DIJAMANTSKE RUNE

DIJAMANTSKERUNE

 

Dijamantske energije se spuštaju na našu planetu već duže vreme, od 2012. godine a 2014. godine Anđeo Krajon je sproveo Dijamantsku Zvezdanu Prašinu – kao novu magnetnu energiju, neku vrstu supstrata koji pomaže telu da se prilagodi snazi Živototvorne Vatre, vatre koja daje život.

SADA, u procesima mekog uzdizanja koje nam se dešava, naša suptilna tela se ponovo grade, kristalizacija polja je u toku, naša polja su preuređena. Ovo restrukturiranje je projektovano božanskim energijama, projektovano je novim kodovima, a proces je dovoljno lagan da ne ošteti našu svest ili naše telo.

Dijamantske Energije su upravo onaj nivo božanskih kodova i energija koji doprinosi prelasku na novi nivo. Dijamantske energije ne samo da menjaju našu svest, već i podržavaju promene u našim telima i širenje mogućnosti naših tela.
Dijamantske energije su oni božanski kodovi i oni božanski ključevi koji sada menjaju Našu materiju i istovremeno menjaju Nas, kao sastavni deo ove materije. Dijamantske energije Sirijusa grade novo dijamantsko svetlosno telo, dolazi do povećanja vibracija i širenja svesti do nivoa razumevanja Boga.

Skoro svaka postavka Dijamantskog bloka Sirijusa ima simbol ili runu, a u isto vreme postoji i punopravni energetski blok Dijamantske Rune. Rune Dijamantskog bloka su nam date za prolazak dubljih procesa. Beskrajno nas transformišući i poboljšavajući, energije Dijamantskih runa služe kao moćno oruđe za naš razvoj u svim oblastima. Izvor ovih energija Sirijus pod vodjstvom Vrhovnih Bića Svetlosti Sirijusa koja uvode nove energije najvišeg kvaliteta na Zemlju. Rune Dijamantskog bloka nose moćnu i čistu energiju Sirijusa, izgledaju kao dijamantski kristali određenih oblika. Rad sa dijamantskim runama je veoma lak ako imate iskustva sa bilo kojom postavkom visoke frekvencije. Kada dobijete podešavanje za dijamantske rune, dobijate automatsko podešavanje za sve naredne rune koje će i dalje biti otvarane i o njima ćete biti obavešteni od strane naše škole.

Dijamantske rune:

RUNA “STER” otkriva sve tajno i skriveno. Dakle, njena svrha je da manifestuje sve ono skriveno od vas a od vašeg je interesa. To skriveno, može da bude i namerno zatvoreno za vas ali može da bude i još neispoljeno. Zato pokrećemo Runu u bilo kojoj situaciji kada trebamo otkrivanje nepoznatih faktora...

U tom smislu, Runu “Ster” možemo da otvaramo za:
- spoznaju zadatka “Duše”;
- za otkrivanje problema našeg Roda koji imaju skriven uticaj na naš život;
- za vezu sa sopstvenim Višim Ja;
- za karmička čišćenja od destruktivnih programa;
- u svakodnevnim praktičnim pitanjima, kao što je na primer donošenje odluka o nekom pitanju;
- u odnosima s drugim ljudima, za bolje razumevanje njihovih osećanja i namera prema nama;
- za otkrivanje osoba koje su zlonamerne u odnosu na nas;
- u procesu učenja, istraživačkih radova i slično.

RUNA “STER” ima potencijal da pokaže sve zlonamernike a u kom će obliku ta informacija stići do vas zavisi i od vaše spremnosti. Što ste spremniji i informacije su konkretnije. Možda će vam se ukazati slika neke osobe ili ćete dobiti odgovor aktiviranjem vidovitosti ili veoma snažne intuicije. Ali u svakom slučaju, definitivno ćete razumeti signale energije.
Na fizičkom planu, rad rune može se manifestovati i kroz ispoljavanje određenih situacija u vašem polju dogadjaja a iz kojih ćete takođe razumeti odgovor na vaše pitanje.

