Izdvajamo

LICNA KOSMOLOGIJA

on on . Hits: 338

Ovaj sveobuhvatni program razvoja sadrži 11 visokovibracionih energetskih Inicijacija. "Lična Kosmologija" nas vodi ka dubokom razumevanju da svako od nas kreira svoju realnost, svoj univerzum. Ona nas uči da to ne samo shvatimo, već i da to svesno živimo i kreiramo.

"Lična Kosmologija" nudi put ka duhovnoj evoluciji, vraćajući nas ka suštinskom principu postojanja: JA JESAM ONAJ KOJI JA JESAM, Ja sam Božanska Esencija. Da ponovo otkrijemo svoje Božansko Ja, ne zanemarujući energije svakodnevnog života. Podstiče aktivaciju naših drevnih sećanja, naše mudrosti, našeg učešća u kreiranju naših života i Novog Sveta, u ulozi Božanske Kreacije.

Pomaže nam da se povežemo sa Istinitim Ja i da tu istinu osetimo duboko u svom srcu. Povećava samopoverenje potrebno za napredovanje i predstavljanje svetu, manifestujući se kroz materijalne dostignuća, otkrivajući Kreatora unutar nas.

"Lična Kosmologija” kao sistem univerzalne harmonije čisti, stabilizuje i balansira energetske centre (čakre) i energetske strukture. Proširuje i uzdiže sva naša suptilna tela, unapređujući celokupno biće na viši nivo. Donosi mir i ravnotežu mislima i emocijama, a telu snagu i lepotu.

Uspostavlja Božansku Osovinu unutar i kroz nas, osovinu koja povezuje Srce Zemlje sa Srcem Neba, prolazeći kroz naše biće, održavajući nas u savršenom skladu.

Automatski nas puni energijama Zemlje (fizički život, zdravlje, prosperitet, porodica, profesija itd.) i energijama Kosmičke Ljubavi - Bezuslovne Ljubavi, Svetlosti, Mira, sposobnosti kreiranja i materijalizacije zamisli. I još mnogo toga što čini život na Zemlji lakšim i bogatijim.

Ta Univerzalna Harmonija postaje neophodna svakoj osobi koja teži svom ličnom prosvetljenju, uspinjanju zajedno sa planetom u više dimenzije postojanja, kako bi doprinela izgradnji Novog sveta za sebe, svoju porodicu, bližnje i druge ljude, živeći dug i ispunjen život u zdravlju, ljubavi i obilju, ostavljajući budućim generacijama svet lep za život.

Ova harmonija Duha dolazi kroz 11 transformacijskih energija:

1. Autentičnost: Ova energija pomaže u otkrivanju i prihvatanju prave suštine sebe. Podseća nas na našu Božansku prirodu i moć unutar nas.

2. Univerzalna Lepota: Otkriva nam lepotu u svemu - telu, duhu, duši, mislima, osećanjima. Podstiče nas da vidimo i cenimo lepotu u svakom aspektu života.

3. Fizička Harmonija (KHAT): Jača i usklađuje fizičko telo, uspostavljajući balans sa suptilnim telima i Zemljom. Podržava telo da bude zdravo i vitalno, služeći Duši kao Božanski Avatar.

4. Čakre u Ravnoteži: Balansira, otvara, čisti i isceljuje čakre, usklađujući fizičko i suptilna tela u harmoničnu celinu.

5. DNK Aktivacija: Ubrzava evoluciju, kreirajući novi Božanski obrazac našeg bića.

6. JA JESAM Prisustvo: Povezuje nas sa našim Božanskim Višim JA, dajući nam Božansku zaštitu i vođstvo u svakom trenutku.

7. Memorijska Ojačanja: Poboljšava memoriju, koncentraciju i rad mozga, povezujući naš um sa Kosmičkom Mudrošću.

8. Život kao Meditacija: Postiže harmoniju tela i uma, automatski smanjuje stres i održava fokus na pozitivnom, stvarajući brzo unutrašnji mir.

9. Izvor Kreacije: Obnavlja svesnu saradnju sa Božanskim, puni nas Svetlošću i omogućava preobražavanje svih tamnih aspekata života.

10. Unutrašnja Istina: Pomaže nam da otkrijemo i uskladimo se sa našom dubokom unutrašnjom istinom, shvatajući svoju jedinstvenu ulogu u Univerzumu.

11. Božanska Volja: Potpuno obnavlja našu ličnu snagu, omogućavajući nam da živimo slobodno, neograničeno spoljnim uticajima, i ostvarujemo svoje ciljeve.

Svaka od ovih inicijacija vodi vas na putu ka unutrašnjoj harmoniji, jačanju duha i ostvarenju potpunog potencijala, doprinoseći tako vašem bogatom i ispunjenom životu.

DETALJI PO PODEŠAVANJU:

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
- Online – Individualno.

Podešavanje izvodi: Dragana Stašević, Učitelj duhovno – energetskih metoda razvoja svesti.

Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik sa preporukama za razvijanje veština.

Moguće je podešavanje na ceo blok ili na jedan i više odabranih kanala.

Kotizacija za praktičarski stepen po kanalu: 10,00 Eur

Kotizacija za ceo sistem, praktičarski stepen:  80 Eur 

Kotizacija za stepen Master Lične Kosmologije:  120 Eur