Izdvajamo

KOSMICKE TABLE INDIGO

on on . Hits: 201

KOSMIČKE TABLE INDIGO - Matrica Kosmičkog Milosrdja

Duhovno-energetski kanali, poznati i kao Indigo kanali, su ključni instrumenti za podršku ljudima u ovom vremenski izazovnom periodu tranzicije za čovečanstvo. Oni su dizajnirani da pomognu ljudima da se prilagode novim energijama koje stižu na našu planetu, transformišući svest Zemlje i svih njenih stanovnika kako bi omogućili siguran prelazak na novi nivo postojanja.

Ove energije su usmerene na harmonizaciju, restrukturiranje, stvaranje kao i transformaciju čakri, meridijana i suptilnih tela u našoj dimenziji. Svaki od 68 kanala u okviru Kosmičke Table Indigo ima svoju specifičnu svrhu i moć.

Neke od ključnih funkcija Indigo kanala uključuju:

  1. DNK Promene: Određeni kanali nose promene u našoj DNK strukturi, što može imati dubok uticaj na naše fizičko i duhovno blagostanje.

  2. Zaštita od kosmičkog zračenja: Neki kanali formiraju zaštitna polja koja nas štite od štetnih uticaja kosmičkog zračenja.

  3. Povećanje vibracija: Kanali su dizajnirani da povećaju vibracije fizičkih pojedinaca, pomažući im da se podignu na više nivoe svesti.

  4. Lečenje i zaštita: Osnovni univerzalni kanali imaju širok spektar funkcija, uključujući čišćenje, lečenje, zaštitu i dopunjavanje energije. Mogu se koristiti za rad sa ljudima, životinjama, biljkama, prostorima i mnogim drugim aspektima.

  5. Lekoviti efekti: Indigo kanali imaju pozitivan uticaj na različite sisteme u telu, uključujući kardiovaskularni, digestivni, respiratorni, endokrini, urinarni, neuropsihički, reproduktivni, limfni, autoimuni, kožni, očni i alergijski sistem. Takođe pomažu obnovi metabolizma, normalizaciji krvnog pritiska i lečenju različitih zdravstvenih problema.

  6. Razvoj talenata i sposobnosti: Specijalizovani kanali pomažu ljudima da razviju svoje prirodne talente i sposobnosti, omogućavajući im da se povežu sa višim nivoima svesti i postignu više.

  7. Razrešavanje negativnih uticaja: Kanali se koriste za uništavanje negativnih kodiranja, uključujući ljubavne čini, pečate usamljenosti i druge energetske blokade. Takođe pomažu u oslobađanju od negativnih entiteta i demona.

Koristeći ove kanale, možete otvoriti vrata unutarnjoj transformaciji, poboljšanju zdravlja i razvoju svojih potencijala. Duhovno-energetski kanali su svestrani alat koji vam omogućava da stvorite pozitivne promene u svim aspektima svog života i da prigrlite višu svest.

Za detaljniji pregled kanala Bloka Kosmičke Table Indigo, posetite sledeće linkove:

Osnovni kanali

Zaštitni kanali

Isceliteljski kanali

Specijalizovani kanali

Započnite svoje putovanje ka unutarnjoj transformaciji uz pomoć Kosmičke Table Indigo i otkrijte snagu koja leži u vama.