RUNA "SFERA" izgleda kao dve šuplje sfere, ugrađene jedna u drugu. Jedna od sfera je čvrsta, druga je rešetkasta. Sfere se mogu staviti na zaštitu odnosa, poslova … takodje, sfere imaju zaštitne i isceljujuće funkcije koje podstiču zarastanje rana, povreda, svojim dejstvom regenerišu ćelije i tako dalje... Obnavljaju energetsku strukturu. Spoljna sfera Rune radi prilično žestoko – ukoliko u vašu energetsku strukturu prodru “radoznali” dobiće ozbiljnu lekciju. Dakle, zaklanja od bilo kakvog prodiranja u vaš lični prostor, od skeniranja, pogleda i svih negativnih uticaja koje je bilo ko ikada usmerio na vas.

RUNA „KLON“ kao što njeno ime kaže ima mogućnost „da se umnožava“, odnosno možete stvoriti onoliko Runa sa energetskim kontejnerom, koliko vam je potrebno za rad. Stvaranjem energetskih kontejnera, može se umnožiti sve što zamislite: uspeh, bogatstvo, sreća...

Runa “GORA” (stilizovani put koji vodi visoko u planine) – donosi sreću na putu, bez obzira o kakvom putu govorili. Otvara čist i slobodan put, otklanja sve prepreke sa vašeg puta, zastoje i blokade u nekim poslovima, situacijama...

Takođe možete koristiti energiju Rune, šaljući je ispred sebe kada odlazite od kuće zbog posla ili drugih neophodnih poslova.
Energija Rune se može poslati u pomoć učenicima, školarcima i studentima, prilikom polaganja ispita, testova i drugih egzamena. Takodje runu “Gora” možemo koristiti i pre važnih telefonskih razgovora, važnih sastanaka.
Runa će ukloniti sve moguće prepreke i stvoriti odlične preduslove za uspešne rezultate.

RUNA "KROTA" - zaštita od napada crne magije, od štetnih efekata situacija i okolnosti. Vraća svu negativnost natrag ka nedobronamernim osobama koje su fokusirale svoju pažnju na to da vam se stvore sve moguće prepreke i zastoji. Pri tome ne transformišući ništa, samo vraća sve pošiljaocu i on dobija celu vreću sopstvenih iznenađenja. “Svaka kletva ima običaj da se vrati kući.” Ovo će naučiti mnoge ljude da razmišljaju pre nego što učine nešto na štetu drugoj osobi. Energija zaklanja od bilo kakvog skeniranja, pogleda i magičnih uticaja, štiti od nepovoljnih uticaja i okolnosti, vraća sve negativne uticaje koje je bilo ko ikada usmerio na vas. Zraci Rune čiste sve negativne implantate, larve, entitete, čipove, implante, sve vanzemaljske strukture.

RUNA "ZLATA" – ima najprijatniju energiju od svih runa! Kao i svaka visokofrekventna energija, energija ove, novčane Rune konstantno povećava svoju snagu i tokove a time i vaš lični novčani kanal i ekspanziju direktno srazmerno učestalosti praktikovanja. Stoga, primenjujte ovu Runu što je češće moguće. Runa "ZLATA" svojom energijom ispunjava najrazličitije sfere života. Bavi se novčanim pitanjima i pruža pomoć u hitnim situacijama kada nema novca za plaćanje sledeće rate kredita ili za hitnu neophodnu kupovinu. Izrazite svoju nameru, zašto vam je potrebna pomoć Rune, u kojim stvarima su vam potrebne novčane injekcije, tražite da uklonite sve prepreke sa vašeg puta, očistite gužve i blokade u nekim stvarima, situacijama, tražite da popunite svoj lični kanal obilja.
Možete izraziti određenu nameru, na primer, da svoje projekte popunite sredstvima u meri koja je za njih neophodna.

RUNA "DIVAR" - čišćenje ognjenom kišom, spaljivanje negativnosti, trenutno deluje na čišćenje entiteta, larvi i drugih zlih duhova u energetskom sistemu. Runa "DIVAR" svojom energijom ispunjava najrazličitije sfere života.
Vizuelno, energija Rune izgleda kao dijamantska "boca", dodatne energije čišćenja (strelice) dolaze sa strane i neverovatno su jake, deluju kao oštra koplja...

RUNA "DARA" je složena energija koja pokriva mnogo planova. Uopšteno govoreći njen glavni efekat je otvaranje Trećeg Oka a to opet daje sposobnost otkrivanja, razumevanja i dobijanja raznih pojašnjenja. S obzirom na svu njenu složenost i kapacitet u energetsku strukturu čoveka se učitava 9 dana, tokom kojih morate biti u njenoj energiji svaki dan. Ne radi automatski već se mora sprovoditi praksa kao minimum 9 dana, čime se zapravo stičete pravo na potok Znanja.

