BLOK KANALA "SRECNI SIMBOLI"

BLOK SREĆNI SIMBOLI

Blok Kanala „SREĆNI SIMBOLI“- Vaša tajna veza sa svetom uspeha i blagostanja.

Blok kanala "Srećni Simboli" predstavlja jedinstveni multidimenzionalni blok kanala dizajniran da unese sreću, uspeh i harmoniju u sve sfere vašeg života. Ovaj moćni set energetskih kanala otvara vrata pozitivnim vibracijama, pomažući vam da privučete obilje i prosperitet bez muke. Praktikovanjem ovih kanala, možete ostvariti duboke promene i unaprediti svoj život na više nivoa.

Benefiti praktikovanja "Srećnih Simbola":

  • Osnaživanje ličnog i profesionalnog razvoja: Otključajte svoj pun potencijal i izgradite samopouzdanje potrebno za ostvarivanje vaših ciljeva.
  • Povećanje finansijskog blagostanja: Privucite obilje i finansijske prilike koje mogu transformisati vaš ekonomski status.
  • Unapređenje emotivnog i mentalnog zdravlja: Smanjite stres i poboljšajte svoje opšte emocionalno stanje, pronađite mir i sreću u svakodnevnom životu.
  • Jačanje duhovne povezanosti: Razvijte dublji osećaj povezanosti sa duhovnim silama i univerzalnom energijom.
  • Poboljšanje međuljudskih odnosa: Unapredite komunikaciju i odnose s ljudima oko sebe, privlačeći pozitivne i podržavajuće veze.
  • Oslobađanje od starih obrazaca i ograničenja: Očistite stara ograničenja i negativne obrasce ponašanja koji vas sprečavaju da napredujete.

Sa "Srećnim Simbolima", svaki dan možete korak po korak graditi bolju i srećniju verziju sebe. Evo šta svaki kanal u ovom bloku nudi:

KLANDAJK: Kroz ovaj kanal, vibracije sreće i uspeha postaju vaši vodiči u svim sferama života. Pretvorite se u magnet za pozitivne prilike bez potrebe za specifičnim namerama - Klandajk intuitivno radi za vas, prilagođavajući se vašim individualnim potrebama. Ovaj moćan kanal može unaprediti vaš lični i profesionalni život, povećati vaše finansijsko blagostanje, i takodje može osnažiti vašu unutrašnju harmoniju. Preporučuje se aktivirati ga uz svaki od ostalih kanala.

Kanal BOG-BAHUS: Ovaj kanal odlikuje se zadovoljstvom i uživanjem koje donosi njegovo delovanje. Iako je Bahus poznat po svojim šalama, svaka od njih nosi pozitivnu energiju koja će vas ostaviti veselim i ispunjenim. Razumevanje duha Bahusa omogućava vam da uživate u životu punim plućima, pozivajući radost i smeh u vašu svakodnevicu.

SLAJDRIS: Ovaj kanal je vaša veza sa duhovnim učiteljima i višim energijama. Kanal Slajdris deluje na neočekivane načine, često vam pružajući upravo ono što vam je potrebno u trenutku kada to najmanje očekujete. Za one koji traže duhovno vođstvo, Kanal Slajdris nudi pristup znanju i mudrosti koje prevazilaze obično iskustvo.

KASIOPEJA: Promenite način na koji percipirate stvarnost uz pomoć Kanala Kasiopeja. Ovaj kanal vam pomaže da uskladite svoj govor i misli sa Višim Silama, pružajući neophodnu podršku za vaš trenutni životni razvoj. Kanal radi na usavršavanju verbalne artikulacije koja može uticati na vašu stvarnost kao i uspostavljanju pravilne komunikacije sa Univerzumom koja može otključati vrata vašeg napretka.

PLATO ANĐELA: Kanal donosi stalnu podršku i zaštitu anđela. Medjutim, Plato Anđela nudi više od običnog vođstva - on informiše, štiti, sugeriše i pomaže u dešifrovanju važnih poruka koje vam mogu transformisati život. Otvoren kanal i stalna interakcija sa anđelima može rezultirati dubokim ličnim promenama, čineći vas srećnijim i uspešnijim.

Svaki od ovih kanala pruža jedinstvene benefite koji su usmereni na unapređenje različitih aspekata vašeg života. Kad radite sa Blokom Kanala "Srećni Simboli", pozivate moćne saveznike u svoju svakodnevnu praksu, kreirajući bogatiji i ispunjeniji život.

••••• 

Način pohađanja obuke: Online, individualno.
Preduslov: Nema.

Predavač: Dragana Stašević, Reiki Grand Master Učitelj.
Kotizacija: 65,00 eur (plaćanje u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan uplate).

Svaki polaznik će, uz obuku, dobiti elektronsku verziju priručnika i sertifikata. Stečene veštine i energije mogu se koristiti kako za ličnu primenu, tako i za pružanje pomoći drugima.