Svetlosni Kozmetolog

svetlkozmet

Svetlosna kozmetologija je zajednička aktivnost čoveka i Viših Sila. Nakon svake sesije, osoba postaje ne samo mlađa i lepša, već ona i duhovno raste.

I više od toga. Ovo je vrsta isceljenja, kada iscelitelj pružajući klijentu tretman podmlađivanja i oporavka od bolesti i sam prima isti tretman i zajedno sa klijentom sledi put duhovnog razvoja. To se dešava zbog toga što u apsolutno svim seansama učestvuju Viša Bića Svetlosti - Eška, Aja Sofija, Marija Magdalena, Arhanđeo Mihael, Arhanđeo Rafael, koji nam, kao što znamo, pomažu i odgovaraju na naše molitve po pitanju zdravlja, mladosti, lepote...
Kada se inicira u ovu specijalnost, u biopolju se fiksiraju tri kristala svetla, simbola ispletenih od Božanske svetlosti, koji se aktiviraju  nakon izgovaranja određenih mantri. Kroz njih, Svetlosni Kozmetolog koristi zrake najviših vibracija potrebnih za provođenje sesija. Nema potrebe dirati pacijenta rukama, masirati ga ili trljati nekom vrstom kozmetičkih sredstava. Uticaj se događa bez kontakta, na nivou ćelija. Aktiviran je gen mladosti. Naravno, radi se o postepenom procesu. U početku se starenje usporava. Onda staje, nakon čega sledi proces podmlađivanja.


Ovaj oblik kozmetike deluje PODMLAĐUJUĆE na fizičko telo.


Izgled će se promeniti nakon nekoliko sesija. Koža tela će postati i jača i nežnija zbog jačanja vezivnog tkiva. Izgledaćete mlađe, svežije i zdravije. Ćelijska struktura kože se menja i podmlađuje.


Ovaj oblik kozmetike deluje ISCELJUJUĆE na fizičko telo.


Visokofrekventni kristali utIču na vaše organe i leče ih na ćelijskom nivou. Već nakon nekoliko sesija, osetićete promene u vašem telu.


Ovaj oblik kozmetike energetski deluje na SVA SVETLOSNA TELA.


Njenim praktikovanjem se dešava pročišćavanje i energizacija vašeg Svetlosnog tela. Uklanja se "ulazna" strana energija. Vaše emocionalno stanje se poboljšava.

Ovaj oblik kozmetike ima efekat podmlađivanja na nivou DNK.


Budući da starenje postoji samo u dualnosti, ova informacija će biti uklonjena iz vaših ćelija i DNK. Program starenja se zaustavlja i instalira se novi program PODMLAĐIVANJA! Od ovog trenutka počinje "odbrojavanje". Vaše telo i organi postaju mlađi!


Važno je razumeti da energija funkcioniše veoma moćno i veoma intenzivno tokom sesije. Uticaj ove energije će biti produktivniji, ako otvorite svoje srce i dozvolite kristalima da izvrše svoj blagotvorni uticaj. Shvatite da ste Anđeo i da možete da živite na Zemlji mnogo duže nego što vaša svest razume.


Tokom sesije, na vas utiču tri kristala fiksirana na posteru i Anđeli: Eška, Aja Sofija, Arhanđel Rafael i Ranuar.
Osim toga, po želji možete koristiti anti-age kremu za lice i anti-age kremu za telo koja je napunjena energijom Aja Sofije. Ova krema deluje na podmlađivanje vaših ćelija.


Šta se dešava tokom sesije Svetlosne Kozmetologije?


Uz pomoć Nove energije, starenje ćelija će biti usporeno, zaustavljeno, i onda počinje proces podmlađivanja. Transformacija u ćelijama se može osetiti već na sesijama, kao što su toplina, peckanje, prijatni osećaji u telu, povećana cirkulacija krvi, ružičasta koža i poboljšano raspoloženje. Zbog jačanja kože može doći do pojave simptoma blagog pritiska i napetosti kože. Klijent će definitivno osetiti promenu.


Čišćenje
Kod energetskih tretmana pomlađivanja i isceljivanje kože i tela, ćišćenje je neizbežno i neophodno. Tokom procesa čišćenja mogu se javiti sledeći simptomi: svrab, akne, dijareja, učestalo mokrenje. Kao kod homeopatije, možda ćete se osećati još gore, ali stanje se vraća u normalu nakon 3 do 4 sesije.
Sprovodjenje sesije.
Tokom sesije uključena je meditativna muzika za duboko opuštanje. Klijent sedi ili leži ispred plakata na kojem se nalaze visokofrekventni kristali protiv starenja, a na  suptilnom nivou, dešava se komunikacija sa njegovim ćelijama u vezi njihovog obnavljanja, lečenja, oporavljanja. Za to vreme praktičar Svetlosne Kozmetologije obavlja tretman. Da bi se postigli maksimalni rezultat, idealno je da se sprovede 10 sesija.
Krema.
Tokom sesije, potrebno je napuniti i kremu koju klijent inače koristi, za dalju upotrebu. Krema se može nanositi na kožu 3 puta dnevno.
Trajanje i dinamika sesija.
Sesije se održavaju u roku od 2-3 dana, ne više i ne više od 20 minuta. Energija je vrlo jaka i telu se mora  dati vremena  da se prilagodi promenama.
VAŽNO.
Proces pomlađivanja se postiže potpuno samo ako osoba napusti kolektivnu svest o procesu starenja. Mentalna slika starenja je veoma moćna u našem društvu, važno je izaći iz ovog univerzalnog programa. Ne raspravljajte o starim i mladim ljudima, ne smatrajte se ni starim ni mladim, prosto, napustite ove starosne okvire.

 

PROGRAM SEMINARA


• O metodi, Svetlosnim kristalima – formulama pokretanja energije, načinu razvoja veštine rada sa svetlosnim energijama.
• O spoljašnjem i dubinskom podmladjivanju za sebe i druge ljude, sprovodjenje tretmana na daljinu, pravljenje dopunskih sredstava i ostalo…
• O tehnici „Ujedinjena čakra”. Inicijacija.
• O tehnici „Ujedinjenje 999”. Inicijacija.
• Praktikovanje tehnike “Ujedinjena čakra”.
• Inicijacija.
• Praktični rad. Izvođenje tretmana „Svetlosne kozmetologije”.
• Dodela sertifikata.

Tehničke informacije

Dostupni metodi inicijacije
- Distanciono podešavanje, 1 na 1

Uslovi: Prvi stepen Reiki metode ili nekog drugog sličnog sistema samo za distanciono podešavanje.
Seminar vodi: Dragana Stašević, sertifikovani Reiki Master Učitelj
Nakon savladanog seminara se dobija detaljan priručnik i sertifikat.
Kotizacija: 50,00 Eur (samo za ličnu upotrebu), 100,00 eur sa pravom prenošenja.

Kotizacija je fiksna i ne podleže popustima.