Andjeoski Reiki I

angelreik
 

  ANĐEOSKI REIKI - Ključ ka Svetu Andjela

Arhanđeli - to su veličanstvena bića koja su izabrala za sebe služenje Zemlji i njenoj evoluciju. Glavni zadatak Anđela je pomoć ljudima u njihovom evolucionom razvoju. I oni su spremni da vam pomognu u svim vašim velikim poslovima uključujući i svakodnevne stvari, kako se ne biste odvojili od svog duhovnog razvoja.


Ova pomoć će veoma brzo ući u vaš život, stalno ćete osećati ovu svetlosnu snagu. Često ćete imati osećaj naleta radosti i velike zahvalnosti, i tako iznova i iznova, dok u jednom trenutku ne shvatite. „Ovo je bilo od Anđela“. Ovaj seminar prođu praktično svi ljudi koji su došli u kontakt sa energetskim metodama. Lično, znam vrlo malo Reiki praktičara koji nisu prošli ovaj seminar. Ali, uslov za njega ne postoji, on je za svakoga, ne morate da budete Reiki.


Šta se dešava nakon seminara? Neverovatna čuda ulaze u živote ljudi. Takva da niko, čak i vrlo skeptični um, ne može to objasniti. Anđeli počinju da pomažu u svemu od uobičajenih poslova do izbora životnog puta. Iz iskustva znam, da mnogi praktičari traže njihovu pomoć i za mesto za parking, a kamoli nešto drugo.I oni pomažu... Ipak, njihova glavna uloga je pomoć u duhovnom razvoju čoveka.

Naš život je ono što jesmo, životni događaji odgovaraju našim vibracijama. Pokušavamo da promenimo i unapredimo pojedinačne događaje, zaboravivši da zavise od onoga šta smo i šta je naš nivo svesti. Ali, Anđeli nam mogu pomoći u glavnoj stvari - u promeni sebe. Šta bi bilo važnije od oslobađanja od straha, ponosa. Možete li zamisliti kako će se vaš život promeniti? Više nećemo morati da se upuštamo u situacije u kojima je ponos ponižen ili se pojavljuje strah.

Dakle, zraci za koje ćete dobiti podešavanja.

Ovde ćemo navesti samo glavne pravce, svaki Arhanđel, naravno, pomaže u mnogo većim oblastima:

Arhanđel Gavrijil - vodi nas duž puta naše misije, pomaže u svakom poduhvatu, projektu, obezbeđujući sve potrebne resurse. Pomaže nam da se rešimo neodlučnosti.

Arhanđel Mihajil - štiti nas od fizičkih i duhovnih opasnosti, pomaže da se oslobodimo strahova i steknemo samopouzdanje.

Arhanđel Rafajil - pomaže u lečenju, kao i u poboljšanju nivoa materijalnog blagostanja. Pomaže razvitku intuicije.

Arhanđel Jofijil - pomaže u kreativnosti, pomaže uvidima, donošenju odluka, pomaže učenju, pomaže nam da se povežemo sa višom mudrošću i, pored toga, pomaže u otklanjanju loših navika i gordosti.

Arhanđel Ćamujil - pomaže u donošenju ljubavi u naše živote, upoznavanje s ljubljenim čovekom ili ženom, poboljšanje odnosa. Pomaže u pronalaženju najpogodnijeg posla. Pomaže u svim našim uobičajenim poslovima.

Arhanđel Urijil - pomaže našoj duši da nadje mir i spokojstvo, kao i uspostavljanju pravde, izgradnji odnosa, u oslobađanju čvorova besa i straha u našoj psihi.

Arhanđel Zadkijil - pomaže u donošenju radosti u naše živote, pomaže da oprostimo, oslobodimo se negativnosti i čak neke negativne karme.

Arhanđel Metatron nam pomaže da dovedemo čistoću u misli, čistoću osećaja u naše živote. Jer ako nema čistoće misli, onda nema moći , odbrana je slaba i nema sile mišljenja u čoveku. Ovaj Arhanđel doprinosi ostvarenju čistih i svetlih namera.

Anđeli stvarno žele pomoći ljudima, samo treba da pitate. Prilagođavanje zracima i anđeoskim simbolima značajno će poboljšati vašu vezu sa anđeoskim svetom.
Ali to nije sve ...
Činjenica je da kada postanete vodič za ovaj svetlosni potok Anđela, proširujete mrežu svetlosti na Zemlji. Prostor oko vas počinje čudesno da vibrira i postaje lekovit...

Na seminaru ćete dobiti:

- Energetsko podešavanje na zrake osam Arhanđela i njihovih Andjela. Dobićete simbole koji će imati snagu u vašim rukama.
  Ovi simboli su kao ključevi od odredjenih energetskih zona Svemira i vi uvek, u svim situacijama, mozete vrlo brzo dobiti pomoć Anđela.
- Osam alata za efikasno upravljanje životom;
- Znanje kako ih pozvati, komunicirati, razne meditativne tehnike…
- Znanje kako pronaći pravo rešenje za svakodnevne probleme i teške situacije.

- Svaki učesnik seminara će dobiti na poklon Arhandjeoske karte i priručnik za primenu. CD sa meditativnom muzikom.

Ovo je sila koja će vam promeniti život i podržaće vas i vaše voljene tokom čitavog života.

Anđeli i arhanđeli će vam pomoći u svom radu, u vašem ličnom životu, u isceljenju, u novim projektima i u mnogim drugim stvarima. Bićete iznenađeni kada događaji oko vas počinju da oblikuju i vode ka najboljim rezultatima.

Uslovi:

Lično prisustvo, seminar traje 6 sati.

Distanciono podešavanje koje se obavlja u četiri dana.

Obuku održava Dragana Stašević Reiki Master Učitelj, Master Teacher Rays of the Archangel,

sertifikovan od strane ovlašćenog učitelja  Moskovskog Reiki Univerziteta "Sila Života" 26.11.2018.

Kotizacija: 100,00 Eur