Izdvajamo

Isceliteljska moć Zaratustre

on on . Hits: 37

Drevna Isceliteljska Snaga Zoroastrizma - Drevni persijski filozof i prorok, Zaratustra (poznat i kao Zoroaster), bio je ne samo osnivač mazdaizma - kulta mudrosti - već i centralna figura u zoroastrizmu, religiji koja je naglašavala slobodu pojedinca u izboru dobra ili zla. Kroz svoje učenje, Zaratustra je naglasio važnost individualne odgovornosti za sopstvena dela i izbore u životu.

Isceliteljska Moć Vaznesenog Vladike Zaratustre

Kao Vazneseni Vladika s najvišim činom u redu Svete Vatre na planeti, Zaratustra je bio glavni specijalista u upravljanju moćnim energijama Fohata. Njegova uloga bila je vođenje sveštenika Svete Vatre i članova reda Melhisedeka, koji su bili posvećeni služenju Svetom Ognju. Dok su svi članovi Velikog Belog Bratstva služili u ovom redu, samo oni s određenim nivoom inicijacije imali su čast biti nazvani sveštenicima reda Melhisedeka.

Zaratustra je, kroz vekove, podučavao mnoge učenike, od kojih su najbolji eventualno bili spremni da preuzmu njegovu ulogu. Grčko ime Zaratustre, Zoroaster, kada se prevede, znači "Zlatna Zvezda" ili "Zlatna Svetlost", što oslikava njegovu svetlu i prosvetljenu prirodu.

Isceliteljske Svojstva Energije Zaratustre

Ono što čini Energiju Zaratustre posebno moćnom jeste njena sposobnost da leči. Koristeći ovu drevnu energiju, moguće je pružiti pomoć u lečenju raznih bolesti, uključujući:

Kongenitalne srčane mane kod dece i odraslih. Važno je naglasiti da se kod dece energija može koristiti samo uz pristanak roditelja.
Dijabetes melitus: Pomaže u balansiranju nivoa šećera u krvi i jača imunitet.
Hepatitis C: Fokusira se na čišćenje jetre i limfe od patogena.
Proširene vene: Čisti i obnavlja krvne žile.
Trombovi: Rastvara krvne ugruške postepeno i efikasno.
Sinusitis: Čisti maksilarne sinuse i jača imunitet.
Oporavak od moždanog udara: Podstiče obnovu života u svim fizičkim i suptilnim organima tela.

Ova energija može se koristiti za samopomoć, ali i da se pomogne drugima, bilo lično ili na daljinu, čime se osigurava njena svestranost i pristupačnost svima kojima je potrebna.

U svetu koji se stalno menja i evoluira, Energija Zaratustre pruža most ka drevnim isceliteljskim tehnikama i mudrostima, povezujući nas s moćima koje nadilaze vreme i prostor.

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, sertifikovani Master Teacher Srebrnog Bloka
Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 50,00 eur

Napomena: Ovaj energetski sistem zamišljen je kao metoda nege koja može poboljšati sve preporuke koje vam lekar da.
Nije predviđen da se koristi umesto medicinske nege. Molim vas da budete mudri i da koristite pomoć medicinskih stručnjaka.