Izdvajamo

NEGA KOSTIJU

on on . Hits: 47

Naše kosti nisu samo osnova naše uspravne strukture; one su ključne za podršku našim mišićima i pružaju zaštićen prostor u kojem su smešteni vitalni organi. U tom smislu, one su temelj na kojem se gradi naše celokupno fizičko biće.

NEGA KOSTIJU je poseban energetski sistem koji nam omogućava da stupimo u kontakt sa Bićima Svetlosti, istinskim specijalistima za kosti. Ova visoko razvijena bića su spremna i voljna da nam pruže svoju ekspertizu i pomoć na energetskom nivou.

Kroz aktivaciju energetskih tretmana u okviru sistema "Nega Kostiju", otvarate se prema opštim energijama ovog sistema, koje su ne samo korisne, već i veoma povoljne za redovnu, svakodnevnu upotrebu.

Ako je vaš cilj dublji rad, ili želite da se fokusirate na specifično područje u vezi sa zdravljem vaših kostiju, ovaj sistem vam omogućava da aktivirate pojedinačne energetske funkcije. To uključuje:

1. Čišćenje Karme Kostiju – za oslobađanje od energetskih obrazaca koji mogu ometati zdravlje kostiju.
2. Usklađivanje Strukture – za harmonizaciju fizičkog tela sa vašim najvišim Božanskim obrascem.
3. Polje Optimalne Gustine Kostiju – za podsticanje snažnih i zdravih kostiju.
4. Idealna Koncentracija Kalcijuma – za optimalno upravljanje ključnim mineralima u kostima.
5. Vitalnost Koštane Srži – za poticanje proizvodnje zdravih krvnih ćelija u pravom ritmu za vaše telo.

S ovim sistemom, dobijate personalizovani i precizni alat za holističko očuvanje i unapređenje zdravlja vaših kostiju.

ČIŠĆENJE KARME KOSTIJU

Čišćenje Karme Kostiju je duboko transformativna energetska funkcija koja poziva Večne Božanske energije da vas oslobode karmičkih obrazaca koji su nepovoljno uticali na vaše kosti i celokupno zdravlje. Kada ljudi razmišljaju o svojoj vlastitoj duševnoj lozi i usmere čišćenje karme na nivo svoje duše ili prošlih života, efekti karme naše genetske loze se ne uzimaju u obzir. Zato je Čišćenje Karme Kostiju korisno za većinu ljudi. Jer ova funkcija se bavi energetskim otiscima koji su se možda preneli kroz vaše genetske linije, a koji mogu uticati na vaše trenutno stanje zdravlja i dobrobiti.

Upravljanje karmičkim energijama, posebno onima koje su usko povezane sa našom fizičkom strukturom, može imati duboko pozitivan uticaj na naše celokupno zdravlje i blagostanje. Ova funkcija pomaže u oslobađanju od nasleđenih energetskih obrazaca koji mogu ometati vaše zdravlje kostiju i celokupnog tela.

Benefiti Čišćenja Karme Kostiju:
- Duboko energetsko čišćenje. Oslobađa vaše kosti i celo telo od nasleđenih karmičkih obrazaca koji mogu ometati vaše zdravlje.
- Oslobađanje od genetskog nasleđa. Pomaže u razbijanju štetnih energetskih obrazaca prenetih kroz vaše genetske linije.
- Podrška zdravlju kostiju. Promoviše zdravu strukturu kostiju putem oslobađanja od energetskih blokada.
- Celovito zdravlje i blagostanje. Pospešuje celokupno fizičko, emocionalno i duhovno zdravlje.

 USKLAĐIVANJE STRUKTURE

Usklađivanje Strukture je moćna energetska funkcija koja teži da uskladi vašu fizičku strukturu sa vašim Najvišim Božanskim Obrascem. Ovaj proces donosi harmoniju između vašeg fizičkog tela i vaše duhovne suštine, omogućavajući vam da živite u stanju veće ravnoteže i zdravlja.

