Kundalini Platinum

KUNDALINI PLATINUM

 

KUNDALINI REIKI PLATINUM

 

Kundalini Reiki Platinum predstavlja najnoviju evoluciju u seriji Kundalini Reiki metoda. Ovaj inovativni pristup objedinjuje moć Reiki energije, koja je poznata kao energija Univerzuma, i Kundalini energije, koja predstavlja našu unutrašnju životnu silu. Zahvaljujući ovoj kombinaciji, praktičari mogu ostvariti izuzetne rezultate i otkriti svoje skrivene sposobnosti.

Šta je Kundalini Reiki Platinum?

Kundalini Reiki Platinum je unapređena verzija tradicionalnog Kundalini Reikija, kreirana da odgovori na nove vibracije i energetske promene koje su zahvatile Zemlju i Univerzum. Razvijen od strane Ole Gabrielsona, osnivača Kundalini Reiki sistema, ovaj metod sadrži samo jedan korak, ali sa proširenim i poboljšanim mogućnostima.

Glavne karakteristike

  • Jednostavnost pristupa: Za razliku od prethodnih verzija koje su uključivale više nivoa, Kundalini Reiki Platinum podrazumeva samo jedan nivo ali su u njemu uključeni i pojačani svi nivoi iz prethodnih verzija, čineći ga pristupačnijim i efikasnijim.
  • Dodatni energetski kanali: Ova verzija aktivira dva dodatna energetska kanala koji se spiralno kreću duž kičme, simbolizirajući DNK. Ti kanali, poznati kao "kundalini zmije", nemaju stvarnu vezu sa zmijama, već su metafora za aktiviranje DNK, što je ključno u eri novih energija.
  • Aktivacija skrivenog potencijala: Pomaže u aktiviranju skrivenih kapaciteta i potencijala, uključujući talente zaboravljene iz prošlih života, i omogućava praktičarima da harmonizuju svoje biće sa novim energetskim tokovima.

Prednosti Kundalini Reiki Platinum

  • Prilagođen Novim Energetskim uslovima: U skladu sa promenama u energetskim poljima na Zemlji i šire, Kundalini Reiki Platinum omogućava praktičarima da se efikasnije usklade sa ovim promenama.
  • Povećana efikasnost: Iako starije verzije Kundalini Reikija ostaju efektivne, Kundalini Reiki Platinum nudi poboljšanja koja pojačavaju mogućnosti praktičara da manipulišu energetskim tokovima.
  • Podrška za energetske probleme: Posebno se preporučuje osobama koje imaju problema sa nepravilnim buđenjem Kundalini energije ili generalno osećaju nizak nivo vitalnosti i energije.

Kako Kundalini Reiki Platinum može pomoći?

Kroz inicijaciju u Kundalini Reiki Platinum, praktičari mogu doživeti neograničeni protok Kundalini energije kroz svoje telo, što dovodi do dubokog ličnog razvoja i energetske harmonizacije. Ovaj proces ne samo da povećava vitalnost i energiju, već i otvara vrata ka novim dimenzijama duhovnog razumevanja i samospoznaje.

Ukoliko ste već iskusni praktičar Kundalini Reikija, nova verzija Kundalini Reiki Platinum može vam otvoriti vrata ka naprednijim tehnikama i metodama koje su razvijene da odgovore na nove energetske uslove i promenjene vibracije Univerzuma. Ova verzija je dizajnirana da intenzivira i produbi vaše postojeće sposobnosti, pružajući vam alate potrebne za dalje energetsko istraživanje i lični razvoj.

Ako ste na početku svog duhovno energetskog putovanja sa Kundalini Reikijem, važno je da izaberete verziju koja najbolje odgovara vašim trenutnim potrebama i nivou iskustva. Kundalini Reiki Platinum, iako moćan, možda nije početna tačka za sve. Međutim, ako osećate da ste spremni za snažne energetske transformacije i želite da maksimalno iskoristite potencijal koji ova tehnika nudi, ova najnovija verzija može biti idealan izbor.

Bez obzira da li ste novi u praksi ili već imate iskustva, Kundalini Reiki Platinum pruža prilike za rast i razvoj na svakom nivou. Ova verzija je prilagođena suptilnim energetskim promenama današnjice i specifično je osmišljena da podrži one koji teže da svoje energetske prakse podignu na viši nivo.

DETALJI O PODEŠAVANJU

Dostupni metodi podešavanja:
• Online (individualno)

Podešava:

Dragana Stašević, Kundalini Reiki Učitelj 

Uz podešavanje se dobija detaljan priručnik kao i sertifikat u elektronskoj formi.

Razumemo važnost pristupačnosti naših programa i želimo da što više ljudi ima mogućnost da se uključi i iskoristi blagodeti Kundalini Reiki energija. Stoga smo pripremili različite opcije kotizacija kako bismo omogućili svakome da pronađe format koji najbolje odgovara njihovim potrebama i mogućnostima:

  1. Praktičarski Kurs Kundalini Reiki Platinum - namenjen je onima koji žele da steknu osnovna znanja i veštine bez mogućnosti prenosa znanja na druge. Kotizacija za ovu varijantu iznosi 100 evra.

  2. Osnaživanje Kundalini Reiki Energija - ova opcija je dizajnirana za učenike koji su već završili osnovni kurs kod nas i žele dodatno da osnaže i prodube svoje postojeće veštine. Kotizacija za ovu varijantu iznosi 60 evra. Potrebno je priložiti diplomu o završenom kursu Kundalini Reiki.

  3. Master Kurs Kundalini Reiki Platinum - za one koji žele da dostignu najviši nivo ovladavanja ovom tehnikom i steknu sposobnost da znanje prenose dalje. Ovaj kurs je usklađen sa standardima koje postavlja Ole Gabrielsen, tvorac Kundalini Reiki Platinum metode, i kotizacija iznosi 298 evra.