Uzneli Učitelji

 

Uzneli učitelji

Uzneli Učitelji ili Uzašli Majstori, kako ih još nazivaju, su prosvetljena Bića visoke vibracije ljubavi i svetlosti. Uzašli Majstori nose Božansku vibraciju opisanu kao prilično anđeosku. Međutim, oni su daleko drugačiji od anđela u smislu da su živeli život na zemlji ili ’hodali u našim cipelama‘.

Ko su Uzašli Majstori?

Govorimo o Isusu, Majci Mariji, Budi, Sen Žermenu, Serapis Beju i lista se nastavlja. Ako doživite vezu sa jednim od ovih Uzašlih Majstora, biće to iskustvo koje vam menja život.

Uloge različitih Majstora mogu biti različite, ali njihova svrha je ista: pomaganje čovečanstvu u našem sopstvenom uzdizanju i povećanje naše svesti o duhovnim silama koje prožimaju Univerzum.

Shvatali vi to ili ne, možda ste baš i vi Uzašli Majstor u nastajanju. Ljudi imaju sposobnost da se uzdignu na najviši nivo. Ali to se može postići samo kroz mnoge izazove, pozitivne životne izbore, preporod i lekcije. Svaki Uzašli Majstor je završio mnogo životnih iskustava na Zemlji i prošao je niz duhovnih transformacija, koje se takođe mogu nazvati „ponovnim rođenjima“. Kroz proces ličnog rasta, samosvesti, donošenja namernih i doslednih pozitivnih izbora u suočavanju sa poteškoćama, i koristeći svoju volju da nadjačaju negativnu ekspresiju svog DNK (kao što je bes, strah ili bolest), oni su postigli ono što se naziva „samosavladavanje.” Ovladavanje sobom je proces razvoja i put do prosvetljenja. I na kraju tog puta samosavladavanja je napuštanje tela i uzdizanje na duhovni nivo – to jest, postajanje Uzašlim Majstorom.

Drugim rečima, Majstori su se suočavali sa sličnim ili čak težim životnim izazovima od nas ostalih, i usred tih borbi, ODABRALI su da se izraze kao puna veličanstvenost Svega Što Jeste.

Postoji nekoliko Uzašlih Majstora koji žive u srcima onih kojima su pomogli i onih kojima nastavljaju da pomažu. Neki su živeli u novije vreme i poznati su, dok su drugi stari i zaboravljeni. Oni su služili kao učitelji i vođe iz duhovnih oblasti. Njihova misija je da pomognu čovečanstvu da se sjedini sa Ja Jesam Prisustvom i Božanskim Duhom.

Dakle, kao i mi, suočili su se sa izazovima i naučili teške životne lekcije koje su i savladali. Sada, ovi majstori žive u potpunom jedinstvu sa svojim prisustvom Boga:

Isus Hrist

 

 

Isus Hrist, Gospod i Spasitelj

Isus je poznat kao jedan i jedini Sin Božiji. On je došao na zemlju zbog nesagledive ljubavi Božije prema Njegovoj kreaciji. Živeo je životom u kome je bio u iskušenju da greši kao i svi drugi ljudi. Ali odoleo je iskušenjima tela, pobedio prirodne porive i živeo savršenim životom pokornosti.

U krugovima sledbenika filozofije Novog vremena, Isus se smatra predvodnikom Velikog Belog Bratstva, saveza velikih duhovnih učitelja iscelitelja koji nadgledaju duhovni preporod naše planete.
Mnogi iscelitelji stupaju u kontak s energijom Isusa neposredno pred izvodenje tretmana i terapija i smatraju Ga jednim od najvećih iscelitelja duhovnog Univerzuma. Isceljujuća sila Isusa jednako i u istoj meri prikazuje se kako kod verujućih tako i kod ateista. Isusova sila na ovozemaljski Plan projektuje Bezuslovnu Ljubav, koja je u stanju da isceli bilo koju osobu na svetu, a posebno one koji nose breme krivice, straha i nesposobnosti opraštanja sebi drugima.

Pomaže u: Jasnoj komunikaciji sa Bogom, božanskom vođstvu i smeru, pitanjima vere, opraštanju, otkrivanju unutrašnje lepote, isceljivanju svih vrsta, manifestacijama i čudima.

 

 

Bogorodica

 

 

Bogorodica, vaznesena Majka Marija, Kraljica Anđela, Majka Isusova, Vladičica.

Završila ljudsku evoluciju prešla na prosvetljeni nivo, odakle pomaže ljudima, svakome ko sa Njom uspostavi konekciju. Upućuje neophodne energetske impulse koji pokreću razvoj Ljubavi, Milosrđa i Saosećanja.