Runa "LGIZA" je energetski anestetik, dobro deluje na decu, razbijena kolena i ogrebotine brzo zarastaju i ne bole. Ublažava bolove unutrašnjih organa, deluje na zglobove.

RUNA "KVADAR" – je “muška” runa - iscelitelj, koja je sposobna da vrati snagu potencije i erekcije, da pomogne u lečenju prostate. Generalno obnavlja vitalnost energostrukture. Jedan od njenih efekata je da vraća boju sedim vlasima.

RUNA "LAVA" - za stvaranje porodice, istinske zajednice ljubavi i vernosti, pomaže da se lako i tačno odlučite u izboru partnera, za stvaranje kvalitetnih odnosa a iz vašeg okruženja uklanja sve sve što nije vaše već vam je nametnuto i privezano. Energija Rune će veoma suptilnim dejstvom uzimajući u obzir pre svega vašu ličnu vibraciju stanje Duše i svrhu, ukazati na to koja vam osoba iz vašeg okruženja odgovara. Moguće je da ranije niste obraćali pažnju na takvu osobu, medjutim, Runa “Lava” će na simboličan ali jasan način omogućiti da vidite i razumete sve signale i znakove koji ukazuju na njih.

Ako ste spremni da stvorite porodičnu zajednicu, onda će vam Runa "LAVA" pomoći u tome. No, mnogo zavisi od vaše spremnosti za drastične promene u vašem životu. Takodje, konačna odluka je na vama, funkcija rune je da Vam pokaže pravac i sve varijante koje su u skladu sa vama lično. Posebno treba imati u vidu da Runa "LAVA" deluje duboko u svesti, na svim njenim nivoima te dolazi do snažnog restrukturiranja i revizije ustaljenih pogleda i navika.
Ako ste u potrazi za svojom srodnom dušom, a ova runa „odabere“ osobu koje vam se možda i dopada, ali sa njom ne uspevate da stvorite bračnu zajednicu, moguć razlog su neki unutrašnji konflikti i kontradikcije koji postoje unutar vas. Iz tog razloga se savetuje proraditi na otkrivanju skrivenih blokada uz pomoć drugih runa kako bi se situacija razjasnila. Mnoga pitanja i situacije će se uzburkati i isplivati na površinu, osetićete aktivnost srčanog centra i seksualnog centra. Aktiviranjem seksualnog centra, koji je direktno povezan sa finansijskim uspehom, dobijate i aktivaciju novčanog centra. Čakre se aktiviraju i povezuju duž čakralnog stuba. Takoreći, sva suptilna tela počinju da rade unisono.
Prema tome, energija rune svakako će podići vašu vibraciju, učiniti je jasnijom te privući ljude , sa istim nivoom vibracija ka vama, što možete razumeti iz osećaja udobnosti u komunikaciji, i svetlosne uzbudljive energije koja vas obavija.
Runa "LAVA" aktivno radi sa bračnim parovima, pomaže u svakodnevnim stvarima, daje podsticaj razvoju i obnavljanju porodičnih odnosa. Takodje deluje sa osećanjima i emocijama kao što su neuzvraćena ljubav, patnje na osnovu rastanka, neverstva, ogorčenosti i želje za osvetom i u tome pruža veliku pomoć. Energija Rune je prijatna, suptilna, veoma osetljiva, a istovremeno i moćna. Runa može da izbaci iz okoline ljude koji ni na koji način ne mogu biti vaši, čak i ako imate planove za njih.

Energija “BOLESNE RUNE” pomaže u suočavanju sa nepovoljnim situacijama i fizičkim tegobama. U strukturi "BOLESNE RUNE" postoji Portal za obradu bilo koje vrste negativnosti; da biste aktivirali njegov rad, morate izraziti svoju nameru da eliminišete destruktivne stavove.

RUNA “SORTA” – visokofrekventna energija potoka Novca i Obilja. Obmotava svojom energijom i stvara polje poput suptilne čahure. Deluje na svim planovima Potoka Izobilja iz tog razloga informacije koje ona daje u svom permanentnom delovanju se tiču najrazličitijih sfera života a povezanih sa monetarnim pitanjima. U namerama koje koristite u radu sa ovom runom ne treba zadavati konkretne sume novca već krajnji cilj, zašto vam je novac potreban.