Kroz ovu energetsku funkciju, blokade i nesklad u energetskom sistemu vašeg tela se identifikuju i blago usmeravaju ka harmonizaciji. To može doprineti ublažavanju bolova i nelagodnosti koje mogu proisteći iz problema sa strukturom kostiju, uključujući i hronične uslove kao što su artritis i osteoporoza.

Čak i ako već imate čvrstu i zdravu fizičku strukturu, Usklađivanje Strukture može služiti kao preventivna i održavajuća praksa, osiguravajući da vaše telo i energija ostanu u optimalnom stanju.

Benefiti Usklađivanja Strukture:
- Harmonizacija sa Božanskim Obrascem. Usklađuje vašu fizičku strukturu sa vašim duhovnim suštinom i božanskim planom.
- Ublažavanje bolova i nelagodnosti. Pomaže u ublažavanju bolova i nelagodnosti povezanih sa problemima strukture kostiju.
- Podrška čvrstoj strukturi. Pomaže u održavanju i daljem jačanju već zdrave fizičke strukture.
- Prevencija i održavanje. Može služiti kao preventivna praksa za očuvanje optimalnog zdravlja kostiju i tela.
- Unapređenje energetske ravnoteže. Podstiče harmonizaciju energetskih tokova kroz telo, pridonoseći celokupnom blagostanju.

OPTIMALNO POLJE GUSTINE KOSTIJU

Ova energetska funkcija stvorena je kako bi pomogla u održavanju i poboljšanju gustine vaših kostiju, ključnog aspekta opšteg zdravlja skeletnog sistema. Kosti koje imaju optimalnu gustinu su jače i otpornije na lomove, što je od suštinske važnosti za održavanje aktivnog i zdravog života u svim uzrastima.

Preporučuje se da se ova energija kombinuje sa energijom Idealna Koncentracija Kalcijuma. Prvo aktivirate Polje Optimalne Gustine Kostiju, a zatim dodajte Idealna Koncentracija Kalcijuma. Ove dve energije zajedno rade kako bi se obezbedilo da vaše kosti ne samo da budu snažne, već i fleksibilne i otporne na stres.

Kada aktivirate Optimalno Polje Gustine Kostiju, započinjete proces koji podržava vaše kosti na finom, energetskom nivou. Ovo polje deluje poput zaštitnog sloja svetlosti koji obavija svaku kost u vašem telu, podstičući je da apsorbuje esencijalne minerale koji su potrebni za njenu snagu i stabilnost. Ova energija je posebno osmišljena da cilja na područja koja su podložna demineralizaciji, kao što su kukovi i kičma, ali njena korist se proteže na celokupni skeletni sistem.

Benefiti Optimalnog Polja Gustine Kostiju:
- Jačanje kostiju: Podržava jačanje kostiju, čineći ih otpornijima na lomove i oštećenja.
- Podrška zdravlju skeletnog sistema. Održava celokupni skeletni sistem, pomažući vam da ostanete aktivni i zdravi u svim uzrastima.
- Sinergija s Kalcijumom. Optimalizuje apsorpciju kalcijuma u kostima kada se kombinuje s funkcijom Idealna Koncentracija Kalcijuma.
- Ciljana podrška. Posebno osmišljena da cilja na područja podložna demineralizaciji, kao što su kukovi i kičma.
- Pogodno za osobe sa rizikom. Posebno korisno za osobe u postmenopauzi, starije osobe, i one s istorijom osteoporoze u porodici.
- Proaktivna zaštita. Idealno za svakoga ko želi proaktivno da pristupi očuvanju zdravlja svojih kostiju.

 IDEALNA KONCENTRACIJA KALCIJUMA

Kalcijum je vitalni mineral koji je neophodan za održavanje zdravlja kostiju i zuba, ali njegova pravilna apsorpcija i distribucija u telu su ključne. Funkcija Idealna Koncentracija Kalcijuma u energetskom sistemu NEGA KOSTIJU fokusira se na optimizaciju nivoa kalcijuma u telu.

