O stranici i predavacu

Ki and Chi trans

Dobrodošli u svet neverovatnih transformacija u vašem životu!

Otkrijte bogatstvo informacija, tehnika i pristupa posvećenih isceljenju i duhovnom uzdizanju na našem sajtu. Nudimo vam sesije i obuke, od tradicionalnih Reiki metoda do inovativnih sistema Reiki energija Novog Doba i savremenih tehnika za isceljivanje i samousavršavanje.

Naša misija je da vam predstavimo efikasne metode koje vas vode ka dubokoj unutrašnjoj transformaciji, obogaćivanju vašeg života i oblikovanju stvarnosti koja vas okružuje na najpozitivniji način. Kroz naše metode možete unaprediti svaku dimenziju vašeg postojanja – od kreativnosti, intelekta, hrabrosti i samopouzdanja do poslovnih veština, sposobnosti da dajete i primate ljubav, kao i da regenerišete i unapredite svoje finansijsko stanje. Ako ste posvećeni unapređenju svog fizičkog, mentalnog i duhovnog zdravlja, sigurni smo da ćete ovde pronaći vredne resurse. Setite se, kada promenite sebe, svet oko vas se menja u skladu s tim.

Naša platforma obiluje raznovrsnim energetskim sistemima i duhovnim metodologijama prilagođenima svim afinitetima. Ove tehnike ne suprotstavljaju se tradicionalnoj medicini. Naprotiv, one je komplementiraju, obogaćujući brojne prakse kao što su terapeutska masaža, akupresura, različite terapije i psihoterapija. Energetska medicina pruža holistički pristup, tretirajući pojedinca na fizičkom, duhovnom i mentalnom planu, podstičući preventivno delovanje, angažovanje u sopstvenom isceljenju, uklanjanje energetskih blokada, čišćenje i uspostavljanje harmonije te podsticanje duhovnog napretka.

 

 

Svako putovanje počinje korakom, a moje duhovno putovanje traje već više od dve decenije. I dok je Reiki bio moj ključni okidač, bio je to samo vrh ledenog brega mog duhovnog razvoja.

Dragana Stašević (Niha'Maa)

Reiki Usui Tibetan Grand Master Teacher
Grand Master Sinergoethics
Master Teacher energosistema Novog Doba
Stručnjak za Futarh Rune
Magistar Kosmologije
PEAT processor
Timeline Healing Master Processor
Art terapeut

Prepoznatljiva sam po tome što kombinujem drevna ezoterijska znanja s naučnim pristupom u svom radu. Duboko se bavim istraživanjem duhovnih tradicija i ezoterijskih praksi Istoka i Zapada. Kroz ova proučavanja, uspela sam da integrišem drevne mudrosti s najnovijim naučnim istraživanjima. Cilj mi je da vam pomognem da otkrijete dubine svog unutrašnjeg sveta i da vas vodim na put transformacije na najkompletniji, najefikasniji i najsigurniji mogući način.

Počevši od rane mladosti, kroz život sam prolazila kroz mnoge škole i kurseve, ali najdragocenija lekcija je bila ona koju sam naučila u školi života. Gledajući sebe kao večitog učenika, zadivljena sam tajnama svemira i misterijama života.

Na ovom sajtu ćete pronaći razne energetske sisteme koje sam pažljivo odabrala, zahvaljujući svetski priznatim masterima. Moja filozofija je eklektička i holistička, što znači da moj pristup obuhvata mnogo više od pukog primenjivanja energetskih tehnika.

Želim da iskažem posebnu zahvalnost mojoj sestri, koja je ključna podrška iza ovog sajta, kao i svim mojim mentorima, učenicima, i naravno, vama koji čitate ovo. Na kraju, osećam duboku zahvalnost prema svim blagoslovima koje sam primila i onima koje ću tek primiti.

dragstas

 Želim vam dobrodošlicu!