Izdvajamo

ZLATNA MELODIJA

on on . Hits: 36

Vaša veza sa Anđeoskim Silama i Mudrošću Predaka. Zlatna Melodija nije samo energetski kanal – to je most između vas i vašeg duhovnog nasleđa. Ovaj jedinstveni informacioni kanal služi kao putokaz koji vam omogućava da se povežete sa ključnim čuvarima i mudracima vašeg Roda, stvarajući time osobni pristup svetu viših sila i znanja.

Šta Zlatna Melodija nudi:

Duhovna zaštita i pročišćenje

• Ovaj kanal obezbeđuje mudru zaštitu i pomaže u pročišćavanju energetskih polja, oslobađajući vas i vašu porodicu od nasleđenih tereta.

Konekcija sa ključnim figurama Roda:

Regina Roda: Smatra se osnovom i centrom privlačnosti vašeg Roda. Njena energetska snaga deluje kao centripetalna sila koja utiče na blagostanje svih članova. Regina Roda nije samo čuvarka tajni vašeg Roda, već i simbol jedinstva i snage koji usmerava energetske tokove ka prosperitetu i zdravlju.
Čuvar Roda: Ova figura je vaš duhovni vodič i zaštitnik, osoba koja se obraća Višim silama i verskim egregorima kroz molitve i rituale. Njegova uloga je da iskupi grehe i energetske neravnoteže koje mogu uticati na članove Roda. Čuvar Roda posreduje između svetovnog i duhovnog, pružajući neophodne uvide i energije za širenje i unapređenje Roda.
Mag Roda: On je čuvar dubokih tajni i znanja vašeg Roda. Mag Roda poseduje iskustvo i tehniku za obavljanje rituala, čarolija i drugih duhovnih praksi koje su specifične za vaš Rod. Njegova uloga je ključna u očuvanju i prenosu tajnih znanja i rituala koji su generacijama sačuvani unutar vašeg Roda.

Upravljanje Energetskim Tokovima i Znanjem:

• Duhovni resursi i tajne: Regina Roda i Čuvar Roda čuvaju ključne informacije koje oblikuju snagu i tokove sila vašeg Roda. Upoznajte se sa ovim tajnama da biste bolje razumeli svoje poreklo i potencijale.

Zašto je Zlatna Melodija važna u današnjem svetu?

U modernom dobu, veze sa rođacima i dublje razumevanje našeg Roda često su zapostavljeni. Nasuprot tome, neke aristokratske porodice su svesne snage i važnosti Roda i pažljivo ga neguju. Zlatna Melodija vam nudi priliku da obnovite i ojačate ove vitalne veze, dodajući dublju dimenziju vašem životu i jačajući vašu porodičnu harmoniju i blagostanje.

Benefiti praktikovanja Zlatne Melodije:

Oživljavanje povezanosti sa Rodom: Egregor Roda, kao najbliža i najvažnija energetska grupa, ponovno se aktivira i jača, obnavljajući tako izgubljene veze i doprinoseći većem duhovnom i emocionalnom blagostanju.
Osećaj zajedništva i pripadnosti: Kroz oživljavanje ovih veza, pojedinci mogu osetiti dublje razumevanje i smisao pripadnosti, nešto što često nedostaje u ubrzanom ritmu savremenog života.
Poboljšanje kvaliteta života: Kroz pročišćenje i harmonizaciju energetskih polja, praktičari mogu očekivati pozitivne promene na različitim životnim poljima - od zdravlja i karijere do međuljudskih odnosa.
Dostupnost mudrosti i znanja: Imajući pristup tajnama i mudrosti svog Roda, praktičari su bolje opremljeni za donošenje odluka i suočavanje sa životnim izazovima.
Duhovno i materijalno obogaćenje: Povezivanjem sa višim silama i pristupom starim porodičnim tajnama i ritualima, otvaraju se nove mogućnosti za duhovno i materijalno napredovanje.

Kroz Zlatnu Melodiju, stičete sveobuhvatne beneficije - od mudrosti i znanja do pomoći, podrške, i dubokog isceljenja. Ovo je prilika da obogatite sebe i svoj Rod, koristeći ove nove mogućnosti za život ispunjen zdravljem, radošću i uspehom.

Energija se može primenjivati kako za sebe, tako i za pomoć drugima, kako kontaktno, tako i na daljinu.

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online. Individualno.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, sertifikovani Master Teacher Srebrnog Bloka
Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 40,00 eur