BLOK KANALA "BURMA"

BURMA1Danas živimo u vremenu kada mnogi od nas, nakon prolaska kroz brojne životne lekcije, prekidaju veze sa partnerima kojima su bili karmički povezani. U ovoj fazi, ključno je pronaći unutrašnju ravnotežu, ojačati svoju privlačnost i izgraditi samopouzdanje. Takodje, sve više ljudi se suočava se sa izazovima u nalaženju pravog partnera, s obzirom na brzinu modernog života, pregršt informacija i očekivanja društva. Zato je važno osloboditi se emotivnih i mentalnih tereta, čistiti svoje misli i emocije od svega što nas koči.

Mi želimo da pronađemo istinsku srodnu dušu sa kojom možemo izgraditi skladnu vezu. Osnovu takve veze treba da čini iskrena ljubav, a ne samo zajedničko prolaženje kroz izazove, kako je to često bilo u prošlosti. Upravo sa tim na umu, kreiran je ovaj blok energija kako bi vam pomogao na tom putu.

1. ZEMA
Kada se otvorite prema vibraciji Zema kanala, doživljavate snažnu i neodoljivu magnetnu privlačnost prema suprotnom polu. Energija ovog kanala je predivne belo-ružičaste boje, koja ne samo da simbolizuje nežnost i ljubav, već i duboku povezanost i iskrenu predanost.

Ova energija ulazi kroz vašu 7. Krunsku čakru, koja je direktna veza sa čistim informacionim potokom Neba. Sedma čakra je ključna tačka gde se spajaju više svrhe i dublje saznanje o univerzumu. Ova energija, koja je esencija znanja u najvišem obliku, postepeno se spušta i prelazi kroz vašu 4. čakru - srčanu čakru, koja je epicentar ljubavi i saosećanja u našem biću.

Belo-ružičasta nijansa ovog kanala podseća na meke kumulusne oblake, evocirajući osećaj lebdenja i slobode, poput osobe koja je preplavljena pravom i iskrenom ljubavlju. Kad govorimo o ovom kanalu, ovi oblaci predstavljaju osećaj lakoće i sreće koje donosi istinska ljubav.

Energija Zema kanala obmotava i ispunjava vaše telo s namerom da pruži informacije o vašoj srodnoj duši, odgovarajući na univerzalni signal koji ste poslali. Ova energija vam pomaže da prepoznate i prizovete svoju srodnu dušu, olakšavajući proces spajanja i razumevanja između vas.

2. AIMUŠ
Kada zamislimo neodoljivi silazak energije koja nas vodi ka srodnoj duši, zamislimo Aimuš. Njegova nežno ružičasta energija ne samo da ispunjava vašu energetsku čahuru, već je i kondenzuje, pružajući snažnu bazu vašem eteričnom telu. Ova boja nežno meša svoju suštinu sa narandžastom bojom 2. čakre, dodajući mekoću vašem energetskom polju i balansirajući muški i ženski princip unutar vas. Čahura, kao vaša energetska granica sa svetom, postaje ispunjena kombinacijom energije i informacije, dopuštajući vam da primite znanja i uvide koje inače ne biste mogli da dostignete bez odgovarajuće energije kao nosača. Aktivacijom 2. čakre, Aimuš vas povezuje sa dubokim osećajem povezanosti, probuđujući vašu svest o suštinskoj privlačnosti i magnetskoj sili koja vas vuče ka vašoj srodnoj duši.

3. LIUDA
Put ka unutrašnjoj istini često je isprepleten sa slojevima mentalnih ostataka koji često zamućuju našu percepciju. Liuda je vaš vodič kroz ovaj lavirint uma. Lila-plava energija ovog kanala, koja rezonuje sa Adžna čakrom, stremi da pročisti i redefiniše vaša duboko usađena uverenja i vrednosti koje oblikuju vaš svakodnevni život. Aktivirajući gornje čakre, Liuda razbija iluzije, pružajući vam jasan uvid u vaše istinske stavove prema suprotnom polu. Dok ova energija prožima vaše telo, možete osetiti snažan osećaj peckanja - to je proces oslobađanja starih, zastarelih obrazaca i dozvoljavanje novom svetlu da osvetli vaš put. Kao rezultat, vaš seksualni centar se budi i reaguje, oslobađajući vas od starih okova i omogućavajući vam da doživite iskrenu povezanost sa samim sobom i drugima.

4. GALTE
Kada pomislite na Galte, zamislite vatrenu strast i stabilizujuću snagu Zemlje koje se savršeno kombinuju. Galte je kanal koji deluje kao prirodni eliksir, budeći unutrašnje stihije i pomažući vam da dosegnete punu seksualnu snagu. Njegova energija afrodizijačke moći ne samo da rasplamsava strasti već i pruža duboko ukorenjenu harmoniju, kao što Zemlja pruža stabilnost vatri, omogućavajući vam da uspostavite snažnu vezu s partnerom. Ovaj kanal povećava vašu osetljivost, uvodeći vas u dublje sfere osećanja i senzualnosti. Dok Vatra budi strastvenu energiju i povećava želju, Zemlja poravnava i usmerava tu energiju, pomažući vam da ostvarite skladnu povezanost na svim nivoima sa partnerom.