DIJAMANTSKA "CRNA RUNA" poseduje energiju za isceljivanje i od teških bolesti a posebnu pomoć daje procesima čišćenja. Njena energija je izuzetno jaka tako da se za podešavanje na njenu energiju kao uslov postavlja master diploma Reikija ili nekog drugog kompatibilnog sistema. Energija Rune ima sposobnost da leči složene bolesti, kao što su hepatitis C, sifilis, čisti onkološka žarišta, čisti krv, radi sa kožom.

RUNA "KRIVAL" je analog seruma "istine", brzo ćete shvatiti ko je ko i kako vas tretiraju. Možete uvek da saznate pravu istinu o bilo kom pitanju, kako na ličnom, tako i na globalnim nivoima. Ova runa je samo za lični rad!

RUNA "ZAGVA" u velikoj meri je usmerena na fizičko telo ali odlikuje je i sposobnost da trenutno popuni proboje u auri. To za posledicu ima povećanje ukupne vitalnosti, pročišćenje svih merdijana i kanala, čakralnog stuba, svetlosnih tela, kako na nivou energije tako i na nivou informacije. Pomoći će kako po pitanju zdravlja tako i po pitanju odnosa sa ljudima.

RUNA ISPUNJENJA - deluje kao kanal za emitovanje vaših zahteva direktno tom BIĆU SVETLOSTI, koje je nadležno za realizaciju vaših ciljeva, želja, planova, projekata...
U stvari, ovo je energija ispunjenja želja, samo u poboljšanoj verziji u pogledu vremena i rokova. No, treba imati u vidu - planovi i želje neka dolaze iz čistog srca, a ne na štetu drugih. Ako uoči kontradikciju, Runa će je “promeniti” i izraziti je na drugačiji način. Rad sa ovom Runom je veoma zanimljiv, možete naučiti mnogo o sebi o svojoj Istinskoj Želji u odnosu na vaše naizgled lične želje!
Runa radi autonomno, dovoljno je jednom izraziti nameru - želju i jednostavno posmatrati rezultat nekoliko dana. Rezultati su iznenađujući, a ponekad i zapanjujući.

RUNA MAGIJE je izuzetno magnetizovana i jaka. Odlikuje je visoka sposobnost privlačenja stoga u radu s njom treba biti tačan. Stvara jako zaštitno polje koje vas može učiniti i nevidljivim za negativne impulse koji dolaze iz spoljnjeg sveta. Uz pomoć rune, možete stvoriti za sebe oreol misterije, seksualnosti, neverovatno moćne harizme, uspeha i sreće u bilo kojoj sferi života.. Runa "MAGIJA" je složena energija, višestrana i višestepena. Proučavajući mogućnosti rune, možete otkriti ogroman broj oblasti u kojima ova runa radi. Može se primenjivati u senasama za druge osobe. Takodje se može nositi kao amulet ili talisman.

DIJAMANTSKA POKRIVAJUĆA RUNA je kompleksna, multifunkcionalna energija. Preporučuje se kreativan rad sa ovom energijom, jer na taj način, proučavajući mogućnosti rune, možete otkriti ogroman broj oblasti u kojima ova runa radi. Ona će obraditi sve vrste energetskih povreda. Ili će ih vratiti natrag ka izvoru ili će ih transformisati u Svetlost, Ljubav i Razvoj. Vrši snažan uticaj na otklanjanje svih vrsta opsesija pa tako možete raditi i za druge osobe ali SAMO distancionom metodom. Uklanja magijske uticaje iz bilo kog izvora i tradicije. Moguće je programiranje njenog dejstva kroz vreme.

RUNA "KOLIB" je lepa, nežna Runa, svetlucava i primamljiva. Radi na privlačenju uspeha u bilo kom poslu. Očaravajuća, prijatna, ali ipak veoma delotvorna energija, aktivna na polju karijernog rasta, može da „pomeri” nekoga ko vas sprečava da napredujete na karijernoj lestvici. Neguje energetsku strukturu, pumpa je dijamantskom energijom odlučnosti i akcije. Primenljiva je u rešavanju porodičnih problema, fokusirano u ovom slučaju samo na rad kroz Ljubav i mir.

RUNA "DIJAMANTSKI MAGISTAR" - najjača dijamantska master Runa. Predstavlja univerzalni alat, koji se koristi u različitim oblastima. Podešavanjem na ovu Runu, preuzimate punu odgovornost za njenu primenu, stoga treba biti veoma oprezan i pripremljen.

