Prvi Stepen

reikiself1

Prava korist od Reiki – Prvog stepena je da započinjete svoje putovanje u otkrivanju samoga sebe. Ako ste već na duhovnom putu, ubrzaćete svoj napredak i doživeti čudesne rezultate u svim područjima života. Dakle, prva korist je lični rast.


Druga korist je da ste praktikovanjem Reiki metode u mogućnosti da prventivno utičete na stanje vašeg organizma. To vam omogućava da uživate u dobrom zdravlju do kraja života jednostavnim praćenjem dnevne procedure Reiki tretmana. 


Treća korist je da imate potpunu podršku svog Reiki učitelja koji je jedan od vaših vodiča na duhovnom putu i uvek je dostupan da vas podrži. Vaš Reiki učitelj će vam reći šta možete očekivati dok napredujete, reći će vam koji su glavni koraci na tom putu i koji će vas, takođe, upozoriti na zamke. Sve ovo će pomoći da nastavite svoj napredak beskrajno.


Četvrta korist je da ste sada prilagođeni Reikiju, Univerzalnoj Životnoj Energij. Imate direktan pristup neograničenoj količini energije. Možete 'uključiti' Reiki i dobiti više energije kad god vam zatreba.


Peta korist je da kada koristite Reiki položaje ruku za čišćenje vaših čakri, počinjete da doživljavate sve više i više slučajnosti i čuda u različitim životnim oblicima.


Šesta korist je u tome što uz pomoć Reiki metode možete otkloniti stres veoma brzo. A kada na tome svakodnevno radite, time otklanjate akumulacije stresa u vašem organizmu a koji je glavni uzročnik većine bolesti.


Sedma korist je da možete da pomognete svom telu da se isceljuje tako što dajete Reiki energiju bilo kom delu tela koji zahteva isceljenje. Medjutim, stručna medicinska pomoć je primarna a praktikovanjem Reikija ćemo dodatno ubrzati oporavak.


Osma prednosti Reikija je da je opuštanje. Onog trenutka kada shvatite da ste umorni možete praktikovati Reiki nekoliko minuta i vratiti se na posao. Ovo ima neverovatno pozitivan uticaj na vašu produktivnost. Zbog toga se Reiki probija u korporativnom svetu.


Deveta korist je da su vaše emocije pod kontrolom. Ovo ima pozitivan uticaj na vaše odnose. Sa ljudima različite prirode se slažete sa lakoćom i milošću. Postižete mnogo više zbog vaših pozitivnih misli i zdravih odnosa sa ljudima oko vas.


USLOVI ZA OBUKU U PRVI STEPEN


Da ste punoletni i imate interesovanje i spremnost za savladavanje Reiki veštine u cilju rada na sebi i poboljšanja vašeg života.

Lično prisustvo. On line podešavanje u Tradicionalni Reiki ne sprovodimo, jer postoji realna mogućnost da inicijacija bude nepotpuna i pogrešna što može izazvati probleme različite prirode kod učenika.

 
KONTRAINDIKACIJE

Ugrađen pejsmejker

Prisustvo psihotičnih epizoda, mentalna i psihička rastrojstva, ili drugi poremećaji mentalnog karaktera (u prošlosti ili sadašnjosti), svi tipovi šizofrenije.

Trudnoća.


MERE OPREZA


Insulinska terapija

 

Na seminaru, svaki student I stepena dobija:
Sertifikat o završenom I stepenu
Detaljan priručnik za I stepen.
CD sa specijalnom muzikom za sprovodjenje autotretmana.
Daljinske tretmane kao podršku u procesu čišćenja i razvijanja Reiki veštine.
On-line Reiki podršku i konsultaciju s Reiki učiteljem koji će odgovoriti na svaku nedoumicu u početnom praktikovanju Reiki metode.
Poklon inicijacija u neku od energetskih sistema koji će doprineti uspešnijem praktikovanju Reiki metode.
Popust za pohađanje bilo koje obuke po slobodnom izboru, van sistema Tradicionalnog Reikija.

Trajanje seminara je 6-7 sati.
Seminar održava: Reiki Master-učitelj Dragana Stašević

Metod podešavanja: 

Uz lično prisustvo u grupi - Seminar.

Kotizacija: 6000,00 rsd