Energije za rad s kontinuumom Prostor - Vreme

MDOM

 

ENERGIJE FOKUSIRANE ZA RAD SA SVEŠĆU I PODSVEŠĆU ČOVEKA, VREMENSKO PROSTORNIM KONTINUUMOM

I MATRICAMA ČOVEKOVOG ŽIVOTA

80. ELANIA (Energija oslobađanja nesvesnog): Radi kroz integraciju i stapanje sa Jedinim - transformacija u Ljubav, Svetlost i razvoj. Moćna, ali mekana vibraciona energija, spiralno ulazeći i izlazeći nezamislivim brzinama. Ulazi od vrha do dna, a odozdo obavija i i izaziva izbijanje energije kroz srce. Njen rad može izazvati suze, lučenje pljuvačke, telesne zvukove (podrigivanje, vetar), važno ih je pustiti napolje, jer pokrenut je mehanizam prečišćavanja fizičkog organizma ili samoizlečenja. Postoji transformacija nesvesnih slojeva u svest. To su, po pravilu, razni strahovi, stresovi, bol - sve potisnuto i zastrto, potisnuto i neobrađeno. Probuđeno je unutrašnje dete u čoveku. Na početku dejstva uključena je čisto zemaljska energija - gusta, prema kraju - energija višeg Božanskog plana, nakon čega dolazi do stapanja sa Jedinim i ispunjavanja Ljubavlju. Energija prodire u najdublje slojeve podsvesti donosi osećaj ravnoteže i zaustavljanje unutrašnjeg dijaloga, snažno prodire kroz fiziku, čisti psihu, gradi energetska tela. Vraća vreme unazad, da bi sve potisnuto iznela u shvatanje i svest, donoseći čistoću percepcije srcem, snažno čisteći karmička opterećenja Roda. Tokom razrade koncentriše vreme u jedan trenutak, ali u njemu je dubina vremena celokupnog postojanja date Duše. Može dati efekat vakuuma u prostranstvu. Važno je deliti ljubav sa svetom nakon sesije i ova razmena je važna!

81. KIU-TA-NAI: Energija je portal za rad sa vremenom i prostorom, memorijom, svešću. Omogućava izlaze i prelaze stanja fizičkog tela. Daje odnos između nesvesnog, duboko skrivenog sloja ljudske psihe i svesnog, osvešćenog. Energija je prekidač, energija je prelaz, račvanje u Matrici. Štiti i uspostavlja ovde i sada. Za Duše-lutalice, a ne našu inkarnaciju, to će biti lift - tranzit koji će ih premestiti u prostor i vreme koji im trebaju. Energija, sabija i rasteže vreme, pretvara na zahtev prostor, arhivira sećanje i svest Duše. NOSI STANJE OPUŠTANJA, JASNO RAZUMEVANJE I HARMONIJU. Potreban je pažljiv rad s ovom energijom.

82. KOLEVKA ŽIVOTA: simbol-portal za saradnju, sesije, dijalog sa Vrhovnim. Importuje svest čoveka na Početak - Početak Života. To je sama po sebi informativna komponenta.

83. MAGIČNI ŠTIT (simbol zaštite): Rad sa simbolom. Mentalno unesite simbol, stopite se s njim i zatvorite u vremenu. Gradi zaštitu na svim nivoima, od fizičkog do viših nivoa na svim nivoima energije. Čini neranjivim za bilo kakve napade, ali istovremeno ne blokira čovekovo polje i kanale za komunikaciju sa Vrhovnim. Čisti od entiteta, od niskofrekventnih misli, donosi harmoniju, koncentraciju, uklanja bilo kakvu magiju, privlači blagostanje, daje viziju prilika. Simbol se jednom ugradjuje u polje osobe. U Magičnom štitu možemo voditi astralnu bitku, i ne samo bitku za spašavanje, već i bitku-napad. U Magičnom štitu otkriven je novi kvalitet koji dovodi do njegove trenutne transformacije, do veće dubine i veće snage. A iste osobine poseduje i energija Prajm-Ki-Dora, Prajma. A ako se integrišete u ove energije u svrhu vođenja astralne bitke, tada se uronite, kao u izraženo svetlećem oklopu, i postajete nevidljivi, neranjivi. Odnosno, sve je u jednom - i nevidljivost, i brzina, trenutni udar, automatizam. U tim energijama, na nivou astralnih trenutaka, manifestuju se automatsko samoodrzavanje i automatski napad. Ali možete raditi i svesno. Ako imate situaciju da morate da vodite astralnu bitku, relativno govoreći sa neprijateljem, onda ćete se pored toga što možete svesno da se borite sa njim, automatski paralelno sačuvati i u energiji. Odnosno, pokazati neku vrstu napadačke snage i istovremeno biti u stalnom automatskom čuvanju. Energija će delovati sama od sebe, tako da se vaša snaga i koncentracija ne troše istovremeno na nešto drugo.

