Zlatni Reiki

reigold

 

Novi, viši nivo Kundalini Reikija

Bonus: Podešavanje na energosistem Zlatna svetlost

 

Preobražava strah i tamu u svetlost i radost. Zlatna Svetlost je najjača svetlost transformacije u fizičkom univerzumu! Na njenoj frekvenciji se ljudsko biće podešava zahvaljujući energiji svoje aktivirane Kundalini te stoga Zlatni Reiki predstavlja novi, viši nivo Kundalini Reikija.

Na frekvenciju Zlatne Svetlosti Univerzuma, ljudsko biće se podešava zahvaljujući energiji svoje aktivne i probuđene Kundalini i uz pomoć Životne energije, stoga predstavja jednu vrstu novih viših nivoa Kundalini Reikija.

Zlatni Reiki se uspešno primenjuje za efikasno oslobađanje od svih vrsta strahova, stoga, ostvaruje isceljujući uticaj u slučajevima fobija, emocionalnih trauma, kompleksa i depresija.

Zlatna Svetlost je vrlo moćna iscjeljujuća energija. Zlatna svetlost proizvodi čistu rezonancu energije, koja teče u svakom pojedincu i podiže njihovu vibraciju na takav nivo da proizvodi isceljenje u fizičkom telu. Može se koristiti kao obični Reiki ili u kombinaciji sa drugim energijama, posebno sa Kundalini Reikijem. Kombinujte Kundalini Reiki ili Zlatni Reiki i Zlatnu Svetlost pozivajući na ISTOVREMENO dejstvo - to će efikasno uticati na rešenje problema ili pitanja ne samo na nivou gustih energija (Kundalini Reiki), već i na tankim planovima situacije.

To je lagana, nezemaljska, isceljujuća energija. Kao u Kundalini Reikiju, možete prilagoditi predmete - drveće, biljke, kristale, talismane i ukrase, i još mnogo toga. Ovaj sistem se može koristiti u kombinaciji sa drugim energijama, na primer sa tradicionalnim Reikijem, a posebno se kombinuje sa Kundalini Reikijem.

Područja primene:
- samolečenje
- rad na situacijama
- harmonizacija odnosa
- punjenje i čišćenje predmeta i  životnog prostora
- tretman životinja, biljaka
- sve prakse Kundalini Reiki kursa


Seminar održava: Reiki Master-učitelj Dragana Stašević

Uslovi: Prvi Stepen Kundalini Reikija
Na kraju seminara dobija se: sertifikat o završenoj obuci i detaljan priručnik.

Metod podešavanja:

Distanciono online.

Kotizacija: 40,00 Eur