Reiki Novac Nove Realnosti

REIKI NNR

 

Svaka osoba na planeti povezana je sa novčanim potokom. Svi menjaju svoj rad za novac, nešto kupuju, vodeći računa o svom blagostanju. I iz toga sledi da je svaka osoba ukljkučena u rad monetarnog egregora, odnosno ne postoji nijedna osoba od koje bi se egregor okrenuo, njemu je potrebna energija u vidu misli, emocija, akcija u odnosu na novac. Pri tome, potrebna mu je kako pozitivna tako i negativna energija. Vi ste ti koji možda niste zadovoljni postojećom razmenom, ali to je drugo pitanje.

Odgovor egregora je uvek adekvatan onome što je u njega uloženo. Šta ste platili, to ste i dobili. Isplate se vrše prema doprinosu, i ne uvek u novcu. U stvari, njega nije briga s kojim predznakom dajete energiju. Glavna stvar je da je ima puno.

Zamislite osobu kojoj je „sve loše“, koja vidi svet samo u crnom. Nesposobna je za pozitivne emocije. Njena glavna misao: "Para nema i nikada ih neće biti." Subjekt emituje negativ, a monetarni egregor prihvata takvu ponudu. Ali da bi nastavio da dobija energiju, egregor sve vreme stvara situacije u kojima ovaj pojedinac jednostavno eksplodira negativnim emocijama - gubitkom novca, neuspesima na poslu i u biznisu. I obratno, osećate radost procesa zarade i vaših uspeha - egregor će izbaciti mnogo dobrih događaja, jer mu je potrebna ova energija!

Vremena su takva da su mnogima od nas potrebne dodatne snage kako bi poneli i izdržali finansijske krize, koje se odigravaju kako oko nas tako i u našim životima. Svet kolektivno prolazi kroz transformacioni period, čemu svedočimo svakoga dana.
Nova energija “Reiki novac nove realnosti“ pomoći će u otklanjanju finansijskih problema, daće veliku podršku i stabilne prilive novca, a što je najbitnije daće vam instrument pomoću kojeg ćete lako i uspešno prevazići svaku poteškoću u oblasti novca.
Pošto živimo u vrlo turbulentnim vremenima, gusto nabijenim informacijama koje se neprestano menjaju, energetska metoda Reiki Novac Nove Realnosti zapravo je i osmišljen za uskladjivanje sa energetsko informacionim kretanjima i promenama u egregoru novca, bilo da se radi o ličnom učešću, učešću porodice, kolektiva, firme ili pak celog vašeg roda.

U tom smislu, sastoji se iz tri nivoa:

1. INDIVIDUALNI
Pruža siguran napredak i stvara mogućnosti za postizanje ličnog prosperiteta usred kolektivnog finansijskog stresa. Pomaže u stvaranju sfere prosperiteta oko vas i pomaže u rešavanju ličnih problema sa novcem.

2. GRUPNI
Leči kolektivna novčana pitanja i karmu sa porodicom, prijateljima, precima, kolegama sa posla itd.

3. GLOBALNI
Pomaže da se monetarna energija planete transformiše u održivi oblik svesnog kapitalizma.

Kao što je to bilo i u slučaju rada s energijom “Reiki novac”, ne mora da znači da će se praktikovanjem ove nove energije momentalno manifestovati za vas ogromna suma novca koja dolazi ni od kuda, mada se i to dešava ali retko. Ova energija omogućava da stignete na najbolju moguću za vas poziciju i stabilno je zauzmete u dato, finansijski nesigurno, vreme. Kod nekoga će to da uključuje jasne finansijske prilive, kod drugih taj procvat može doći u drugim oblicima, jer procvat ima mnoge forme.

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Reiki Master Učitelj.

Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 50,00 eur