TRIJUMF

BLOK TRIJUMF

Blok Energetskih Kanala za Trijumf nad životnim ograničenjima - Blok "TRIJUMF" je snažan alat koji obuhvata deset specifičnih energetskih kanala. Ovo je sistem pažljivo odabranih energija kako bi vam pomogao da prevaziđete prepreke na putu ka uspehu u svim sferama života.

Zamislite energiju kao ogromno vreteno koje ulazi kroz vrh vaše glave, snažno ispunjavajući celu vašu energetsku strukturu. Ovo su energije transformacije, osmišljene da uklone sve što vam ne služi na vašem životnom putu.

1. Kanal RUF

Pročišćenje i Oslobađanje. Ovaj energetski kanal predstavlja moćan alat za uklanjanje svih vrsta ograničenja koja osećate u svom životu. Bez obzira na to ko ih je postavio - bilo da su to drugi ljudi, društvene norme ili vaša podsvest - ovaj kanal vam pomaže da ih prepoznate i oslobodite se njih.

Karakteristike:
- Energetska Boja: Zeleno-Žuta. Zelena je boja obnavljanja, rasta i ravnoteže. Ona predstavlja pozitivne promene i novi početak. Žuta je boja optimizma, jasnoće i svestranosti. Ona pomaže u razumevanju i asimilaciji novih informacija.

Efekti:
• Oslobađanje od starih obrazaca: Uklanja duboko ukorenjene obrasce i uverenja koja vas više ne služe.
• Povećanje samopouzdanja: Kroz oslobađanje od starih ograničenja, ovaj kanal pomaže da ponovno steknete veru u sebe i svoje sposobnosti.
• Promena životne putanje: Omogućava vam da jasnije vidite svoje životne ciljeve i usmerite se prema njima bez straha i oklevanja.

Napomena:
Ovaj energetski kanal je snažan i može inicirati duboke promene u vašem životu. Preporučuje se da ga koristite s pažnjom i posvetite vreme za rad na sebi tokom procesa.

2. Kanal ZDRAVA

Vaš lični obnavljač zdravlja. "Zdrava" je energetski kanal posvećen revitalizaciji vašeg zdravlja. Kroz ovaj kanal, energija čiste bele svetlosti struji kroz vaše biće, donoseći sa sobom osećaj udobnosti, balansa i obnavljanja vaše celokupne energije.

Karakteristike:
- Energetska boja: Čisto Bela. Bela je boja čistoće, isceljenja i potpunosti. Predstavlja novi početak i označava savršenu ravnotežu i harmoniju.

Efekti:
• Fizičko isceljenje: Pomaže u oporavku tela od bolesti i povreda, potiče imunološki sistem.
• Emocionalna ravnoteža: Čisti emocionalno telo, pomaže u otpuštanju stresa i unosi smirenost i mir.
• Mentalna jasnoća: Razbistrava um i pomaže u uspostavljanju jasnog i fokusiranog stanja svesti.

Napomena:
Ovaj energetski kanal je blag i nežan, idealan za svakodnevnu praksu. Može se koristiti samostalno ili u kombinaciji sa drugim metodama isceljenja.

3. Kanal STRETO

"Streto" je izuzetan energetski kanal koji služi kao vaš vodič ka finansijskoj slobodi i stabilnosti. Ovaj kanal emituje energiju visokih vibracija, koja ne samo da uklanja strahove i blokade povezane sa novcem, već i postavlja temelje za trajnu finansijsku sigurnost.

Karakteristike:
- Energetska boja: Sve nijanse Zelene. Zelena je boja obnove, rasta i izobilja. Ova energija pomaže u uspostavljanju balansa i harmonije u vašem finansijskom životu.
- Simbol: Postoji specifičan simbol koji je povezan s ovim kanalom, koji možete vizualizovati ili nacrtati kao deo vaše prakse.

Efekti:
• Uklanjanje finansijskih strahova: Neutrališe anksioznost i strahove vezane za novac, otvarajući prostor za pozitivne finansijske tokove.
• Finansijska stabilnost: Pomaže vam da privučete i zadržite stabilne i održive izvore prihoda.
• Povećanje Izobilja: Podstiče privlačenje novčanih prilika i pomaže vam da prepoznate i iskoristite te prilike.

