Izdvajamo

CUDESNO IZBAVLJENJE

on on . Hits: 259

Kanal "Čudesno Izbavljenje" je deo "Blok Magičnih Energija", koji se ističe kao kolekcija izuzetno moćnih energetskih alata sa magičnim svojstvima. Svaku energiju unutar ovog bloka je moguće odabrati pojedinačno ili u celini, sa ili bez prava prenosa, uz dodatne specijalne pogodnosti. Ovaj blok nudi jedinstven pristup različitim energetskim tehnikama, omogućavajući praktikantima da prošire svoje sposobnosti i znanje u magijskim umetnostima. Bez obzira da li ste početnik ili napredni praktikant, "Blok Magičnih Energija" pruža raznovrstan asortiman alata koji mogu obogatiti i unaprediti vašu svetlu magijsku praksu.

 "Čudesno Magično Izbavljenje" je putovanje ka unutrašnjem miru i osnaživanju, put ka transformaciji straha i sumnje u samopouzdanje i moć. Njegov jedinstveni pristup koji deluje na dubokim energetskim nivoima, gde ne samo da uklanja površne nesigurnosti i uznemirenosti koje mogu pratiti ispite, poslovne sastanke ili javne nastupe, već se dotiče i srži energetskih disbalansa koji su temelj negativnih vibracija.

Ova metoda izlazi u susret tamnim uglovima uma gde se skrivaju depresija, nezadovoljstvo, neuslišena ljubav i drugi energetski paraziti koji crpe vašu vitalnost. Sa pažljivo razvijenim procesima čišćenja, "Čudesno Magično Izbavljenje" pročišćava vaša energetska polja, ostavljajući vas oslobođenim od teških vibracija koje vas koče.

Ali ne zaustavlja de ova energija samo na čišćenju; ona vas ispunjava visokokoncentrovanom čistom energijom, koja buđenjem vašeg kreativnog početka aktivira ne samo stvaralaštvo već i munjevitu sposobnost reagovanja i prepoznavanja sreće u svim vašim životnim projektima. Tako postajete kreator sopstvene stvarnosti, sposoban da svoje snove pretvori u opipljive, žive uspehe.

Ovo je alat i za one u svetu biznisa. "Čudesno Magično Izbavljenje" predstavlja ključnu podršku vašim poslovnim poduhvatima, delujući kao stabilizator i čistač poslovnih ventura. Ulaganjem u ovo, stvarate temelj za uspostavljanje harmonije i unapređujete prosperitet vaših profesionalnih težnji, čime se umanjuju rizici i podstiče inovativni rast u skladu sa vašim preduzetničkim vizijama. Što je još važnije, metoda obdaruje pojedinca harizmom koja magnetiše uspeh, pozicionirajući ga na čelo života, u svetlu punog blagostanja i bogatstva.

Sa ovom tehnikom, moći ćete da zadržite harmoniju u svom okruženju, održavajući zlonamernike i zavidnike na bezbednoj distanci. A u situacijama gde se konflikt čini neizbežnim, "Čudesno Magično Izbavljenje" vam omogućava da se otvorite i oslobodite od negativnih uticaja bez potrebe za konfrontacijom ili skandalom.

Ova energetska metoda nudi preobražaj koji vodi ka osnaženom "ja", koje zrači iznutra prema spolja, privlači prosperitet i otvara vrata svim oblicima obilja.

 

DETALJI O PODEŠAVANJU

Dostupni metodi podešavanja:
• Online (individualno)

Podešava:
Dragana Stašević, Učitelj duhovno energetskih metoda

Uz podešavanje se dobija detaljan priručnik kao i sertifikat u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen sistema: 50,00 eur