Ova funkcija energetski podržava telo da kalcijum apsorbuje i koristi na najefikasniji način. Pomaže u sprečavanju naslaga kalcijuma na mestima gde nisu poželjne, kao što su zglobovi, krvne sudove ili bubrezi, u kojima mogu formirati "kamenje". Umesto toga, ova energija usmerava kalcijum tamo gde je najpotrebniji - u vaše kosti i zube.

Dodatno, Idealna Koncentracija Kalcijuma radi sinergijski sa drugim esencijalnim nutrijentima, poput magnezijuma i vitamina C, koji su ključni za pravilnu apsorpciju kalcijuma, potičući harmoničnu ravnotežu minerala u telu.

Benefiti Idealne Koncentracije Kalcijuma:
- Optimizacija apsorpcije kalcijuma. Podržava telo u efikasnom korišćenju kalcijuma, esencijalnog za zdravlje kostiju i zuba.
- Prevencija kalcifikacija. Pomaže u sprečavanju neželjenih naslaga kalcijuma u zglobovima, krvnim sudovima i bubrezima.
- Sinergija s drugim nutrijentima: Radi u harmoniji s magnezijumom i vitaminom C za potpunu i efikasnu apsorpciju kalcijuma.
- Podrška zdravlju zuba. Promoviše jače i zdravije zube kroz optimalnu koncentraciju kalcijuma.
- Individualizovana nega. Energetska funkcija koja se prilagođava vašim jedinstvenim potrebama, usmeravajući kalcijum tačno gde je potrebno.

 VITALNOST KOŠTANE SRŽI

Koštana srž je ključni deo našeg imunološkog sistema, kao glavni proizvođač krvnih ćelija u telu. Funkcija Vitalnost Koštane Srži u energetskom sistemu NEGA KOSTIJU fokusira se na podršku ovoj vitalnoj komponenti našeg zdravlja.

Ova energetska funkcija je dizajnirana da pomogne koštanoj srži da proizvodi zdrave krvne ćelije u optimalnom ritmu za vaše telo. Upravlja energetskim tokovima koji pomažu koštanoj srži da se regeneriše i obnavlja, što je posebno važno nakon bolesti, operacija, ili dugih perioda fizičkog i mentalnog stresa.

Vitalnost Koštane Srži je nežna, ali duboko prodiruća energija koja može biti korisna svima, ali je posebno namenjena osobama koje se oporavljaju, osobama sa oslabljenim imunološkim sistemom, ili onima koji se suočavaju sa izazovima kao što su dugi radni sati koji mogu uticati na zdravlje.

Benefiti Vitalnosti Koštane Srži:
- Podrška Imunološkom Sistemu. Pomaže u održavanju jake i zdrave imunološke odbrane putem podrške koštanoj srži.
- Optimizacija Proizvodnje Krvnih Ćelija. Podržava koštanu srž u proizvodnji zdravih krvnih ćelija u ritmu koji je optimalan za vaše telo.
- Podrška oporavku. Posebno korisno za osobe koje se oporavljaju od bolesti, operacija ili transplantacija.
- Stres i umor. Pomaže osobama koje rade duge sate ili su pod stalnim stresom, podstičući regeneraciju energije.

Energetski sistem NEGA KOSTIJU sa svim njegovim funkcijama je fleksibilan i praktičan te se lako se integriše u svakodnevnu rutinu i prilagodljiv je svim stilovima života, omogućujući vam da je koristite prema vašim individualnim potrebama. To je prirodna i neinvazivna metoda koja pruža bezbednu i holističku podršku za očuvanje i unapređenje zdravlja.

Može se koristiti kao pomoć sebi i drugima, u ličnom kontaktu ili distanciono.

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
- Distanciono – online

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Master Teacher Novih Energija
Uz inicijaciju i obuku, dobija se detaljan priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.

Kotizacija 40,00 Eur

Napomena: Ovaj energetski sistem zamišljen je kao metoda nege koja može poboljšati sve preporuke koje vam lekar da.
Nije predviđen da se koristi umesto medicinske nege. Molim vas da budete mudri i da koristite pomoć medicinskih stručnjaka.