Napomena:
Ovaj kanal je moćan i intenzivan. Preporučuje se pažljiv i svestan pristup. Počnite postepeno i prilagodite vreme i intenzitet prakse prema svojim osećajima.

4. Kanal POEMA

Vaš energetski Vodič za komunikaciju i učenje. "Poema" je specijalizovan energetski kanal koji podstiče mentalnu snagu i komunikacijske veštine. Ova "bockajuća" energija deluje kao katalizator za učenje i razumevanje, dok u isto vreme pomaže uklanjanju otpora prema novim informacijama i znanjima.

Karakteristike:
- Energetska Boja: Sivo-Zelena. Ova nijansa predstavlja kombinaciju mentalne jasnoće i ravnoteže, što olakšava proces učenja i komunikacije.
- Čakra: Aktivno radi sa 5. čakrom (Grlena čakra), centrom za izražavanje i komunikaciju.

Efekti:
• Poboljšanje sposobnosti učenja: Otklanja nevoljnost za učenje i pomaže vam da percipirate i apsorbujete nove informacije efikasnije.
• Razvoj komunikacijskih veština: Pojačava sposobnost besedništva, pomaže u jasnom i efikasnom izražavanju misli i osećanja.
• Podsticanje kreativnog izražavanja: Ovaj kanal može pomoći onima koji se bave pevanjem ili javnim nastupima, vraćajući dikciju i poboljšavajući vokalne sposobnosti.

Napomena:
"Poema" je suptilan, ali moćan energetski kanal. Preporučuje se svestan i fokusiran pristup. Počnite postepeno i pratite kako vaše telo reaguje na ovu energiju.

5. Kanal VIVA

Vaš Put ka Ugledu, Časti i Slavi. Kanal VIVA nije samo energija, već je kompas koji usmerava vaš put ka većem ugledu, časti i slavi. Deluje direktno na vašu četvrtu (srčanu) i petu (grlenu) čakru, čineći rad sa ovim kanalom intenzivno transformativnim.

Karakteristike:
- Energetska Boja: Svetlo crvena. Svetlo crvena boja simbolizuje nekoliko ključnih aspekata u kontekstu Kanala VIVA: Svetlo crvena boja je vibrantna i puna života, što odražava strast i energiju koje ovaj kanal može doneti u život osobe. Ova boja simbolizuje revitalizaciju i oživljavanje vaših talenata, ambicija i želje za postignućem. U kontekstu čakri, crvena boja je često povezana sa osnovnom (korenskom) čakrom, ali svetlija nijansa crvene može se povezati sa srčanom čakrom, što odražava ljubav, saosećanje i duboku emocionalnu povezanost koju VIVA može pomoći da se razvije. Više u priručniku.

Efekti:

 • Aktiviranje talenata. VIVA otključava i osvetljava skrivene talente koje možda niste ni znali da posedujete. Od umetničkih veština do liderstva, VIVA pomaže vašim talentima da procvetaju i usmerava vas kako da ih koristite za ostvarenje višeg nivoa uspeha.
 • Uspon ka uspehu. Poput talasa koji vas podiže, VIVA energija vam pomaže da se uzdignete iznad prepreka i dostignete nove visine uspeha. Ova energija nije samo o slavi, već o ostvarivanju vašeg autentičnog potencijala.
 • Pojačanje časti i integriteta. Ovaj kanal ne radi samo na povećanju vašeg ugleda u spoljnom svetu, već pomaže u uspostavljanju dubokog osećaja časti i integriteta unutar vas. Uči vas kako da hodate kroz život sa dostojanstvom i samopouzdanjem.
 • Snažno punjenje. VIVA je kao nepresušni izvor energije. Osećajte kako svetlo crvena energija teče kroz vas, obnavljajući vašu vitalnost i puneći vas snagom i strašću prema životu.

6. Kanal SAN

Vaša lična Fontana Mladosti. Kanal SAN predstavlja vašu ličnu formulu za podmlađivanje. Ova energetska sila deluje na najsitnijem, ćelijskom nivou, obnavljajući vaše telo iznutra ka spolja. Energija ovog kanala je impulsna i intenzivna, ali blaga i nežna u isto vreme. Ona ima moć da prodre u samu srž vaših ćelija, osvežavajući i revitalizujući ih.