Uzneloj Majci Mariji možemo, se obraćati uvek: kad god osetimo potrebu ili nam je neophodna njena pomoć u rasvetljavanju situacija, u isceljivanju istih, radu na sebi u pomoći drugima, kao i dobijanju uputstava. Svaki put kada prizivamo Majku Mariju, pomoću generalnog Priziva od Nje dobijamo oplemenjujuće energetske impulse koji pomažu duhovni rast i razvoj Ljubavi u duši. Uznela Majka Marija zadužena je za razvoj čovečanstva tokom narednog perioda koji se odnosi na milenijum.

Pomaže u: Usvajanju dece, pitanjima vezanim za decu, podršci onima koji pomažu deci, plodnosti, milosrđu, milosti, saosećanju, veri, čudima i isceljenju svih vrsta.

 

 

 

Serapis Bej

 

Serapis Bej

Izvorno egipatski bog, kojem pripisuju osnivanje Luksora u Egiptu.
Serapis Bej je voljeni majstor koji nas disciplinuje u inicijacijama za uzdizanje.

Serapis Bej pomaže ljudima da dosegnu Vaznesenje kroz duhovno prosvetljenje. On, takođe, pomaže i nadahnjuje ljude na održavanje dobre fizičke kondicije i zdravog načina života. On promoviše lepotu i estetiku.

Vladika Serapis Bej pomaže ljudima da izdrže poteškoće koje tek dolaze i one koje su već u toku. Ovaj duhovni Učitelj pomaže nam da održimo odličnu duhovnu formu i kondiciju, nadahnjuje nas, uvek motiviše i daje nadu za dobru budućnost. Serapis Bej posebno podržava i pokrovitelj je slikarima, muzičarima generalno stvaraocima iz svake oblasti. Ovaj Učitelj je izuzetno ispunjen ljubaviju i jedno od njegovih plemenitih zaduženja je rad na sprečavanju ratova i uspostavijanju mira na planeti.

Pomaže kod: Zavisnosti i žudnje, uzdizanja, jasne komunikacije sa Bogom, vežbanja i gubitka težine, mira, ispunjenja sudbine ili proročanstva i prevazilaženja unutrašnjih muka da bi postali pozitivni izrazi za umetnike, muzičare i kreativne poduhvate.

 

 

Sen Žermen

Sen Žermen – Grof Sen Žermen, Čudotvorac Evrope

Sen Žermen je vrhunski alhemičar svete vatre. On nosi dar ljubičastog plamena slobode za transmutaciju sveta. Bio je višestruko talentovan čovek, majstor mnogih jezika, slikar, vidovnjak.

Sen Žermen je tokom svog fizičkog života živeo u Francuskoj i bio je nadaren mnoštvom talenata: Virtuozno je svirao violinu, bio je izvrstan medijum i umeo je da prenosi telepatske poruke. Govorio je nekoliko jezika, bavio se prefinjenim slikarstvom, a takođe je proučavao alhemijske nauke i podučavao druge. Učestvovao je u osnivanju nekoliko tajnih društava, uključujući frankomasone Bio je takodje i veoma tajanstven čovek i svi koji su ga poznavali nekako su razumevali da je on istinski znao sve o svojim prošlim životima, kao i budućim dolascima na zemlju. Mnogi veruju je posedovao dar fizičke besmrtnosti. Ono šta je sigurno jeste da je ostvario svoj uticaj na istoriju politiku mnogih zemalja Stare Evrope i šire. Uzneli učitelj Sen Žermen uvek teži ka saradnji sa svim služiteljima Svetlosti, svima onima koji se trude da pomažu svetu u pročišćenju. Njegova jača strana je sagorevanje i ponovno rasplamsavanje svega što ometa pun izraz duše u oslobađajuću svetlost.

Pomaže u: alhemiji, udobnoj interakciji sa autoritetima i uticajnim ljudima, hrabrošću, smerom, svrhom života, čudesnim manifestacijama, istrajnosti, psihičkoj zaštiti i čišćenju prostora.

 

 

 

Buda Majtreja

Buda Majtreja

Poznat jei kao Buda Budućnosti, Budući Buda, Gospod Majtreja, Srećni Buda, Buda koji se smeje, Majtreja Buda, Miroki - Bosatsu.

