Izdvajamo

KOSMICKA TEURGIJA MAJA

on on . Hits: 184

KOSMIČKA TEURGIJA MAJA: Duhovni prelaz u Novo doba.

U svetu duhovnog isceljenja i unutarnjeg razvoja, Kosmička Teurgija Maja se izdvaja kao moćan i revolucionaran pristup. Snaga ovih kanala je nešto što nadmašuje sve prethodno poznate energetske metode, čineći ih pet do deset puta jačim od njih. Ono što ovu metodu čini posebnom jeste njen kapacitet da se prilagodi potrebama svakog pojedinca.

Kosmička Teurgija Maja, sa svojih 75 kanala, nudi dubok i sveobuhvatan pristup isceljenju i transformaciji. Ovih 75 kanala obuhvata različite aspekte ljudskog bića i omogućava rad na mnogim nivoima.

Pronalazak problema i isceljenje na podsvesnom nivou

Jedna od ključnih karakteristika Kosmičke Teurgije Maja je sposobnost kanala da samostalno pronađu probleme u telu pacijenta. Ako nema problema, kanali jednostavno ne počinju sa radom. Ova inteligencija i samoregulacija kanala omogućavaju duboko isceljenje na mentalnom, emocionalnom i fizičkom nivou.

Kosmička Teurgija Maja može efikasno raditi sa skoro svim problemima, bilo da se radi o fizičkim bolestima, emocionalnim izazovima ili duhovnom razvoju.

Inicijacija i raznolikost kanala

U okviru ove metode, postoje dva osnovna univerzalna kanala - muška i ženska energija. Ovi kanali su ključni za početak vašeg putovanja u svet Kosmičke Teurgije Maja.

Nakon inicijacije u osnovne kanale, imate mogućnost da se inicirate u pojedinačne kanale po vašem izboru. Ovo vam omogućava da personalizujete svoje iskustvo i fokusirate se na aspekte koji vam najviše odgovaraju.

Širok spektar funkcija

Kosmička Teurgija Maja nudi raznolikost kanala, uključujući čišćenje, lečenje, zaštitu, razvoj sposobnosti, ispravljanje karme, eliminaciju negativnih vezanosti i rad na podsvesnom nivou.

Osim toga, postoje kanali koji se bave rešavanjem društvenih problema, finansijskom stabilnošću, uspehom i poslovnim unapređenjem.

Rad sa decom, životinjama i mladalačko obnavljanje

Kanali Kosmičke Teurgije Maja nude i specifične alate za rad sa decom i životinjama. Ovaj pristup omogućava isceljenje i podršku za celu porodicu, uključujući i naše četvoronožne prijatelje.

Tu su i kanali za podmlađivanje tela, poboljšanje fizičkog izgleda, držanja i revitalizaciju.

Nema potrebe za razradom - Počnite Odmah

Jedna od prednosti Kosmičke Teurgije Maja je da kanali ne zahtevaju dugotrajnu obuku ili razradu. Nakon inicijacije, možete odmah početi sa radom sa ovim moćnim alatima za isceljenje i transformaciju.

Za detaljniji pregled kanala Sakralne Kosmologije, posetite sledeći link.

Otkrijte dubinu i moć Kosmičke Teurgije Maja i dozvolite da vas ovaj unutarnji put vodi ka unutarnjim promenama, isceljenju i razvoju. Vaša transformacija je na dohvat ruke.