Izdvajamo

SREBRNI ZNAK

on on . Hits: 57

Putovanje kroz Znakove Univerzuma i razumevanje naše duboke veze. U svetu oko nas, kroz mrežu suptilnih niti koje povezuju sve, postoji tajanstvena igra simbola i poruka koje čekaju da budu otkrivene. Ove poruke nisu tu slučajno; one su komunikacija Univerzuma s nama, namig kosmičke svesti koja nas podseća da smo deo nečeg mnogo većeg.

U centru ovog misterija je Srebrni ZNAK, energetska praksa sa korenima u kosmičkoj energiji Sirijusa. Ova energija rezonira na frekvenciji vibracije 1111, poznatoj kao "Anđeoski broj", koji nosi sa sobom vibracije buđenja i duhovnog osvešćivanja. Kad god uočimo ovu posebnu numeričku sekvencu, to je trenutak kada Univerzum pokušava da nam nešto kaže, pružajući nam smernice i uvide na našem duhovnom putu.

Ali, šta tačno znači prepoznati "znak" nasuprot običnoj slučajnosti?

Autentični znaci u našem životu često izazivaju snažne emocije, kao da se dotaknemo nečeg većeg od sebe, trenutka u kojem shvatimo da nam se obraća viša sila. Dok obične slučajnosti možemo racionalizovati i objasniti, pravi znaci donose svest o dubljem značenju događaja. Ali treba biti oprezan. Egregori, moćne misaone forme koje se hrane ljudskim emocijama i verovanjima, mogu nas zavesti stvarajući niz znakova koji mogu odvući osobu s njenog puta.

Srebrni ZNAK služi kao kompas, vodeći nas kroz ovaj kompleksni svet simbola. Ova praksa nas povezuje sa sećanjima iz prošlih inkarnacija, pružajući ključeve za razumevanje sadašnjih izazova i strahova. Duboko u nama, naša DNK krije tajne prošlih generacija, lekcije koje treba da naučimo i duhovne istine koje nas vode. Srebrni ZNAK otvara vrata ovim tajnama, otkrivajući skriveno znanje u samom jezgru našeg bića.

Kroz ovu praksu, učimo da razlikujemo prave znakove od običnih slučajnosti, da prepoznamo smisao i svrhu iza svake poruke i da prigrlimo svoju autentičnu duhovnu prirodu. U svakom trenutku, svaki simbol, svaka sekvencija brojeva i svaki šapat duše su prilika za buđenje i osvešćivanje. Srebrni ZNAK je ključ koji otključava vrata ovog duhovnog putovanja.

Benefiti prakitkovanja Srebrnog ZNAKA:

- Duhovno buđenje: Osvešćivanje unutrašnje svrhe i povezivanje sa kosmičkom energijom.
- Razumevanje poruka Univerzuma: Naučite da tumačite i prepoznate znakove koje Univerzum šalje specifično vama.
- Otkrivanje prošlih života: Pristup sećanjima iz prethodnih inkarnacija koji mogu osvetliti sadašnje izazove i veze.
- Prilagođeno Duhovno vođstvo: Naučite kako da razlikujete autentične znakove od obmanjujućih poruka.
- Povezivanje s precima: Duboko razumevanje DNK i otkrivanje priča, lekcija i duhovnih poruka naših predaka.
- Osnaživanje intuitivnih sposobnosti: Razvijanje sposobnosti da slušate i verujete svojim unutrašnjim vođstvima.
- Emocionalna ravnoteža: Razumevanje znakova i poruka pomaže u ostvarivanju emocionalne stabilnosti i samopouzdanja.
- Zaštita od negativnih energija: Srebrni ZNAK pruža oruđa i tehnike za zaštitu od neželjenih energetskih uticaja, uključujući egregore.
- Proširenje svesti: Razvijanje dubljeg razumevanja sebe i sveta oko sebe, gledajući izvan fizičkog sveta.
- Personalizovana duhovna praksa: Srebrni ZNAK se prilagođava individualnim potrebama, omogućavajući svakom pojedincu da pronađe svoj jedinstveni put ka duhovnom rastu.

Ova lista benefita daje jasnu sliku o tome kako Srebrni ZNAK može obogatiti i transformisati živote onih koji ga praktikuju.

Može se primenjivati kako za sebe tako i za druge, uživo ili distanciono.

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono –online

Seminar izvodi: Dragana Stašević, sertifikovani Master Teacher Bloka Srebrnih Energija
Uz obuku, dobija se detaljan priručnik i sertifikat u elektronskom formatu.


Kotizacija za praktičarski stepen: 45,00 eur