Iscelitelj Novog Vremena

Iscelitelj Novog Vremena
 
Dejstvo Iscelitelja Novog Vremena očitava se kroz kanal za isceljenje Šarantron, koji je tek od pre nekoliko godina dostupan čovečanstvu. Tokom seanse, u rad su uključeni visokoenergetski kristali koji manifestuju svoje delovanje na emocionalnom, mentalnom i fizičkom nivou. Isceljivanje se vrši uz učešće Anđela (visoko razvijenih, visoko duhovnih Bića) a uticaj se vrši na fizičkom, emotivnom i mentalnom nivou.

Ako ste spremni preuzeti odgovornost za svoj put ozdravljenja, tada će ove tehnike isceljenja koja vodi svoje poreklo izvan igre dualnosti, sa svim energijama i vibracijama unutar njih, moći vratiti sva vaša tela u Božanski red. To znači biti zdrav.

Tokom seanse isceljenja rade Anđeli za isceljivanje,kojih ima puno i mnogi su specijalizovani za rad sa pojedinim organima i sistemima. Oni mogu, zahvaljujući svojim zvučnim i svetlosnim frekvencijama, učiniti puno za vas.

Svetlosna profesija "Iscelitelj Novog Vremena" vam omogućuje uspešan rad:
- sa fizičkim bolestima i poremećajima (glavobolja, nesanica, umor, poremećaj sna, oslabljen vid, alergije, dijabetes, astma, problemi sa pritiskom, gastritis, prekomerna težina, bolovi u leđima, loša krv, itd.);
- sa neželjenim emocionalnim stanjima (sumnja, strah, bes, praznina, stres, depresija, tuga, nepoverenje u vlastite snage itd.);
- sa starim modelima ponašanja - nekvalitetne ideje o sebi i svetu (nespremnost spoznaje istine, skepticizam, kompleks inferiornosti, strahovi, nedostatak mira i odmora, čežnja za slobodom i drugi).

Kroz ovaj seminar (a moguće ga je savladati i distanciono i u živom kontaktu), dobićete:

- Spisak Anđela Isceljenja sa specijalizacijom svakog od njih.
- Visokoenergetske kristale za isceljivanje.
- O čakrama i njihovim simptomima i isceljivanju.
- Metode isceljenja fizičkih i emocionalnih tegoba
- Lečenje simptoma svetlosnih tela
- Izbavljenje iz starih obrazaca ponašanja.
- Recepture.
 

Uslovi: Ujedinjenje 999 i Objedinjena Čakra (dobijaju se kao bonusne tehnike uz sistem). Poželjno je Reiki I stepen.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Reiki Master Učitelj.

Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 120,00 eur