Izdvajamo

ZLATNA REKA

on on . Hits: 83

Reka Života i Harmonije. Zlatna Reka nije obična reka; to je prava reka života, kanal suptilne i divne energije koja teče direktno iz kosmičkog srca. Ova jedinstvena energetska praksa nudi više od jednostavnog isceljenja; ona je most između svakodnevnog života i Viših, Svetlosnih dimenzija postojanja.

Multidimenzionalna postavka
Zlatna Reka je mnogostrana i duboko ukorenjena u više sfere postojanja. Energija kojom pulsira nije obična; ona je dar od Viših Bića Svetlosti Sirijusa, kanalisana kroz ljubav i strpljenje Anđela koji su naši pratitelji na ovom putovanju.

Lekovita harmonizacija
Zlatna Reka služi kao potporna snaga, idealna za harmonizaciju stresnih i depresivnih stanja, kao i za umirivanje agresije i osećaja beznađa. Ovo je reka u kojoj možete pronaći mir i stabilnost koju vaša duša žudi.

Zaštita i spokojstvo
Pred spavanje, uronite u ovu zlatnu energiju da biste obezbedili zaštitu tokom spavanja. Njena magična struja pomaže u borbi protiv nesanice i donosi harmonizaciju svih procesa fizičkog tela, omogućavajući dubok i obnavljajući san.

Isceljenje i regeneracija
Kupanjem u Zlatnoj Reci, otvarate se za mogućnost isceljenja bilo kog dela tela ili organa. Ova zlatna energija posebno je efikasna u tretiranju mišićno-skeletnog sistema, pružajući ne samo olakšanje, već i potpunu obnovu.

Podmlađujući sjaj
Zlatna Reka ima i podmlađujući efekat. Ona daje koži ton i sjaj koji nije samo površinski; to je odraz unutrašnje harmonije i ravnoteže koju ova praksa uspostavlja.

Vizuelna esencija
Vizuelizujte tok energije kao zlatan, topao i bogat. Struktura toka je gusta i fluidna, a boja energije je med-zlatna sa inkluzijama svetlucavih zlatnih čestica.

Vibracija Svetlosti
Zlatna Reka vibrira na frekvencijama koje su veoma visoke, čiste i snažne. Ovo je energija koja je na usluzi vašem potpunom buđenju i usklađivanju sa višim aspektima vašeg bića.

 

Ova energetska harmonizacija predstavlja dragocen alat za unapređenje vlastitog blagostanja, ali njenom svetlošću možete obasjati i puteve drugih.

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Reiki Master Učitelj.

Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik u elektronskoj formi.
Kotizacija za praktičarski stepen: 40,00 eur