Blok Visokih Božanskih energija

BE

 

BLOK VISOKIH BOŽANSKIH ENERGIJA

 

32. Energija Vere: Energija – monolit, ne samo na nivou svakodnevnih potreba (verujte u sebe i desiće se, u šta verujete - biće), već i poput cigle u strukturi svetova. Ne dozvoljava da se prepustite sumnji u sebe, kao nešto što od početka postoji u ispoljenom i nesipoljenom. Ne zavisi od želje osobe. Ljudsko postojanje je ugrađeno u matricu ovih zakona. Moćna energija, koja nosi globalno razumevanje, omogućava vam da razumete i prihvatite temelje i zakone bića. Vera od čoveka stvara Stvoritelja, dok Ljubav u njemu budi Božansko.

33. Energija Ljubavi u svim njenim aspektima (sveobuhvatna): Neverovatno moćna diminantnost, koja pulsira, živi, trenutno čisti od entiteta i svega negativnog, proširuje svest. Leči sve: misli, psihu, fizičko telo. Uvek radi. Ljubav i vera nam vraćaju svest o našem Božanstvu. Bezuslovna ljubav je samo jedan njen aspekt. Omogućava prihvatanje Sveta u bilo kom njegovom obliku. U različitim fazama svesti, Ljubav poprima određenu boju – na više planova.

34. Energija Nade: Štap koje pomaže u pronalaženju Vere, svojevrsna posredna veza između Vere i Ljubavi koja je značajna za ljude. Kao mali alat za otkrivanje Višeg.

35. Energija Apsoluta: Svemir je hranljiva sredina, „životni napitak“, stanje u kojem postoje svi svetovi, bilo kakva informacija. U njemu se može roditi bukvalno Sve. Posedujući ovo stanje, sami možemo stvarati svetove i pisati scenarije. Koristi se u bilo kojoj praksi, na bilo kojoj sesiji.

36. Energija Svetog Duha

36. Energija Bezvremenosti: U njemu su zaleđeni svi svetovi, i manifestovani i nemanifestovani. Nosi globalno znanje ne samo o našem svetu. U njemu postoje svi oblici života, poštujući zakone evolucije. To je poput unutrašnje centrifugalne sile bilo kog oblika života. Ako negde nema života, ona se tamo rađa.

37. Energija Samousavršavanja: Otkriva određeni nivo percepcije kod čoveka, nadahnjuje, daje trenutno širenje svesti i otvaranje srca. Ovo nije duhovni rast u ljudskom razumevanju, već poboljšanje vaše jedinstvenosti, univerzalnosti vaše Duše. Dolazimo ovde i sećamo se da smo stvorenje Božje, ali istovremeno stvaramo sebe, usavršavajući se.

38. Energija koncentracije Moći Duha: Energija koja vam omogućava da ojačate, koncentrišete stanje Duše i njenu snagu koja je akumulirana do ovog trenutka, da biste ubrzali proces njenih Dobrih akcija u odnosu na okolni prostor (isceliteljskih, informacionih, onih koje donose transformaciju u Svetlost i Ljubav, buđenje Božanstva). Daje Duši nepovratnost procesa njenog razvoja, pruža zaštitu od bilo kakvih spoljnih uticaja, od rasipanja snage Duše ka spolja, jača unutrašnje - Duhovno - jezgro.

40. Dijalog s Životom (ILLOHA-NA) – pramajka Bogova.

41. Energija integracije (u sebi i spolja): Svaka sesija treba da se odvija kao integracija sa Božanskim Sebstvom osobe (Duha) + energija Tvorca, kao i Illa-ha (nekome i Ko-kreacije), jer svaka sesija je čin buđenja božanstvenosti u čoveku, a ne rešenje njegovih problema. Reševajući ljudske probleme, u ovome, podrazumevamo isticanje istinskog smisla samog lečenja. Energija započinje proces integracije pacijenta sa Višim Ja, Višom manifestacijom bilo kog bića koje živi na Zemlji i u bilo kom svetu. Radi sa energijama Sinteze, Isijavanja, Koncentracije Duha, Energije Apsoluta, Oslobođenja Duha, Bezvremenosti + Energije isceljenja vremena i prostora.

 

Način obuke: On-line. Jedan na Jedan.
Uslov: Informacioni kanali Prvog Bloka Sinergoetike.

Dužina trajanja obuke: Jedan dan. Trajanje seanse i inicijacije - sat vremena.
Obuku sprovodi: Dragana Stašević, Grand Master Progresor Sinergoetike

Kotizacija za praktičarski stepen: 50,00 eur u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS.

 

Uz obuku se dobija priručnik i sertifikat u elektronskoj formi.
Energije mogu da se primenjuju kako za sebe tako i za pomoć drugim osobama.

Posebna pogodnost, kotizacija za kompletan Drugi Blok: 350,00 eur u dinarskoj protivvrednosti.