ELISE MILA

2022 12 24 00 18 16

Elise – Mila je metoda energetskog isceljivanja impulsnom obradom koja se osobeno tiče fizičkog i eteričnog tela a koje zatim ima za posledicu isceljivanje i viših suptilnih tela.

U Svemiru postoji svetlosna oblast (grupa) gde dospevaju sve duše pre nego što dobiju sledeće otelovljenje. Duše primaju u sebe energiju Elise (Eliksir Života) i donose je sa sobom na Zemlju za svoje eterično i fizičko telo. To je osnovna energija života i boja njene vibracije je zlatna.

Elise je energija potpunog isceljenja i volja za životom, Duše. Elise je frekvencija spasonosnog kanala anđela Natanijela spojenog sa Zemljom. To je je frekvencija, Svetlost koju telo apsorbuje ili prenosi direktno kroz kanal isceljenja. Tako je nastao jednostavan i moćan metod: ELISE-MILA – Impulsna obrada sa anđelom Natanijelom i anđelima Elise.

Elise – energija namenjena zdravom i srećnom življenju – nažalost, troši se jako brzo zbog moderne dinamike života, zbog bolesti, stresa, trauma, šokova, depresivnih stanja, hroničnog umora, nebrige o fizičkom telu. Ne postoji ljudsko biće koje ne poseduje ozbiljan nedostatak ove Životne Sile jer je mi trošimo mnogo brže u odnosu na plan i ideju naše Duše stoga se dešava i da brže starimo ili prosto naš fizički životni put krene u pravcu koji nismo ni želeli ni planirali.

Potreba tela i duše za energijom Elise je nasušna, naročito tokom teške ili produžene bolesti, doživljaja šoka, jakih emocija – kao što su strah i razočarenje u život, posebno ako je neko depresivan. Obično, kao rezultat traume, gubimo svest o telu. Čini se da nas teška povreda zamrzava na mestu ili da je naše sopstveno telo - tudje.

To se dešava čak i sa visoko duhovnim ljudima, jer i oni ne obraćaju pažnju na svoje telo, gotovo da i zaboravljaju na njega. Ali naš fizički aspekt je važan, jer on nas čini ljudima i promene nastaju zbog onoga što radimo dok smo u telu. Mi se krećemo sa našim fizičkim telom u 5. Nivo Svetlosti.

Elise pruža most između svesti tela i duše i leči njihov često nefunkcionalan odnos. Ovo objašnjava mnoge pozitivne promene u kontaktu sa ovom energijom, koju svi zavole odmah, bez obzira na stepen duhovnog razvoja.
MILA je tehnologija je sistem za sanaciju meridijana i ostalih kanala tokova energije kroz telo i služi za prenos impulsa promene. Koristi se u kombinaciji sa Elise energijom prema utvrdjenom rasporedu, opisanom u priručniku.

Elise - Mila pomaže u podršci bilo kakvom fizičkom lečenju. Mentalni obrasci se takođe često rastvaraju. Ponekad je jedna sesija dovoljna za napredak. Elise je idealna kad god je vitalna snaga oslabljena usled čega dolazi do disbalansa u telu, ili je neko u periodu oporavka, na primer, posle veće operacije, Pomaže kod simptoma Svetlosnog tela, hroničnog umora, teške trudnoće. Neka vas sopstveno iskustvo iznenadi - sve je moguće. Budite otvoreni za čuda, mogućnosti lečenja su neograničene.

EliSe tretman se može kombinovati sa bilo kojim drugim praksom isceljenja.

Obukom za ovaj jednostavni i sigurni način nadopunjavanja organizma Životnom energijom putem jednostavne i efikasne metode ELISE MILA postajete Master Elisa Mile - terapeut koji nadopunjava svako živo biće energijom Elise – Eliksir Života.

NAPOMENA: Svi koji su prošli proces aktivacije “Anđeo Natanijel – Eliksir života“, imali su priliku da osete blagotovorni uticaj ove jedinstvene energije a ovom metodom dobijaju mogućnost i da je usmeravaju kao pomoć drugima i sebi.

Preduslovi: Nema.

Dostupni metodi inicijacije
• Distanciono – online.

Seminar izvodi: Dragana Stašević, Reiki Master Učitelj.

Uz inicijaciju i seminar, dobija se detaljan priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.

Kotizacija za praktičarski stepen: 100,00 eur