5. LAD
Lad je kao potok svetlosti koji spaja prostore vašeg bića. Energija žute i sveže svetlo zelene boje teče kroz vas, vozeći vas na talasima prave esencije ljubavi. Dok žuta boja Manipure budi astralno telo, mesto gde žive osnovne emocije, zelena boja Anahate vas podseća na dublju silu ljubavi koja spaja. Anahata, 4. čakra, jeste često prepoznata kao centar ljubavi, ali njena prava suština je komunikacija i spajanje - dva elementa koji čine osnovu svake istinske ljubavne veze. Energija Lada prolazi kroz telo sa toplinom, nežno budeći gornje čakre i pomažući vam da se uskladite sa pravom frekvencijom srčane energije. Ovaj kanal vas podseća da prava ljubav nije samo osećaj, već i talas - poput stihija vode i vazduha - koji vas nosi, povezuje i omogućava vam da plivate u dubinama iskrene veze.

6. KAM
Kam je kapija duboke unutrašnje harmonizacije. Kao tamnoplava boja večeri obavija svaki deo vaše aure i osećate mističnu harmoniju koja se budi iz dubine vašeg bića. Ova boja, koja je snažno povezana sa grlenom čakrom, Višudom, evocira znanja i iskustva koja ste stekli kroz život, a posebno one karmičke lekcije koje ste savladali. Rad prethodnih kanala uspostavio je konekciju između svih zona vaše svesti, čime je omogućeno da se osećate potpuno oslobođeno. Ova unutrašnja sloboda manifestuje se kao šarm - isijava iz vas kao rezultat autentičnosti i jedinstva svih aspekata vašeg bića. Dok se energija Ka sliva kroz vas, vaša aura postaje orkestar koji svira notu harmonije, osvetljavajući vaš put kroz mračne delove univerzuma.

7. TOMK
Tomk je esencija magnetske privlačnosti i unutrašnjeg sjaja. Ljubičasta boja, koja simbolizuje duhovnost, mudrost i transformaciju, isijava iz vas kad se otvorite ovom kanalu. Gusta i omamljujuća energija Tomka obavija vas poput nežnog, toplog ćebeta u hladnoj noći, pružajući osećaj zaštite, ljubavi i sigurnosti. Ova ljubičasta aura deluje kao magnet za druge, privlačeći ih prema vama, ne samo zbog vaše spoljašnje privlačnosti već zbog duboke duše koja isijava iz vaše unutrašnjosti. Tomk ne čini samo da izgledate neodoljivo; on vas čini autentično neodoljivim, jer otkriva vašu pravu, nepatvorenu dušu svetu.

8. DOKS
Doks vas poziva na put prema čvrstoj temeljnoj osnovi vašeg porodičnog života. Njegova bela energija, koja je boja početka i koja harmonično spaja sve boje spektra, simbolizuje jedinstvo, čistoću i potpunost. Poput svetionika u tami, vodi vas ka stazi postojanosti i sigurnosti. Ta bela, nepokolebljiva energija daje vam snažno, stabilno uporište, omogućavajući vam da sa punim samopouzdanjem korak po korak gradite novo poglavlje u svom životu. Kroz Doks, postajete stub snage i uzora za sve one koji će biti deo vaše buduće porodične priče.

9. BRAGITA
Kao vodič kroz bogatstvo životnih izbora, Bragita nudi kompas za vaše srce i um dok se upuštate u iskustvo stvaranja porodice. Prelivi svih boja u njenoj energiji nisu samo simbol estetske lepote, već predstavljaju i sveobuhvatnu moć i potencijal za razumevanje kompleksnosti života. Ove boje osvetljavaju svaki kutak vašeg bića, pružajući vam jasnoću i uvid u ono što zaista želite i čemu težite. Dok Bragita zagreva vaše srce, takođe usklađuje i vašu energetsku strukturu, omogućavajući vam da sa sigurnošću i ljubavlju preuzmete kontrolu nad vašim budućim odlukama. U njenom prisustvu, osećate se kao da ste obavijeni paletom boja koje vam pružaju jasnu viziju i potpuno razumevanje svih aspekata donošenja odluka u vezi sa porodicom.

10. SOTMA
Sotma nije samo vodič, već je i most između vas i Viših Sila Svetlosti koje prepoznaju i blagosiljaju vašu posvećenost harmoniji i ljubavi. Blagoslov u ovom kontekstu nije samo puka želja za srećom, već je duboko duhovno priznanje koje dolazi od Viših razuma, od onih entiteta koji prate i podržavaju svaku iskrenu težnju za jedinstvom i razumevanjem. Sotmina svetloplava energija predstavlja komunikaciju, jasnoću i istinu. To je boja koja nas podseća na beskrajno nebo i dubinu okeana, simboli beskonačnih mogućnosti i dubokih veza. Dok vas obasjava i vodi, Sotma vas oprema svim neophodnim alatima i energijama da kreirate srećan i ispunjen porodični život, čineći da se osećate kao da ste zaštićeni i vođeni od strane najsvetlijih zvezda na nebu.

••••• 

Način pohađanja obuke: Online, individualno.
Preduslov: Nema.

Predavač: Dragana Stašević, Reiki Grand Master Učitelj.
Kotizacija: 60,00 eur (plaćanje u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan uplate).

Svaki polaznik će, uz obuku, dobiti elektronsku verziju priručnika i sertifikata. Stečene veštine i energije mogu se koristiti kako za ličnu primenu, tako i za pružanje pomoći drugima.