Reiki Novac

reikimoney1

Jedan od načina da postepeno promenite situaciju finansijskog blagostanja na bolje, kao i da značajno povećate vašu sposobnost da dobijete materijalno bogatstvo iz Univerzuma.

Reiki Novac je reiki stil koji radi sa duhovnom energijom novca. Pomaže vam u sposobnosti da zaradite i efikasno upravljate novcem. Ona takođe pomaže Univerzumu da pokrene energiju koja okružuje Reiki novac.

Kada je u pitanju Reiki novac - manje je reč  o manifestaciji obilja a više o uklanjanju negativne energije u odnosu na novac. To je takođe odličan dodatak bilo kojem prosperitetu, obilju i manifestacijskom radu koji trenutno možete obaviti.

Morate da zapamtite da sve počinje u energetskom polju, pa ako imate problema sa novcem, to je verovatno zbog glavnog problema koji leži u vašem energetskom sistemu! Postoje tri vrste energije koje se odnose na novac:

► Vaša lična energija novca
► Energija Novca Roda
► Duhovna energija novca

Reiki novac je posebno važan za Svetlosne saranike i iscelitelje. Jedan od ciljeva Reiki Novca je da im pomogne da budu u stanju da zarade sve što im je potrebno da slede svoj vlastiti put.

Što više koristite Reiki Novac, to se njegova efikasnost povećava. U početku, Reiki Novac će raditi na uklanjanju negativnih problema i energije u odnosu na novac. To će ojačati vaš energetski sistem. Što više koristite energiju, jači ćete postati u radu s njom, jer negativna energija će biti uklonjena i pojavit će se elementi privlačenja novca

Imajte na umu, da svi imamo različite probleme u odnosu na novac, rezultati rada se razlikuju u zavisnosti od osobe. Ako imate mnogo prošlih života koji su ostavili negativne otiske u vašoj duši, možda ćete morati puno raditi s Reiki Novcem za te probleme pre nego što budete u mogućnosti da koristite ovaj sistem da manifestujete ono što želite. Dobra vest je da ne morate tačno znati koji su problemi u prošlim životima - energija će sama obaviti posao.

Kada ste usklađeni sa Duhovnom Energijom Novca, povećavate vibraciju novca širom sveta, kako bi on postao  više darežljiv, kooperativan i kako bi se uspostavila jednakost. Uskladite se s namerom da  zaradite novac sledeći svoj najviši cilj. Uklanjate energetske blokade koji uzrokuju da sabotirate sebe u odnosu na novac. Ako imate problema sa bankovnim računom, ako imate tendenciju da sve potrošite do poslednjeg dinara ili ako imate drugih finansijskih problema, Reiki Novac bi trebao pomoći.

Postaćete sposobniji da manifestujete novac u svom životu. Reiki Novac vam ne dozvoljava da se "obogatite". Reiki novac će vam pomoći da transformišete energiju novca na planeti pored lične pomoći vama.

Prvi stepen - Reiki Novac PRAKTIČAR
U Prvom stepenu Reiki Novca stvorićete okolnosti koje će povećati vašu sposobnost da opažate vibracije energije novca i da ih transformišete u konkretna materijalna dobra. Na ovom stepenu, odmah, će početi rad na negativnim programima koji su prepreka slobodnom protoku energije novca u vašem životu. Vaši strahovi i zabrinutost zbog novca na svakoj sesiji Reiki Novca će se pretvoriti u programe koji za cilj imaju privlačenje Novčanog toka, a ne njegovog blokiranja, jer je strah glavna prepreka bilo kakvom ispoljavanju obilja života.

Drugi stepen - Reiki Novac MASTER
U drugoj fazi Reiki Novca dobijate tri monetarna simbola, a nakon inicijacije, nivo vibracije vaše energije se povećava, i zato ste spremni da primite više koristi u svom životu. Ako imate Master Učiteljski nivo Reikija sa pravom inicijacije, onda vam drugi stepen Reiki Novca daje mogućnost da trenirate i inicirate druge u ovaj sistem.

Treći Stepen - Reiki Novac GRAND MASTER
Ova faza obezbeđuje nove alate koji povećavaju vibracije prethodnih faza i snagu vaše energije, koja će vam omogućiti da postanete moćan „magnet za novac“. Takođe vam omogućavaju da poučavate i posvećujete u sistem Reiki Novac na daljinu.

Trajanje seminara je 3 - 4 sata.
Seminar održava: Reiki Master-učitelj Dragana Stašević
Na kraju seminara dobija se: sertifikat o završenoj obuci i detaljan priručnik.

Metod podešavanja:

1. Uz lično prisustvo "jedan na jedan"

2. Uz lično prisustvo u grupi - Seminar.

3. Distanciono podešavanje - uslov Reiki praktičari II stepena ili odgovarajućeg stepena nekog drugog energetskog sistema. 

Kotizacija Prvi Stepen - praktičarski: 35,00 Eur

Kotizacija Drugi Stepen - praktičarski: 40,00 Eur

Kotizacija Treći Stepen - praktičarski: 50,00 Eur

Minimalni razmak izmedju podešavanja je 15 dana.