Izdvajamo

VISNJEVA VILA

on on . Hits: 79

VIŠNJEVA VILA – Kanal za ostvarivanje vaših želja. Otkrijte magičnu moć Kanala Višnjeva Vila, vašeg jedinstvenog mosta do ostvarenja želja u svetu energija visokih frekvencija. Kanal VIŠNJEVA VILA predstavlja specijalizovan izvor energije direktno iz Zemlje 5. dimenzije, poznatije kao Shambhala, mesto čiste energije i uzvišene vibracije.

Frekvencija vibracija: Dinamička, počevši od 999 i više, ovaj kanal nudi transformaciju kroz moćnu mušku energiju koja pojačava odlučnost i čvrstinu vaše namere. Svaka frekvencija je pažljivo usklađena da potpomogne uklanjanje energetskih blokada i prepreka koje stoje na putu vaših želja, manifestacija i ličnog razvoja.

Benefiti Kanala VIŠNJEVA VILA:

  • Ostvarenje želja: Specijalizovan za manifestaciju želja na fizičkom planu, ovaj kanal vam omogućava da konkretizujete svoje snove i aspiracije.
  • Uklanjanje blokada: Efikasno eliminiše energetske smetnje koje ometaju vaš duhovni i materijalni progres.
  • Jačanje samopouzdanja: Kanal promoviše razvoj samopouzdanja i duboko poverenje u svoje sposobnosti i ciljeve.
  • Prilagođenost svima: Jednostavan za korišćenje, ne zahteva prethodne veštine ni specijalne vizije, idealan za praktičare novih energija.

VIŠNJEVA VILA je vaš lični vodič kroz procese transformacije koji vam pomaže da se uskladite sa visokim energijama i ostvarite svoje najdublje želje. Bez obzira da li ste iskusni praktičar ili se tek upuštate u svet energetskih praksi, ovaj kanal nudi pristupačan i moćan alat za lični i duhovni razvoj. Idealno za sve koji teže ka duhovnom usavršavanju i materijalnom prosperitetu u harmoniji sa univerzalnim energetskim zakonima.

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online. Individualna obuka.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Reiki Master Učitelj.

Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 40,00 eur