RUNA "HARMONIKA" (*ne misli se na instrument već na harmoniju) - ispunjava fizičko telo vitalnošću, smirenošću i ravnotežom, balansirajući sve čakre. Rad sa ovom runom je nežan, suptilan i mekan, uklanja negativne emocije i osećanja primljene tokom dana. Veoma korisna runa u radu. Ima tendenciju da prikaže zlonamernike, bukvalno ih skuplja u "gomilu" i pokazuje ih. Možete uvideti sve njihove napade protiv vas. Kakvu odluku da donesete u ovom slučaju, zavisi od vas. Takva informacija je pola posla – “onaj ko je upozoren taj je i naoružan.” Runa "HARMONIKA" vas povezuje sa Kanalom Božanske ravnoteže, koji je univerzalni kanal oporavka energije i normalizacije energetskog polja. Runa savršeno balansira čakre, dovodi ih u harmoniju i ravnotežu. Možete zamoliti Runu da radi sa svakom čakrom posebno, da je pročisti, uravnoteži i aktivira. U ovom slučaju, radićete zasebnu sesiju za svaku čakru. Posebno je dobra kombinacija Rune "HARMONIKA" + Kanala Božanske Ravnoteže nakon procedura čišćenja, da popuni energetsku strukturu i poveća tonus energetskog kokona.

RUNA "MANOK" - otkriva nevidljivo i nemanifestovano. Ako se dugo borite oko rešenja problema i ne dobijate rezultate uprkos uloženom trudu ili su rezultati delimični, onda će vam ova runa pomoći da brzo pronađete razlog za takve ishode. Energija ovog kristala povećava aktivnost vaše intuicije, pojačava se sposobnost predvidjanja razvoja nekih događaja pa i do najsitnijih detalja. Runa "MANOK" je složena energija, višestruka, u svojoj nadležnosti i otkrivanje potencijala iz oblasti vančulne percepcije kao i za rad sa situacijama.

RUNA "CELTA" je runa za rad s potokom novca, za prosperitet i materijalno obilje. Uklanja apsolutno sve blokade iz novčanih tokova i odmah pokazuje situaciju ili uzrok i posledicu koje treba razraditi. Može pokazati i neprijatne zaključke, s time u vezi treba biti pripremljen i na emocionalnu obradu takvih uvida.
Možda i najjača medju runama, njena energija zahteva svestan stav, pažnju nad svojim mislima. Ima sposobnost da vas uspava ako misli da je to najbolje za vas.

RUNA "ŽIVICA" - pročišćava i isceljuje sva suptilna tela, uključujući i bolesti fizičkog tela, brzo se nosi sa sitnim posekotinama i zaustavlja krvarenje iz rana. Odlično deluje za izglađivanje bora, može se koristiti kao kozmetička maska. Radi sa virusima, korisno je primenjivati u ekstremnim vremenskim uslovima - stabilizuje pritisak. Ispunjava čakre magnetnim svojstvima - možete privući ono što želite (na osnovu toga za šta je svaka čakra odgovorna). Energija Rune se može koristiti u različitim situacijama, njene mogućnosti su uglavnom neograničene. Od svih runa ona se neprekidno razvija stalno proširujući svoja dejstva.

RUNA „ČUVAR“ kao što samo ime kaže je zaštitna runa. Može se postaviti na posao, na imovinu, na voljene i tako dalje.. Ako pošaljete Runu ispred sebe, onda će se mnoga vrata otvoriti pred vama. Energija je multifunkcionalna, koristite je u skladu sa svojim potrebama i osećanjima. Stvara zaštitnu čauru od viralnih infekcija (tokom epidemije virusa ili gripa).
Stvara energetsku opnu koja je ispunjena isceljujućom energijom, ili energijom ljubavi, seksualnosti, sreće i uspeha.
Primenjuje se za lečenje nesanice, obezbedjuje kvalitetan san. Čuva i leči međuljudske odnose. Runa "Čuvar" svojom energijom ispunjava najrazličitije sfere života.

RUNA DIJAMANTSKOG KRISTALA "GROUH" je kompleksna energija koja kombinuje ogromne mogućnosti za lečenje, a takođe daje vezu sa Sirijusom. Energija Kristala je direktan kanal komunikacije sa Višim bićima Svetlosti Sirijusa, prema vašoj nameri možete napraviti divno putovanje, postavljati pitanja koja vas zanimaju, tražiti KO-KREATIVNOST u seansama lečenja.