84. SIEL-MILAN-INA-UM (Energetsko stanje otvaranja novih mogućnosti, energija sreće). Gust, pulsirajući potok, teče i prodire istovremeno. Daje poletno raspoloženje, usklađuje, omogućava vam da živite radost bivanja, podiže inspiraciju, zaustavlja unutrašnji dijalog, čisti mentalno polje, pretvara konvencije i granice u širinu percepcije sveta. Potapa vas u stanje nestandardne vizije kroz otvoreno srce, prilagođeno jedinstvenom sinhronizovanom ritmu sa umom: svet se opaža u svoj svojoj dubini i raznolikosti. Energija praktično ne funkcioniše sa fizičkim nivoom, samo ukoliko je međusobno povezana sa stepenom čovekove svesti. Ujednačava auru, trenutno vraća energiju. Uranja u stanje stapanja sa svim što postoji, dok istovremeno filtrira sve što prolazi kroz um i srce, prilagođava čoveka vibracijama okolnog sveta. Za razvijene i svesne ljude rezultat se manifestuje u vidu uvida; prosečnog razvoja osoba, počinje da „vidi“ znakove na koje ranije nije obraćala pažnju. Reprogramira (npr. od negativnog stava do potvrde života): vidovitost se može dramatično promeniti i odmah ili vremenom - sve zavisi od spremnosti osobe. Ima mali lekoviti efekat: bolesti glave, krvnih sudova u fazi formiranja se nežno razrađuju, ali samo u fazi formiranja, a ne zanemareni oblik.

85. MOR-SENTA-ELIUM (Energija ispunjenja želja): Svetlosni tok, koji nije uporediv sa prethodnim: nije vatreni, nije vodeno-eteričan, ali je poseban, drugačijeg plana, čiji su koreni u Stanju Stvaranja. Pruža najbrže ostvarenje čovekovih dobrih želja. U slučaju sebičnih želja, on će ih takođe delimično ispuniti, ali samo u okviru ugovora međusobno povezanih ljudi. Gornji deo potoka „vodi vas u onostrano“, donji daje stanje duboke svesti zajedno sa ispunjenjem želja. Ovaj sistem brzog ispunjenja želja omogućava brzo ostvarivanje potrebnog iskustva živeći njihove posledice. Zajedno sa prečišćavanjem svesti i buđenjem svesti, povećavaju se i vibracije. Energija otvara srce, donosi čistoću dušama. U njemu je moguće stvoriti nove stvarnosti. Deluje na nivou Duše i Duha: vlada ugovorima, zbog čega se daje šansa da se realizuje primljeni novi nivo ovde i sada, čak iako to nije bilo unapred planirano. Ima blagi lekoviti efekat. Dobro odvezuje karmičke čvorove, bez obavljanja našeg posla za nas, omogućava život ne iskustvom, već mentalno - na nivou svesti. Daje snažnu zaštitu, zgušnjava energiju, privlači anđele čuvare, uspostavlja komunikaciju sa višim pokroviteljima. Radi na finansijskom blagostanju i obilju uopšte. Čini da shvatimo da je svet oko nas odraz naše sopstvene duše. U njemu su vantelesna putovanja moguća uz svest i zaštitu (rad sa vremenom i prostorom). Pojašnjava osećaj stvarnosti, uklanja iz stanja iluzije. Može raditi sa mentalnim bolestima.

MIR-NA-SEI-LA (Rad sa mrtvim prostranstvom): Energija-stanje-plavi vodopad. Daje isceljenje od umrtvljavanja, čišćenje prostora (stanova, naselja, posebno onih koji se nalaze u zoni nekrotičnih grozdova), čišćenje ljudske energije od vezanosti za „mrtvi“ svet, razvoj vidovitosti, uklanjanje svake magije (uključujući vudu i druge vrste crne magije). Daje sposobnost upravljanja mrtvim prostranstvom, istovremeno pružajući zaštitu od „mrtve“ energije. To može raditi ne samo za osobu, već i za masu ljudi i za velike prostore. Deluje automatski kada se otvori, trenutno deluje na fizičko telo i energetska tela u susedstvu, aktivira čakre, bistri mentalnu sferu, otvara srce. Na nivou Duha deluje na lakši rad karme. On će štititi u putovanjima, u sprovođenju planova, odvratiće nepotrebne ljude. U njemu možete pogledati prošlost i budućnost.

