno Telo 5D" predstavlja revolucionarnu energetsku i meditativnu praksu koja se ne bavi samo vašom spiritualnošću, već ima duboki uticaj i na vaše fizičko i mentalno zdravlje.

Rad s ovom energijom odvija se unutar svetlosne piramide, mističnog prostora koji služi kao katalizator za vašu unutrašnju transformaciju. Vaša sposobnost da primite, čuvate i prenosite energije i vibracije će se značajno povećati, omogućavajući vašem telu da postane pravi energetski rezervoar. Energetski kanal poseduje gustu, omotavajuću energiju sa srebrnkastim šimerom, poput magle koja se valja kroz prostor. Dok se uranjate u ovu praksu, energija popunjava sva vaša suptilna tela, uzrokujući promene u vašoj unutrašnjoj strukturi. To je slično procesu širenja svog energetskog prostora, prvo na nivou fizičkog tela, zatim na nivou ćelija, molekula i atoma.

Benefiti za fizičko zdravlje:

- Povećava energetski kapacitet: Ova praksa može pomoći vašem telu da se regeneriše brže i efikasnije, bilo da se radi o fizičkim povredama ili o obnovi energetskog nivoa nakon iscrpljujućeg dana.
- Harmonizacija ćelijske strukture: Rad s ovom energijom može poboljšati komunikaciju između ćelija, što dovodi do bolje funkcionalnosti organa i celokupnog tela.
- Jačanje imunog sistema: Duboka meditacija i rad s energetskim kanalima može stimulisati imuni sistem, čineći vas otpornijim na bolesti.

Benefiti za mentalno zdravlje:

- Ekspanzija svesti: Redovnom praksom možete proširiti svoje mentalne horizonte, otvarajući se novim perspektivama i oslobađajući se ograničavajućih uverenja.
- Stabilizacija emocija: "Srebrno Telo 5D" može vam pomoći da se oslobodite negativnih emocija i stresnih misli, promovišući osećaj unutrašnje harmonije i mira.
- Duboka introspekcija: Praksa vam pruža priliku da se povežete sa dubljim delovima sebe, razumete svoje unutrašnje želje i pronađete svoj životni put.

Zamislite sebe kako se spajate sa kosmičkom energijom, postajući jedno s univerzumom. Osećajte kako se svaki atom vašeg tela puni svetlošću i energijom, dok vaša svest postaje jasnija i fokusiranija. Ovo je samo delić onoga što "Srebrno Telo 5D" može pružiti.

Uključite se u ovu praksu i dozvolite sebi da iskusite duboku transformaciju koja ne samo da će vas povezati s kosmosom, već će poboljšati i vaše fizičko i mentalno zdravlje. Pridružite nam se na ovom putovanju samoproučavanja i otkrića, gde ćete postati najbolja verzija sebe.

 Može se primenjivati kako za sebe tako i za druge.

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono –online

Seminar izvodi: Dragana Stašević, sertifikovani Master Teacher Bloka Srebrnih Energija
Uz obuku, dobija se detaljan priručnik i sertifikat u elektronskom formatu.


Kotizacija za praktičarski stepen: 50,00 eur