RUNA "KARVIS" je odlična runa za uspeh i sreću u poslu, zahteva aktivan rad, usled čega će se energetsko polje širiti a pokrivenost energijom rune postati mnogo veća, a to znači više sreće i više uspeha za vas.
Portal radi kao međugalaktički brod, možete biti na bilo kom mestu gde usmerite svoju pažnju. Energija Dijamantskog portala je prijatna, nežna i brižna. Tamo je sve prožeto ljubavlju i spokojem. Možete videti anđela čuvara i svoje učitelje. Komunicirajte sa Višim Aspektima na ovom portalu Dijamantske Svetlosti, prožeti njegovom moćnom, ali mirnom i negujućom energijom.
Na ovom portalu možete manifestovati svoje ciljeve, dobiti uputstva i podršku. Portal Dijamantske Svetlosti je Portal sreće i uspeha, svi negativni faktori koji ometaju vašu ličnu i nebesku sreću su pročišćeni u njegovim energijama. Uspeh i sreća mogu biti prisutni u čovekovom životu u minimalnim razmerama, setite se koliko ste često rekli da ste imali malo više sreće nešto bi ste dobili. Ovde, na portalu Dijamantske svetlosti, je oblast nevidljivih tokova sreće i uspeha i tu se formira i proširuje i lična sreća. RUNA "KARVIS" pokreće procese pozitivnih promena u različitim oblastima, donosi blagostanje i prosperitet na put u svim aspektima. Prostor unutar rune je svetloplave boje, sa zlatnim dijamantskim kristalima, spiralno struji energija, višnjeve boje, izvlačeći negativnost i ispunjavajući dobrotom, smirenošću, samopouzdanjem i snagom, poput životvornog eliksira koji prodire u unutrašnjost fizičkog tela.

RUNA “PRAŠTANJA” - sam njen naziv ukazuje na čemu ova runa radi. Opraštate i oprošteno vam je. Bezbolni rastanci, presecanje uzica vezanosti, odsecanje nepotrebnih veza koje vas zamaraju ili vam štete. Sve prolazi gotovo neprimetno na zemaljskom planu, odnosno bez histerije, suza i nezadovoljstva sa druge strane. Samo se udaljite od ljudi koji vam nisu potrebni, koji nisu vaši i sa kojima ste već stekli iskustvo i lekciju.
Runa "PRAŠTANJE" je višestruka energija, u svojoj nadležnosti otvara različite mogućnosti i potencijale za osobu, u smislu praštanja i prihvatanja sebe i okolnosti, pa je koristite što je češće moguće.
Možete voditi distancione sesije za druge, zajedničke Krugove moći i meditacije u energijama rune "PRAŠTANJE".

RUNA “ULTRAVIOLET” - snaga, zaštita, poništavanje svih destruktivnih programa, uklanjanje svih negativnih lezija sloj po sloj, snažne zaštitne funkcije, zatvara od pogleda, iskrivljuje informacije o vama od nedobronamernih ljudi, entiteta, daje snažan podsticaj za razvoj u svim oblastima, eliminiše staro i nepotrebno, zastarelo, odvodi od negativnih situacija, logično ih dovršava bez vašeg učešća, štiti od ponavljanja ovih situacija, daje inspiraciju i radost, otvara nove izglede za samoostvarenje u mnogim oblastima života (ljubav, posao, kreativnost, uspeh, itd.), daje lagani sjaj na suptilnoj ravni, izazivajući simpatije, poštovanje, čast u ljudima za vas, ljudi vam se klanjaju i veličaju vas. Energiju Rune možete koristiti i za seanse lečenja, za čišćenje energetske strukture i fizičkog tela, za čišćenje čakri i stvaranje magnetnog polja privlačenja sreće.

RUNA “SIMBIOZA“ Okuplja sve fragmente duše. Ujedinjuje u jednu celinu. Simbioza-spajanje u stvaralačkom zanosu sa Tvorcem, sposobnost oživljavanja ideje o stvaranju, stvaralaštva, otkriva sav unutrašnji potencijal, postepeno širenje svesti, ulivanjem toka Božanske ljubavi, jačanjem svih pozitivnih kvaliteta osobe, njegove sposobnosti tri puta, premeštajući tačku okupljanja na onu osu, koju je osoba sposobna da prihvati, daje izlaz iz teških situacija na najlakši način, protok daje moć namere da se manifestuje u stvarnosti, zaštita tri donja tela i biopolja, tri puta pojačana – kao trostruko obmotavanje, pronalaženje sebe i smisla svog postojanja, stvarna manifestacija Ja-Tvorca.