Istoričari se razilaze po pitanju porekla Bude Majtreje. Neki od njih smatraju je tokom života u Kini on bio monah Širamati, koji je prikazivao neverovatnu dobrotu i saosećanje prema drugima. Kažu da se Širamati toliko trudio da svuda i uvek donese sreću da su ga nazvali Majtreja, što znači: onaj koji voli. Međutim ponekad ga nazvaju Hotej, koji je živeo za vreme dinastije Tank i bio je poznat po tome što je stalno delio deci slatkiše, kako bi ih obradovao. Postoji, takođe, i mišljenje da je Majtreja reinkamacija čuvenog, Riši, koji je bio opisan u Vedama i živeo je za vreme Krišne, a takođe, i za vreme zemaljskog života Gautame Bude. Smatra se da je Majtreja Bodhisatva (prosvetljeni) naslednik Gautame Sijiharthi Bude, Što označava sledeći Buda. Njega često prikazuju s osmehom na licu i izraženim okruglim stomačičem i nazivaju: Buda koji se smeje."

Pomaže u: unutrašnjem miru, svetskom miru, radosti, ravnoteži i umerenosti u životu, duhovnom rastu, saosećanju, toleranciji, prihvatanju životnih poteškoća, sagledavanju šire slike i putovanju života i razumevanju.

 

 

 

El Morija

 

El Moria - Gospodar Božije volje

El Moria je zasnovan na stvarnom čoveku po imenu Ranbir Sing, sinu vladara Kašmira 1840-ih. Daje rukovodstvo i upućivanje, a takođe pomaže u različitim životnim, situacijama u kojima je ljudskom biću potrebna pomoć.

UzneIi Učitelj El Morija nalazi se u stalnoj konekciji i saradnji s Arhanđelom Mihalom, a takođe šalje ljudima, koji su podešeni na Njegovu Božansku frekvenciju, harmonizujući Ljubičasti Zrak koji, takođe, štiti. VIadika El Morija, na molbu osobe, pomoću energetske Hirurgije ugraduje u oblast njene 4. čakre i u istu oblast sa strane leđa poseban energetski štit koji ostaje u energetskoj anatomiji osobe zauvek, te joj tako obezbedjuje siguru psihičku energetsku zaštitu.

Pomaže u: donošenju odluka, veri, postojanosti svojih uverenja, stabilnosti, utemeljenosti, energiji i psihičkoj zaštiti.

 

 

 

 

Kuthumi

Kuthumi 

Učitelj Kuthumi je čohan Drugog zraka (Himalajski Učitelj) i povezan je s Krunskom čakrom i sa Hramom Ljubavi, Mudrosti i Razumevanja. Učitelj Kuthumi javija se onima koji tokom ove epohe tragaju za uzvišenim znanjima i ta znanja žele da iskoriste za korist čitavog sveta.

Energija Učitelja Kuthumi isceljuje fizičko telo i um i prevazilazi tendenciju ka intelektualnoj uobraženosti ijudskog bića.

Ciij energije Učitelja Kuthumi jeste akfivacija Kundalini energije koja vodi ka širenju Univerzalne Svesti, Mira, Ljubavi i Svetlosti. Uzvišeni Učitelj Kuthumi, Čohan Drugog Zraka Božanske Svetlosti, za fizičkog života bio je poreklom iz Kašmira. Čovek plemenitog izgleda, visokog rasta, lepe gradje, imao je svetao ten, kosu bradu ziatkasto-braon boje, a kroz njegove oči, čudesne tamno teget boje, izranjala je ljubav i mudrost vekova. On je imao velika iskustva i široko obrazovanje, učio je na jednom od engleskih univerziteta. Čitao je mnogo knjiga različite tematike. Sva literatura tog doba nalazila je put do njegovog radnog kabineta na Himalajima. Njegov osnovni rad jeste energetizacija velikih filozofskih pravaca, a posebno interesovanje i angažovanje izazivaju dobrotvorni pokreti.
Ako otkrijete da ste ometeni u postizanju svojih glavnih ciljeva, Kuthumi vam može pomoći da održite marljivost. On će vam pomoći da organizujete svoj raspored na uravnotežen način.

Pomaže u: fokusiranju, posvećenosti životnoj svrsi, alhemiji, rešavanju problema, višoj mudrosti, svesnoj nameri, strpljenju, ispoljavanju neverovatnih ili čudesnih stvari, i korisno je za pronalazače i preduzetnike.

 

Uznelim Učiteljima možemo se, takođe, obraćati sa ciljem dobijanja saveta, upućivanja ili pomoći. Možemo ih prizivati pre izvođenja autotretmana ili drugih energetskih tehnika iz bilo kog Reiki stila ili bilo koje energetske metode.

Seminar održava: Reiki Master-učitelj Dragana Stašević

Uslovi: Nema.
Na kraju seminara dobija se: sertifikat o završenoj obuci i detaljan priručnik i sertifikat u elektronskoj formi

Metod podešavanja: Distanciono online.

Kotizacija: 60,00 Eur