Karakteristike:
- Energetska Boja: Kristalno čista, svetlucava svetlost koja simbolizuje čistoću, obnavljanje i novi početak.

Efekti:

 • Unutrašnje i spoljašnje podmlađivanje: Ova energija ne samo da cilja na ćelijsko obnavljanje, već i na povratak mladalačkog sjaja vašoj koži, kosi i očima.
 • Povećanje vitalnosti: Osećajte se mlađe, energičnije i živahnije kako energija SAN obnavlja vaše telo.
 • Emocionalno i mentalno osveženje: Kanal SAN takođe može da pomogne u oslobađanju starih emocionalnih rana i mentalnih blokada koje vas koče, što vam omogućava da se osećate psihički lakše i srećnije.
 • Podrška u procesima isceljenja: Energija ovog kanala može ubrzati i potpomognuti procese prirodnog isceljenja, olakšavajući oporavak od raznih stanja i bolesti.

Napomene:

U radu sa ovom energijom, važno je biti strpljiv. Proces podmlađivanja i obnavljanja je postepen i neophodno je vreme da se uoče rezultati. Važno je pristupiti ovom procesu s ljubavlju i pažnjom prema sebi, negujući svoje telo kroz zdravu ishranu, vežbanje i odmor.

7. Kanal ARBA

Vaš energetski kompas. Kanal ARBA je vaš nezamenjiv pratilac na svim vrstama putovanja. Bilo da se radi o fizičkim putovanjima, poslovnim ili ličnim, ili o metaforičkim putovanjima kao što su promene u karijeri, životne tranzicije ili duhovna putovanja, ARBA je tu da vas vodi.

Karakteristike:
- Energetska Boja: Energija kanala ARBA može se vizualizovati kao svetlucava zlatna svetlost, koja simbolizuje prosperitet i zaštitu na vašem putu.

Efekti:

 • Bezbednost: Kanal ARBA osigurava zaštitu tokom svih vaših putovanja, smanjuje rizike i pomaže vam da se osećate sigurno i spokojno dok ste na putu.
 • Planiranje: Ovaj kanal vam pomaže da intuitivno izaberete najpovoljnije rute, i pruža vam smernice koje će vaše putovanje učiniti efikasnim i ugodnim.
 • Finansijska podrška: ARBA otklanja energetske blokade koje mogu sprečavati priliv sredstava potrebnih za putovanje, pomažući vam da putujete bez finansijskog stresa.
 • Radost i Zadovoljstvo: Osim što vodi računa o logističkim aspektima putovanja, ARBA ispunjava vaše putovanje radošću, uživanjem i dubokim zadovoljstvom.

8. Kanal LAVIS

Vaša konekcija sa ljubavlju. Ova energija otklanja blokade koje vam sprečavaju da volite i budete voljeni.

Karakteristike:
- Lavis je energetski kanal posvećen ljubavi. Njegova energija je prodorna i osvetljava sve nijanse, od crvene do tamno ljubičaste, što simbolizuje razne aspekte ljubavi, od strasti i intenziteta do dubine i duhovnosti.
- Ovaj kanal deluje direktno na emocionalnu pozadinu pojedinca. Otklanja blokade koje osobe imaju prema ljubavi i pomaže im da vole i budu voljeni.
- Energija kanala Lavis je osmišljena tako da prodire duboko u srčani centar, gde radi na uklanjanju strahova, sumnji i strepnji koje ometaju ljubavne procese.

Efekti:

 • Čišćenje srčanog centra i otklanjanje energetskih blokada koje sprečavaju slobodan tok ljubavi.
 • Uklanjanje stega i ograničenja koje osoba postavlja sebi u pogledu davanja i primanja ljubavi.
 • Povećanje kapaciteta za ljubav prema sebi i drugima.
 • Harmonizacija emotivnih odnosa i dublje povezanosti sa partnerom.
 • Jačanje samopouzdanja i otvorenosti prema novim ljubavnim prilikama.

Napomena:
Prilikom rada sa ovom energijom, neki ljudi mogu osetiti bol u srčanom centru. To je normalan deo procesa čišćenja i usklađivanja, i treba ga shvatiti kao znak da energija deluje na dubokom nivou. Važno je pristupiti ovom procesu s pažnjom i nežnošću prema sebi.