RUNA “SRCE DIJAMANTA” - Srce dijamanta je spajanje sa Izvorom. Runa deluje na lečenje kardiovaskularnog sistema, krvi, limfnog sistema, sistema za izlučivanje, rastvara krvne ugruške, eliminiše proširene vene, otklanja otok nogu. Postoji mali bočni efekat – privlačite ljude koji u vama vide izvor ljubavi, topline, duševnog mira.

RUNA “GRAL” - okuplja sve fragmente duše. Svojevrsni most između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Ona povlači liniju između njih. Rad na promeni sudbine. Daje ispunjenje želja i ostvarenje zamišljenog i započetog, što je od vitalnog značaja u sudbini svake osobe. Uklanja teret prošlih grešaka, kroz karmičko čišćenje dovodi na novi nivo i menja sve od minusa u plus. Ova runa deluje van vremena i prostora, veoma teška, teška energija. Snažno čisti prvu čakru, sa osetnim fizičkim senzacijama rada u njoj. 

Bonus: Podešavanje na energiju DIJAMANTSKO SUNCE.

„DIJAMANTSKO SUNCE” - radost duše, pročišćavanje svesti i podsvesti, daje jasnoću misli, potpuno čisti i obnavlja mentalno polje, radi sa aurom.
Daje stabilno stanje (ako ste se osećali odvojeno od Zemlje), dobro uzemljuje, aktivira i povezuje ceo čakralni stub sa Alfa i Omega čakrama. Proširuje sve energetske slojeve, ispunjava ga sjajem, na suptilnoj ravni stvara svetlu blistavu energetsku čahuru, koja treperi u svetlosti dijamantskih kristala.
Ona podiže duhovni nivo, čovek dobija snažan impuls ka novim saznanjima, preovladava želja da se mnogo nauči, i dešava se da već tokom podešavanja čovek dobija odgovore na svoja pitanja, čak i nikada izrečena naglas, već

dostupna samo u mislima.
Daje potpuno nov pogled na mnoge stvari, ponekad obične, ali značajne za čoveka i na koje se jednostavno ne obraća pažnja, iako se uvek daju informacije u vidu određenih znakova.

„DIJAMANTSKO SUNCE” je Sunce apsolutne snage i savršenstva. Njegova frekvencija vibracije je veoma visoka. Njegova energija je izazov za ljudski um i telo. Dijamantsko Sunce je Sunce volje, savršenstva, moći i prosvetljenja. Mnogo vremena je trebalo svetu pre nego što je Dijamantska energija bila fiksirana na ovoj planeti i postala dostupna svesti ljudi. Genetski smo svi povezani sa Dijamantskom svetlošću, jer je ona Svetlost Izvora i poreklo svakog života. Ali ne uspeva svako da ga probudi u sebi i stopi se sa njim, jer je za to neophodno s namerom i neprekidno svesno povećavati svoju frekvenciju vibracije, vršiti Službu na planeti i svesno se uzdizati. Dakle, Dijamantsko Sunce je Sunce Uznesenja. Još jedna prekretnica na putu svih Majstora Svetlosti.

Buđenje Dijamantskog Tela Zemlje je neophodno da bi se u potpunosti aktivirala Hristova mreža, sećanje i svest 144.000 Majstora Sveta.
Energija Dijamantskog Sunca je hladna, kristalno čista nebeska energija. Ona kao slobodan vetar ulazi u živote i sudbine ljudi, zahvata hrabra srca i vodi ih, sve vreme uzlaznom spiralom evolucije, neprestano ubrzavajući i usložnjavajući ovo klizanje stazama Duha.

Preduslovi: Završen Reiki Drugi stepen kao minimum.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Vrsta obuke: 

- Praktičarski - za pomoć sebi i drugima. Podrazumeva iniciranje u ceo blok runa.

- Dijamantski magistar - podrazumeva podešavanje na ceo kompleks runa i pravo na obučavanje. 

- Inicijacija u pojedinačne rune, kotizacija na upit.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, sertifikovani Master Teacher Dijamantskog Bloka
Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 120,00 eur

Kotizacija za master stepen: 200,00 eur

Kotizacija na pojedinačne rune: Na upit.