LEI-TA-MIO (Energija proleća i privlačenje ljubavi u život): Višestrana energija trenutne akcije, koja se sastoji od višeslojnih talasa , od kojih je svaki sledeći jači i dublji ... Trenutno otvara srce, zaranja u stanje ljubavi, izvlači iz depresije:dovodi osobu u stanje kada kaže "želim da podelim ovo sa drugima". Otvara se vizija lepote, povećava se nivo privlačnosti. Odlična je za duboke i ozbiljne veze za stvaranje porodice ili romantične veze, ako osoba još nije spremna za stvaranje porodice, ali duša traži ljubav, i ona može biti trenutno privučena u život iz nezamislivog broja prilika i mogućnosti. Na fizičkom nivou, telo se obnavlja za podmlađivanje, uklanjaju se toksini, započinje razvoj i aktiviranje čakri (odozdo prema gore), seksualna energija se trenutno pumpa i pojačava. Blokade u telu i energiji se probijaju, ljudsko polje se izravnava i postaje poput magnetnog svetionika za suprotni pol. Drugi i sledeći talasi uklanjaju fizički bol, donose buđenje svesti, osećaj snage, aktivnosti, izvlačenje iz lenjosti, ubrzavaju metabolički proces, dovode do svesti o razlozima zbog kojih se nije razvio u sferi odnosa, pomozite da se ovi razlozi pretvore u ljubav. U stanjima odbačenosti i izolacije pomažu u otvaranju srcem i dušom. Radi sa prostorom i vremenom na nivou suptilnih tela i na nivou Duha. Snažno razradjuje razloge neispunjavanja odnosa, transformišite jednostavne odnose u manifestaciju višeg reda. U životu se nijedna osoba ne inkarnira za usamljenost. Ako je sam, onda je zaglavljen u jednom zadatku, propuštajući sve ostale. Energija radi sa matricom, snažno povećava energiju socijalne realizacije → i finansijskog blagostanja - daje potpunu realizaciju u životu na Zemlji. Duboko deluje kroz karmu, odmah uklanja negativne programe te vrste.

LIU-VI-NA-VI   (Energija - stanje harmonije i mladosti, „Eliksir mladosti“): Deluje duboko na ćelijskom nivou, snažno deluje na štitnjaču, pojačava metabolizam, uranja i integriše u stanje večne mladosti, ispravlja strukturu DNK, neutrališe mehanizam starenja i smrti. Omogućava osobi da izabere da li će stariti ili ne, omogućava joj da smrša ili dobije potrebnu težinu. Deluje na obnavljanje i čišćenje fizičkog tela, ujednačava i zasićuje energiju, deluje kao duboki piling: izglađuje i najdublje bore, daje koži elastičnost, podmlađuje mentalno i emocionalno. Otvara srce, budi endorfine - hormone radosti. Izvlači uzroke starenja, razrađuje ih na karmičkom nivou. Budi želju za životom, ženstvenost / muževnost, seksualnost. Obnavlja telo na ćelijskom nivou, programira svest za podmlađivanje, uspostavlja vezu sa Višim Ja, sa Bogovima, povećava nivo empatije, atraktivnosti, donosi jasnoću misli. Budi i jača instinkt materinstva i očinstva, priprema telo što je više moguće za rađanje zdravog deteta. Obnavlja razmenu energije, daje moćno ostvarenje sila. Sama energija uranja u stanje blagostanja, spokoja i harmonije. Vraća prirodnu lepotu, pokretljivost, efikasnost. Odlično deluje na kičmu i zasićuje kiseonikom.

 

Način obuke: On-line. Jedan na Jedan.
Uslov: Blok Tvorca. Isceljujući kanali i Informacioni kanali Prvog Bloka Sinergoetike.

Dužina trajanja obuke: Dve sesije, minimalna pauza izmedju 48 sati. Trajanje seanse i inicijacije - sat vremena.
Obuku sprovodi: Dragana Stašević, Grand Master Progresor Sinergoetike

Kotizacija za praktičarski stepen: 60,00 eur u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

Uz obuku se dobija priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.
Energije mogu da se primenjuju kako za sebe tako i za pomoć drugim osobama.

 

Posebna pogodnost, kotizacija za kompletan Drugi Blok: 350,00 eur u dinarskoj protivvrednosti.