Izdvajamo

KRISTALNI TROZUBAC

on on . Hits: 33

Kristalni Trozubac: Kapija ka unutrašnjem pročišćenju i univerzalnoj energiji - Često nismo ni svesni emocionalnih i energetskih tereta koje nosimo sa sobom. Bilo da se radi o ranim emotivnim povredama, ograničavajućim uverenjima ili negativnim energetskim oblicima, sve to ostaje "zalepljeno" za našu auru, ometajući nas na raznim životnim poljima - od zdravlja i blagostanja do ljubavnih i profesionalnih odnosa.

Poreklo i simbolika

"Kristalni Trozubac" dolazi iz dubokih izvora Sirijus kanala, sa vibracijom 1111, što ga čini izuzetno moćnim alatom za transformaciju i isceljenje. Trozubac je od davnina bio simbol moći i transformacije, često korišćen u ritualima za čišćenje i zaštitu. U kombinaciji sa kristalnom energijom, ovaj sistem postaje višedimenzionalni alat za lični rast i razvoj.

Ključne Koristi

•Dubinsko pročišćenje: Ova energija nije samo efikasna u uklanjanju energetskih blokada, već deluje kao snažan detoksikator na emocionalnom i duhovnom nivou. Uklanja energetske blokade i negativne emocionalne tragove iz prošlosti.
Samospoznaja i Ispravljanje grešaka: Kristalni Trozubac vam pomaže da bolje razumete sebe, prepoznate greške i pruža vam priliku da ih ispravite. 
Lični razvoj: Pruža priliku za introspekciju i razumevanje, otvarajući vrata za lični i duhovni razvoj.
Osveženje i obnavljanje: Zamena starih, negativnih energija novom, čistom kristalnom energijom. Osim što eliminiše energetske ostatke, ova energija vas ispunjava svežom, kristalno čistom energijom koja revitalizuje vašu auru i čini vas otpornijim na buduće energetske nepravilnosti.
Ćelijska regeneracija: Negativna iskustva i emocije više neće ostavljati trag u vašim ćelijama, olakšavajući proces isceljenja i obnove na svim nivoima. Poboljšanje ćelijske memorije: Oslobađa sećanja koja zadaju bol i druge negativne emocije.
Harmonizacija života: Pomaže u uspostavljanju ravnoteže između različitih aspekata života, uključujući zdravlje, ljubavne veze i karijeru.
Otpuštanje energetskih parazita: Efikasno uklanja sve vrste energetskih entiteta i parazita koji mogu uticati na vaše energetsko polje.
Unapređenje fokusa i koncentracije: Kada se energetske blokade uklone, lakše je ostati fokusiran i koncentrisan na ciljeve.
Povećanje vibracione frekvencije: Ova energija rezonira sa visokim Sirijus kanalima vibracije 1111, što može pomoći u podizanju vaše lične vibracione frekvencije.
Pomaganje u procesu isceljenja: Može podsticati brže fizičko i emocionalno isceljenje.

Univerzalna primena: Efikasna je ne samo za ličnu upotrebu već i u radu sa klijentima, bilo da se radi o ljudima ili prostorima. Može se koristiti za uklanjanje entiteta i energetskih parazita.

 

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
Online, prilagođen vašem individualnom ritmu i potrebama.

Obuku izvodi: Dragana Stašević, Reiki Master Učitelj.

Uz kurs dolazi e-sertifikat i e-priručnik za dalje usavršavanje

Kotizacija za praktičarski stepen: 30,00 eur