Kundalini Reiki

kundalreik

Možda najjednostavniji sistem lečenja i samorazvoja koji postoji!

Kundalini je duhovna energija koja spava u svakom čoveku u području prve čakre – Muladhara.

To je snaga koja je po svojoj prirodi spiralna i savijena je tri i po puta u obliku prstena, i tako miruje sve dok je ne probudimo. Kada se kundalini budi, kreće se uzduž energetskog kanala koji protieče kroz kičmeni stub od trtice do glave i na svom putu kroz energetski kanal prolazi kroz čakre kako bi dosegla sedmu – Krunsku čakru.

Kundalini je po svojoj prirodi energija koja prepoznaje sve naše energetske (emotivne, mentalne, ali i fizičke) blokade i ima tu sposobnost da ih razbija i pravi svojevrsno čišćenje. Kako se ova energija uzdiže kroz energetski kanal, čovek tako i postaje srećniji, zadovoljniji, uravnoteženiji i zdraviji u svakom smislu. Njenim podizanjem ka gornjim čakrama intelektualne sposobnosti dolaze do izražaja, poboljšavaju se memorija i koncentracija, kao i snaga volje.

Sva živa bića imaju Kundalini ali naravno, ona nije kod svih bića podjednako intenzivna i u jednakoj meri probuđena. 

Kundalini Reiki je prenesen na Zemlju od strane Vaznesenog Učitelja Kuthumija. Učitelj Kuthumi je Čohan Drugog Zraka i povezan je sa Krunskom Čakrom i Hramom Ljubavi, Mudrosti i Razumevanja. Učitelj Kuthumi dolazi onima koji u ovom dobu traže univerzalno znanje i žele da ga iskoriste za dobrobit celog sveta. Energija Učitelja Kutuhmija pomaže da se isceli fizičko telo i um i da se prevaziđe sklonost ka intelektualnoj aroganciji. 

Zašto je potrebno probuditi skrivenu energiju?

Do trenutka buđenja Kundalini, vaše telo radi na pola snage, brzo se troši i gubi energiju. A sada, kada ste uspeli da postignete buđenje energije, vaše Kundalini,  osećanja će vam postati svetlija i oštrija. Osoba postaje otvorena za znanje o kosmičkoj energiji, koja prodire u njegovu svest, čini je boljom i mudrijom.

Probajte - to je potpuno lako postići ovo, za to ne morate imati neke natprirodne sposobnosti.

Kundalini energija će učiniti vaš unutrašnji svet čišćim i mirnijim!

Kundalini Reiki:

• Leči i jača telo. Čisti i balansira čakre.

• Smanjuje stres.

• Pomaže u prevazilaženju poteškoća povezanih s  emocijama.

• Pomaže da se oseti harmonija, mir i ljubav.

• Ubrzava materijalizaciju želja.

• Pomaže u rešavanju novčanih problema.

• Podstiče kreativnost i inspiraciju.

• Pomaže u lečenju psiholoških problema, otklanja blokade.

• Pomaže u rešavanju seksualnih problema.

 

Kundalini Reiki 2026 je najnovija, poboljšana verzija Kundalini Reiki sistema, osnivača Ole Gabrielsena, sa novim, revidiranim priručnicima. Ovo je najveće ažuriranje u zadnjih 10 godina!