Preporučuje se redovno praktikovanje sa ovom energijom, ali uz vođenje računa o vlastitim granicama i osećanjima.

9. Kanal ČEKIĆ

Put do Višeg Životnog Standarda. Ova energija deluje kao moćan udarni talas koji beskompromisno uklanja životne prepreke, čime vam otvara put ka većem blagostanju i kvalitetnijem životu. Čekić je simbol snage i odlučnosti; ovaj kanal vam pomaže da se osetite snažno i samouvereno u svom životnom putu.

Karakteristike:
- Energetska boja: srebrnkasta ili zlatna boja, koja simbolizuje čistoću, snagu i vrednost koju ovaj kanal donosi u živote praktičara.

Simbol:
Čekić, kao simbol snažnog udara i promena, obnavljanje i uspostavljanje novog reda u vašem životu.

Efekti:

 • Podizanje standarda: Aktivira resurse potrebne za poboljšanje vašeg životnog standarda.
  • Put iz lavirinta: Pomaže vam da izađete iz konfuznih i komplikovanih situacija koje su se činile kao lavirint bez izlaza.
  • Talas blagostanja: Omogućuje vam da doživite talas blagostanja, unoseći u vaš život bogatstvo na svim nivoima – materijalno, emocionalno i duhovno.

Napomena:
Kanal "Čekić" deluje snažno i direktivno, kao udarni talas koji razbija stagnaciju i prepreke. Stoga je važno pristupiti radu sa ovom energijom sa punom pažnjom i spremnošću na promene. Dok radite sa ovom energijom, osetićete možda trenutke intenzivnosti, kao što je to slučaj kada čekić snažno udara. To je normalno i deo je procesa oslobađanja od starih obrazaca i prepreka.

10. Kanal MORSKI TALAS

Univerzalni pojačivač mogućnosti. Ovaj energetski kanal djeluje kao snažan pokretač koji vam omogućava da iskoristite svoj puni potencijal. Funkcioniše kao ključ koji otvara vrata novim prilikama u svim sferama života: od profesionalnih uspeha i ličnog razvoja do harmonizacije emotivnih odnosa.

Karakteristike:

- Univerzalna energija: Morski Talas nije selektivan; njegova energija je primenljiva u bilo kojem aspektu vašeg života kojem želite unapređenje.
- Otklanjanje prepreka: Deluje kao snažan val koji uklanja sve što vam stoji na putu ka uspehu, bilo da su to mentalne blokade, emotivni tereti ili spoljne prepreke.
- Amplifikacija mogućnosti: Jača postojeće mogućnosti, istovremeno osvežavajući vaš život novim prilikama i perspektivama.

Efekti:

Unapređenje karijere i profesionalnog života.

Pojačavanje socijalnih veza i emocionalnih odnosa.

Poboljšanje ličnog blagostanja i zdravlja.

Oslobađanje kreativnog potencijala.

Napomena:

Precizno definisanje onoga što želite postići može pomoći energiji da efikasnije deluje u željenim pravcima. Budite otvoreni za nove prilike koje se mogu pojaviti u neočekivanim formama. Morski Talas radi na način koji možda nije uvek očigledan odmah, ali njegovi efekti su dugotrajni i transformišući.

 

Korak po Korak do Celine
Svakom kanalu treba pristupiti sa posvećenošću – otvorite ga, razumete njegove vibracije i način na koji njegova energija deluje u vašem životu. Kroz ovaj detaljni rad, moći ćete da izaberete kombinaciju kanala koja je najharmoničnija sa vašim energetskim poljem, koristeći je za unapređenje vašeg života.

Važne napomene
Prilikom rada sa ovim kanalima, bitno je da se osećate dobro i jasno formulišete svoje namere.

Ograničenja i Uslovi

Ove energije su dragocene i zato je njihova razmena ograničena na monetarne transakcije. Nepoštovanje ovog pravila može rezultirati gubitkom ovih moćnih energetskih postavki.

 

DETALJI O PODEŠAVANJU:

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Reiki Master Učitelj.

Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen za celokupan sistem: 80,00 eur

* Moguće je podešavanje za pojedinačne kanale, kotizacija na upit.