Kanali koji nose informacije i znanja

S1IK

 

KANALI KOJI NOSE INFORMACIJE I ZNANJA

 

48. Etton i Eon (Energija superinformacija): Međugalaktički kanal: energija superjasnosti i energija transformacije vremena i prostora idu zajedno. Sabija-ubrzava-rasteže vreme i prostor. Otvorite s jasnim razumevanjem zašto i u koju svrhu. Daje sve informacije o zemaljskim situacijama, o isceljivanju, prema Božjim zapovedima, prema zakonima bilo kojeg kutka svemira, čak i izvan našeg zvezdanog sistema. Možda se pojavi glavobolja, ali samo radi usklađivanja. Možete raditi zajedno s energijom Dijaloga s Bogom.

49. Aum (Dijalog s Bogom): Svetla gusta plazma-matrična svetlosna struja. Energetski portal, koji vuče osobu na druge - više nivoe; 5. i 7. čakra (slepoočnice, štitnjača) počinju goreti. Pruža čiste informacije iz gornjih ravni. Ako se tok nije otvorio, onda osoba nije spremna.

50. Arona (Energetski prevod Božanske reči): Energija poverenja u Stvoritelja. Potok je moćan, na više nivoa i silno vibrira. Deluje poput Auma, ali 5. čakra gori puno jače. Glavna stvar je verovati Bogu i isključiti svest svog ega. Važna je spremnost osobe za inicijaciju, seansu! Snažno proširuje svest i čisti od svega nepotrebnog, inhibirajućeg. Na ovoj frekvenciji možete emitovati svoje želje u svemir.

51. Taj-Mio (Energija samospoznaje – kanal - istražitelj): Planetarni kanal s mekanim vatrenim strujama Zemlje. Daje zaranjanje u bilo koju dubinu svesti i podsvesti, izvlači na površinu svako znanje o sebi kroz transcendentalnu meditaciju. Potrebno je postaviti vreme povratka. Dobro je raditi u tandemu sa Rodosvetom i Ai-Ramom. Dajemo nameru o tome šta želimo izvući. Daje razumevanje iskustva prošlih života, aktivira skrivene talente, čisti od strahova, ne dozvoljava vam da uronite u depresiju, tera vas da idete napred i aktivno se manifestirate u prostoru koji vas počinje čuti i pružati vam odgovore. Prilagođava osobu talasu uspeha. Prazninu i negativnost zamenjuje željom za kretanjem. Deluje poput hipnoze.

52. Elloha (Energija dobijanja bilo kakvog znanja): Međugalaktički kanal-tok-val apsolutno svakog znanja, čak i nepoznatog čoveku, od osnovne matematike do kvantne fizike. Daju se u komprimovanom, arhiviranom obliku i, ako je potrebno, dovode se u svest radi asimilacije pomoću Taj-Mio kanala. Povezuje se na polje opštih informacija. VAŽNO je da postoji stanje odvojenosti, odnosno posmatračka pozicija, da bi se znanje uvuklo u polje svesti, inače može izazvati glavobolju. Možete upoznati Božji jezik. Davanje isključivo pripremljenom.

 

Način obuke: On-line. Jedan na Jedan.

Uslov: Blok Tvorca.

Dužina trajanja obuke: Jedan dan. Trajanje seanse i inicijacije - sat vremena. 

Obuku sprovodi: Dragana Stašević, Grand Master Progresor Sinergoetike 

Kotizacija za praktičarski stepen: 80,00 eur u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

Uz obuku se dobija priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.

Energije mogu da se primenjuju kako za sebe tako i za pomoć drugim osobama. 

Posebna pogodnost, kotizacija za kompletan Prvi Blok: 350,00 eur u dinarskoj protivvrednosti.